Χρηστος έγραψε:Καλησπερα παιδια! Ειμαι ανεργος και θελω να κανω τις εξετασεις, ξερει κανεις αν χρειαζεται λεφτα η ειναι δωρεαν!
Χρειαζεται Χρηματα για την εκδοση αδειας γυρω στα 400 με 450, σύν 50? η τοξικολογικες εξετασεις, σύν 30 ? το παραβολο της Αστυνομιας. Φιλε Χρηστο θα συμβουλευα να το σκεφτεις 2 φορες πριν ξεκινησεις να ακολουθησεις αυτο το επαγγελμα. Δεν θελω να σε αποθαρυνω αλλα οι συνθηκες δεν ειναι καλες και δυστηχως πολλοι ανεργοι συνανθρωποι μας "τρεχουν" να βγαλουν αδεια προσωπικου ασφαλειας νομιζωντας οτι θα αποκατασταθουν επαγγελματικα αμεσα με συνεπεια πολλοι απο αυτους να μην "κανουν" ή να μην τους αρεσει αυτο το επαγγελμα και να εγκλωβιζονται σε καποια εταιρια "απατεωνα" με 2-2,5 ?την ωρα και φουλ 12ωρα χωρις ενσημα. Ολα αυτα Φιλικα παντα ! Σου ευχομαι οτι και αν κανεις καλη επιτυχια.
Και στο τέλος άμα σου τύχει η στραβή θα την πάθεις σαν τον υπάλληλο ασφαλείας στο βαγόνι του ηλεκτρικού. Λες και άμα ήμουν εγώ στη χώρα του και μίλαγα με αυτόν τον τρόπο σε αντίστοιχο υπάλληλο εταιρείας σε μέσο μαζικής μεταφοράς θα είχα καλύτερη μεταχείριση. Τέλος το offtopic.
Τακης1991 έγραψε: Χρειαζεται Χρηματα για την εκδοση αδειας γυρω στα 400 με 450, σύν 50? η τοξικολογικες εξετασεις, σύν 30 ? το παραβολο της Αστυνομιας. Φιλε Χρηστο θα συμβουλευα να το σκεφτεις 2 φορες πριν ξεκινησεις να ακολουθησεις αυτο το επαγγελμα. Δεν θελω να σε αποθαρυνω αλλα οι συνθηκες δεν ειναι καλες και δυστηχως πολλοι ανεργοι συνανθρωποι μας "τρεχουν" να βγαλουν αδεια προσωπικου ασφαλειας νομιζωντας οτι θα αποκατασταθουν επαγγελματικα αμεσα με συνεπεια πολλοι απο αυτους να μην "κανουν" ή να μην τους αρεσει αυτο το επαγγελμα και να εγκλωβιζονται σε καποια εταιρια "απατεωνα" με 2-2,5 ?την ωρα και φουλ 12ωρα χωρις ενσημα. Ολα αυτα Φιλικα παντα ! Σου ευχομαι οτι και αν κανεις καλη επιτυχια.
Προσωπικά είχα 1,5 έτος προϋπηρεσία στον κλάδο, και επιβεβαιώνω απόλυτα την άνωθεν άποψη. Προσοχή παιδιά, απλά απο την κρίση και μετά πέθανε το επάγγελμα αυτό, πιο εμφατικά δεν γίνεται να το πούμε.
dn 24 εχεις δικιο πεθανε το επαγγελμα αυτο καποτε ημουν κι εγω σεκιουριτας μετα εβγαλα σχολη σωματοφυλακης στην ελλαδα και εχω παει και ισραηλ και εχω βγαλει σχολη και εκει τωρα δουλευω σε V.I.P οτι καλυτερο εισαι κυριως με το καλο σου το ντυσιμο παντα υπαρχει δουελια εαν εισαι καλος και εχει και καλα λευτα
bruce lee έγραψε:dn 24 εχεις δικιο πεθανε το επαγγελμα αυτο καποτε ημουν κι εγω σεκιουριτας μετα εβγαλα σχολη σωματοφυλακης στην ελλαδα και εχω παει και ισραηλ και εχω βγαλει σχολη και εκει τωρα δουλευω σε V.I.P οτι καλυτερο εισαι κυριως με το καλο σου το ντυσιμο παντα υπαρχει δουελια εαν εισαι καλος και εχει και καλα λευτα
Είναι εντελώς διαφορετικό αυτό που κάνεις εσυ, το οποιο όντως συγκριτικά με το σεκιούριτι, αξίζει.
