Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2008)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Marina2 »

Γιατι υπάρχουν πολλοι που αμφισβητούν το βυσμα και τις επιδρασεις που μπορει να εχει επάνω σε ολα! Στελνει δηλαδη το βυσμα μια κοπελα που εχει κοπει για ιατρικούς λογους στα αθλήματα! Αν αυτη η κοπελα ειχε προβλημα πχ στην καρδιά και εμενε στο 1000, το βυσμα τι θα εκανε!

Γιαυτο λεω και εμεις πρεπει να ειμαστε πιο υπευθυνοι και να σκεφτομαστε σωστα!

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 95

Δημοσίευση από illy »

Ημουν η πρωτη που ειπα πει οτι σιγουρα θα εξισωσουν τα αθληματα με εκεινα των ειδικων δυναμεων και να λοιπον που δεν διαψευστηκα... Σου λεει"σας βαλαμε τα κανιστρα και τα βγαλατε ολες, παρτε τωρα ελξεις να σας δω τι θα κανετε" Ειπαμε, ειναι ενας ολοκληρος μηχανισμος που με υπουλο τροπο προσπαθει να αποδεκατισει τις γυναικες απο τον ελληνικο στρατο... Ε να σταματησουν να παιρνουν λοιπον και μην μας ζαλιζουν τον ερωτα τον α' ή β' τροπο να μας απορριπτουν λεγοντας οτι και καλα δεν πληρουμε τις προδιαγραφες... Αυτα ειναι γελοιοτητες!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Marina2 »

Τωρα ομως που ολες θα πανε προπονημένες και θα τις βγ΄λαζουν τις ελξεις καλύτερα και από αντρα τι θα βάλουν του χρονου; Γιατι ετσι κάποια στιγμη, ο διαγωνισμός ΕΠΟΠ θα καταλήξει να ειναι μονο αθλήματα και τιποτα άλλο! Οποιος εχει μέσον ή οποιος τα καταφέρει σε ολα αυτος θα περνάει!

Τι να πω; Ας σταματησουν να περνουν γυναικες, να δουμε ποσοι αντρες ειναι διατεθιμενοι να γινουν ΕΠΟΠ, ομως!

foris
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από foris »

Κορίτσια να είστε σίγουρες οτι πολλές γυναίκες ειναι πολύ ικανότερες απο πολλούς άντρες! Το εννοώ. Άλλωστε οι παραιτήσεις με επιβεβαιώνουν...
foris
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από foris »

Στα κέντρα εκπαίδευσης οι συνθήκες είναι πολυ πιο χάλια στις γυναίκες παρα στων ανδρών, κι όμως οι γυναίκες έχουν περισσότερο σθένος και ωριμότητα για να ανταπεξέλθουν.
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 51

Δημοσίευση από tzovana18 »

Εγω το μονο που εχω να πω ειναι οτι οταν εδωσα τα αθληματα ηταν για τα μπαζα πολλα ατομα δλδ ελεος πηγαμε να κανουμε 100αρι και ελεγα στην αδελφη μου που μπηκε μεσα χωρις να την δει κανεις και στο τελος αυτος ο κυριος νασ... Την εδιωξε κακη κακος τελος παντων μας τραβηξε βιντεο το 100αρι και οταν ξεκινησαμε μια κοπελα πολυ ευσωμη δλδ χοντρουλα εφαγε μια σαβουρα που ηταν ολοι δικη της ετρεχαν οι λοχαγοι και οι γιατροι να της συκωσουν δλδ αν ειναι δυνατον τρωνε σαβυορα και στο ισιωμα και θελουν να μπουν και εποπ δλδ ελεος και απο τι μου ειπαν κατι γνωστοι μου περασε η κοπελα... και οσο για τα αθληματα που εβαλαν μονοζυγο ειανι ολα εικονικα παμε στοιχημα οτι θα περασουν ατομα που δν θα το κανουν καθολου; Οσο περναει βισμα θα περνανε και τα παιδια. Αλλα το ξαναλεω δν κατακρινω το βισμα αλλα ρε παιδι μου να μπορεις να βγαλεις καποια αθληματα Να εισαι ικανος και για μεσα! Αυτη ειναι η γνωμη μου!

tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εγω λεω και βισμα αμα εχετε να κανετε προπονυσεις στα αθληματα να κανετε μια [Α] αντοχη να εχετε μια δυναμη εγω μεχρι να αρχισουν τ'αθληματα δν σταματαω της προπονυσεις με τιποτα!
foris
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από foris »

Ευχομαι να τα καταφέρεται! Αλλα κατακρίνουμε την αδικία του να "φάει" το εκάστοτε βυσμα καποιου τη θέση που την έχει ανάγκη. Θέλεις κύριε να κάνεις το ρουσφέτι σου; Οκ πάρε περισσότερα άτομα απο τον αριθμό που προανήγγειλες. Να θυμάστε οτι ο επιμένων νικα. Ακούστε κι εμενα,7 φορές συμμετείχα σε τετοιες προκυρήξεις.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από D.Y.K »

foris έγραψε:Ευχομαι να τα καταφέρεται! Αλλα κατακρίνουμε την αδικία του να "φάει" το εκάστοτε βυσμα καποιου τη θέση που την έχει ανάγκη. Θέλεις κύριε να κάνεις το ρουσφέτι σου; Οκ πάρε περισσότερα άτομα απο τον αριθμό που προανήγγειλες. Να θυμάστε οτι ο επιμένων νικα. Ακούστε κι εμενα,7 φορές συμμετείχα σε τετοιες προκυρήξεις.

τελικα εγινες στελεχος φιλε μου η οχι;
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Ακριβως εγινες εποπ; Πες μας ναι γιατι αμα πεις οχι αυτοκτονησωωωω εγω δινω για δευτερη και φοβαμαι παλι να μηπως με κοψουν και απο τι καταλαβα για ειδικες δυναμεις θα ειχες δωσει εεε;
foris
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από foris »

Περασα στην ΠΑ τελικα. Απλα το κυνηγησα απο πολυ μικρος. Πηγα εθελοντης φανταρος, και μετα σε σχολη. Αφου τελειωσα Και μετα απο 4 χρονια προσπαθειας περασα. Υπομονη και επιμονη χρειαζεται.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μισο λεπτο οταν λες σχολη εννοεις υπαξιωματικων η κατι ασχετο;
foris
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από foris »

Σε ΑΕΝ (Ακαδημια Εμπορικου Ναυτικου) 4 χρονια.
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Velerefontis »

Επιτελους και ενας δευτερος συναδελφος της ΠΑ. Αισθανομουν μοναξια τοσο καιρο...
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μπραβο σου αγορι μου. Κ εις ανωτερα λοιπον σου ευχομαι τα καλυτερα!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες