Σωματική ικανότητα ανάλογα με το βάρος
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Βγαινεις Ι4-Ι5 Αναλογα πως θα σε κοψουν εκει.
Να φανταστω δεν υπαρχει καποιος τροπος να ξερω πριν παω εκει; Ειτε απο Φρουραρχειο ειτε απο 401;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 2
Θα πρεπει να σε δει στρατιωτικος γιατρος. Το φεκ περι ΣΙ αναφερει για ΔΜΣ >40 Ι4 η Ι5. Οποτε φανταζομαι ειναι στην κριση της επιτροπης αν θα ειναι 4 η 5 στην τελικη. Αν σε ενδιαφερει να μαθεις πριν την καταταξη, δοκιμασε να ζητησεις στο φρουραχειο να εξεταστεις απο υγειονομικη επιτροπη, και θα σε στειλεουν σε στρατιωτικο νοσοκομειο λογικα
- _Greek_Marine
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Καλησπέρα ρε παιδιά τον μαϊο μπαίνω φαντάρος με την γ εσσο... Και επειδή εχω κάποια παραπάνω κιλά Δηλαδή 1.90 ύψος και 140 κιλά Θα και επειδή θέλω να υπηρετήσω Κανονικά είτε ένοπλος είτε άοπλος Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κάποιο άλλο θέμα υγείας γιατί δουλεύω Κανονικά σε Δουλειά που Είναι αρκετές η ώρες Σε αγροτικό συνεταιρισμο Σαν εργάτης δουλεύω Θα έχω θέμα
Γεία σας, θέλω να ρωτήσω. Μπαινώ στρατο 17/1 και ειμαι 170 και 150 κιλα, θέλω πολυ να υπηρετισω γιατι μετα το στρατο εχω κλισει να παω σε μια σχολη, για τα κιλα που ειμαι αποτι ξερω παω ι4 το θεμα ειναι θα με δεχτουν η οχι; Ευχαριστω εκ των προτερων.
_Greek_Marine έγραψε:Καλησπέρα ρε παιδιά τον μαϊο μπαίνω φαντάρος με την γ εσσο... Και επειδή εχω κάποια παραπάνω κιλά Δηλαδή 1.90 ύψος και 140 κιλά Θα και επειδή θέλω να υπηρετήσω Κανονικά είτε ένοπλος είτε άοπλος Να ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω κάποιο άλλο θέμα υγείας γιατί δουλεύω Κανονικά σε Δουλειά που Είναι αρκετές η ώρες Σε αγροτικό συνεταιρισμο Σαν εργάτης δουλεύω Θα έχω θέμα
Υπηρετείς κανονικά χωρίς θέμα αδερφέ.
Vevilos έγραψε:Γεία σας, θέλω να ρωτήσω. Μπαινώ στρατο 17/1 και ειμαι 170 και 150 κιλα, θέλω πολυ να υπηρετισω γιατι μετα το στρατο εχω κλισει να παω σε μια σχολη, για τα κιλα που ειμαι αποτι ξερω παω ι4 το θεμα ειναι θα με δεχτουν η οχι; Ευχαριστω εκ των προτερων.
Μάγκα μου έχεις δείκτη μάζας σώματος πάνω απο 40 οπότε μάλλον θα πάρεις ετήσια αναβολή λόγω υγείας και βλέπεις του χρόνου πως πάει.
Πω, με παει πολυ πισω ***** το, μακαρη να με δεχτουν το ευχομαι. Ευχαριστω παντως φιλε.
-
- Πολίτης
Γεια σας είμαι καινούργιος στο φορουμ, θα ήθελα να ρτσω κάτι σχετικά με τα κιλά Έχω δλσει ειδικές δυνάμεις καθως το θέλω πολύ είμαι 100 κιλά 1.87 ύψος Το μίλι το βγάζω στο Επιθυμητό όριο και το 1km βγάζω 40 κάμψεις και 6 έλξεις παρουσιάζομαι τον Μάρτιο θα έχω Κανένα θέμα; Θα με βγάλουν Ι1;
Καλησπέρα σαςΘα ήθελα να ρωτήσω τι σωματική ικανότητα θα βγω. Είμαι 1.80 στο ύψος και 57 κιλά (λίγο αδύνατος )
Ήθελα μέχρι Ι2 καθώς θέλω να πάω ΕΛΔΥΚ
Ευχαριστώ
Ευχαριστώ
Άλεξ έγραψε:Καλησπέρα σαςΘα ήθελα να ρωτήσω τι σωματική ικανότητα θα βγω. Είμαι 1.80 στο ύψος και 57 κιλά (λίγο αδύνατος)
Ευχαριστώ
I1.
Kατά τα άλλα κοίτα να πάρεις βάρος.
Χαιρετώ κι ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες!
Περιγράφω την περίπτωσή μου:
Παρουσιάστηκα με τη Β' ΕΣΣΟ 2016 και πήρα διετή αναβολή, καθώς είχα ΔΜΣ>40, όπως λέει και στο Π. Δ.11/2014 στην περίπτωση 17 του Πίνακα νοσημάτων. Υποχρεούμαι να καταταγώ εκ νέου με τη Γ' ΕΣΣΟ 2018, όπως έλεγξα στο site της στρατολογίας.
Η κατάσταση της υγείας μου δεν έχει αλλάξει, θα έλεγα μάλιστα πως έχει επιδεινωθεί (τρέχων ΔΜΣ=47). Εάν πάω 5 ημέρες πριν την κατάταξη και παραπεμφθώ στην επιτροπή απαλλαγών χωρίς να παρουσιαστώ, ποιες είναι οι πιθανότητες να απαλλαγώ (έστω και με επανεξέταση στην 5ετία) ;
Προβληματίζομαι, γιατί στον πίνακα νοσημάτων δεν λέει ξεκάθαρα "Ι/5", αλλά "Κ/4-Κ/5". Ευχαριστώ θερμά!
Παρουσιάστηκα με τη Β' ΕΣΣΟ 2016 και πήρα διετή αναβολή, καθώς είχα ΔΜΣ>40, όπως λέει και στο Π. Δ.11/2014 στην περίπτωση 17 του Πίνακα νοσημάτων. Υποχρεούμαι να καταταγώ εκ νέου με τη Γ' ΕΣΣΟ 2018, όπως έλεγξα στο site της στρατολογίας.
Η κατάσταση της υγείας μου δεν έχει αλλάξει, θα έλεγα μάλιστα πως έχει επιδεινωθεί (τρέχων ΔΜΣ=47). Εάν πάω 5 ημέρες πριν την κατάταξη και παραπεμφθώ στην επιτροπή απαλλαγών χωρίς να παρουσιαστώ, ποιες είναι οι πιθανότητες να απαλλαγώ (έστω και με επανεξέταση στην 5ετία) ;
Προβληματίζομαι, γιατί στον πίνακα νοσημάτων δεν λέει ξεκάθαρα "Ι/5", αλλά "Κ/4-Κ/5". Ευχαριστώ θερμά!
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
NikV έγραψε:Χαιρετώ κι ευχαριστούμε για τις χρήσιμες πληροφορίες!
Το ίδιο είναι, σημαινει δηλάδη Ι4/Ι5, κρίνεται από το εάν υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα στην καθημερινότητα σου (εδώ σου κλείνω το μάτι)
Καλησπέρα! Είμαι 1,70 και 82 κιλά. Ο ΔΜΣ βγαινει 28,3 που θεωρητικά είναι πάνω απο τα 3/10 (έστω και για 0,3) που λένε για ι1. Σε γενικές γραμμές όμως γυμνάζομαι και είμαι καλά απο θέμα αντοχής.
Υπάρχει περίπτωση να με βγάλουν ι2;
Υπάρχει περίπτωση να με βγάλουν ι2;
Συμφωνα με τον νομο θα βγεις Ι2.
Παραθετω παρακατω την κλιμακα αναφορικα με τον δεικτη μαζας σωματος (ΔΜΣ) :
ΔΜΣ μεταξυ 19 και 27 -> Ι1
ΔΜΣ απο 27 εως 35 -> Ι2
ΔΜΣ απο 35 εως 40 -> Ι3
ΔΜΣ πανω απο 40 -> Ι4 ή Ι5
Παραθετω παρακατω την κλιμακα αναφορικα με τον δεικτη μαζας σωματος (ΔΜΣ) :
ΔΜΣ μεταξυ 19 και 27 -> Ι1
ΔΜΣ απο 27 εως 35 -> Ι2