Ειναι δειαφορετικο ναι απλα το εγραψα μπας και δωσω σε κανεναν ιδεα να παει και προς τα εκει γιατι πλεον και οι σεκιουριτη περνουν πολυ λιγα λευτα ασε που οι γνωσεις που παιρνεις ειναι ενα τιποτα... Οταν πηγα σωματοφυλακη επαθα πλακα απο αυτα που ειδα και εμαθα...
Δεν υπαρχει μυικα ποιο δυνατος απο εμενα στο κοσμο
bruce lee έγραψε:Ειναι δειαφορετικο ναι απλα το εγραψα μπας και δωσω σε κανεναν ιδεα να παει και προς τα εκει γιατι πλεον και οι σεκιουριτη περνουν πολυ λιγα λευτα ασε που οι γνωσεις που παιρνεις ειναι ενα τιποτα... Οταν πηγα σωματοφυλακη επαθα πλακα απο αυτα που ειδα και εμαθα...
Ενδιαφέρουσα η πρόταση σου, και να 'σαι καλά που την μοιράζεσαι σε αυτό το φόρουμ. Μα δεν είναι μόνο ότι δεν παίρνεις τίποτα απο γνώσεις, αυτό είναι το λιγότερο μέσα σε τόση πεινα που υπάρχει. Το σοβαρότερο πρόβλημα είναι τα μισά ένσημα (11 το μήνα με 25 ημέρες εργασίας) ενώ δουλεύεις φούλ 12ώρο, τα καθυστερούμενα χρήματα, και τα έως 600 ευρώ για αυτά τα ωράρια. Επίσης θα δει κανείς άλλα πολλά, όπως το να μην πληρώνουν κανονική άδεια, παίρνεις κανονική, και στην πιστώνουν σαν άνευ αποδοχών. Καλό ε; Και πλήρωσες στο μεταξύ και 300 ευρώ να βγάλεις την άδεια.
Από Takis1991 Φιλε Vox υπαρχει το σωματειο ειναι κανονικα σε Ισχυ, αλλα δεν θα εμπιστευομουν κανενα σωματειο.
Το θέμα μου δεν είναι η εμπιστοσύνη. Απλά δεν υπάρχει για το σωματείο αυτό καμία πληροφορία στο διαδίκτυο αλλά και πουθενά αλλού ή τουλάχιστον εγώ δεν μπορώ να βρω.
Εξετάσεις πιστοποίησης για Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας Security
Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (Ε. Ο. Π. Π. Ε. Π.) σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕ. ΜΕ. Α.) ανακοινώνει, ότι από 19/02/2016 Έως και 11/03/2016 Έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης όσοι διαθέτουν επαγγελματική εμπειρία ως «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας».
Επισημαίνεται, ότι δεν Θα δοθεί παράταση υποβολής αιτήσεων εκτός της προαναφερθείσας ημερομηνίας. Η υποβολή της αίτησης και των απαιτούμενων δικαιολογητικών εκτός του ως άνω χρονικού διαστήματος θεωρείται εκπρόθεσμη και δεν γίνεται δεκτή.
Οι υποψήφιοι των Εξετάσεων Πιστοποίησης επαγγελματιών, οι οποίοι δεν διαθέτουν αναγνωρισμένο επαγγελματικό τίτλο της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας» μπορούν, να έχουν πρόσβαση στα ισχύοντα Θέματα των Εξετάσεων Πιστοποίησης της ειδικότητας «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλεια Στην ιστοσελίδα του Ε. Ο. Π. Π. Ε. Π.
Καλημέρα, έχω στείλει τα χαρτιά μου για εξετάσεις στην 1η περίοδο 2016. Ξέρει κανείς πως μπορώ να δω αν όντως είμαι μέσα στην λίστα αυτών που θα δώσουν εξετάσεις;