ΟΥΚ: Πως μπαίνω μόνιμος;

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Vessty »

D.Y.K έγραψε:
Vessty έγραψε:

Θα με ενδιαφερε πολυ η γνωμη του φιλου DYK, ευχαριστω εκ των προτερων

Ναι κομάντο δηλώνεις ότι επιθυμείς να εκπαιδευτείς στην ΔΥΚ και αν αποφοιτήσεις επιτυχώς να σταδιοδρομήσεις και στις Ομάδες.

Σύμφωνα με την τελευταία προκήρυξη δεν υπήρχε ειδικότητα Υποβρύχιου Καταστροφέα όπως παλιότερα αλλά απλά επέλεγες δύο ειδικότητες και δήλωνες ότι επιθυμείς και για ΔΥΚ.

Φυσικά αν περάσεις με το καλό ξανά δηλώνεις ότι επιθυμείς όταν θα διεξαχθεί Σχολείο και περνάς από εξετάσεις (ιατρικές και αθλήματα).

Αν τα βγάλεις και σε επιλέξουν ετοιμάσου για πόνο Εικόνα

Τι εννοεις δηλωνες 2 ειδικοτητες; Ποιες ειναι;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αναφέρομαι στην τελευταία προκήρυξη για Επαγγελματίες Οπλίτες στο ΠΝ το 2009. Είχες την δυνατότητα να επιλέξεις δύο ειδικότητες για να περάσεις στην μία (πολύ θετικό) και επίσης επάνω στην προκήρυξη υπήρχε ένα παράρτημα στο οποίο επέλεγες ΑΝ επιθυμείς να εκπαιδευτείς στο ΣΥΚ.

Όσοι με το καλό πέρασαν στην πορεία και όταν με το καλό είχε σχολείο εκδήλωναν και πάλι επιθυμία και περνούσαν από γιατρούς και αθλήματα. Όσοι τα πέρναγαν και τους επέλεγαν ξεκινούσαν την εκπαίδευση στο ΣΥΚ.

Για περισσότερες πληροφορίες σου παραπέμπω παραπάνω την προκήρυξη του 2009.

Άβαταρ μέλους
Vessty
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Vessty »

D.Y.K έγραψε:Αναφέρομαι στην τελευταία προκήρυξη για Επαγγελματίες Οπλίτες στο ΠΝ το 2009.Είχες την δυνατότητα να επιλέξεις δύο ειδικότητες για να περάσεις στην μία (πολύ θετικό) και επίσης επάνω στην προκήρυξη υπήρχε ένα παράρτημα στο οποίο επέλεγες ΑΝ επιθυμείς να εκπαιδευτείς στο ΣΥΚ.

Όσοι με το καλό πέρασαν στην πορεία και όταν με το καλό είχε σχολείο εκδήλωναν και πάλι επιθυμία και περνούσαν από γιατρούς και αθλήματα. Όσοι τα πέρναγαν και τους επέλεγαν ξεκινούσαν την εκπαίδευση στο ΣΥΚ.

Για περισσότερες πληροφορίες σου παραπέμπω παραπάνω την προκήρυξη του 2009.

Σε ευχαριστω φιλε μου θα το κοιταξω.

Καλη ανασταση και καλο πασχα σου ευχομαι

rigkos

Δημοσίευση από rigkos »

Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν γινετε να πας ουκ μονιμος χωρις πανελληνιες
rafos123
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από rafos123 »

Φίλε και εγώ αυτό θέλω να μάθω άλλα Εγώ πρώτα θα τελειώσω προγραμματισμό
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

rigkos έγραψε:Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν γινετε να πας ουκ μονιμος χωρις πανελληνιες

Τυπικά ο μόνος τρόπος για να μπεις ως μόνιμος είναι σαν ΕΠΟΠ. Το πότε και αν θα βγει προκήρυξη όμως δεν το γνωρίζει κανείς οπότε αν σε παίρνει το όριο ηλικίας ο μόνος σίγουρος τρόπος είναι οι πανελλήνιες και οι στρατιωτικές σχολές (ΣΝΔ, ΣΜΥΝ για σταδιοδρομία στην ΔΥΚ).

rigkos

Δημοσίευση από rigkos »

Θα παω τριτη λυκειου αλλα παω τεχνικο ποσα μορια θελει στρατιωτικες σχολες
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

rafos123
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από rafos123 »

Καλημέρα, έχω αλλάξει τελευταία στιγμή απόφαση.. είμαι 2 Λύκειο τώρα και δίνω εξέτασης θα μπορούσε κάποιος να μου πει από που μπορώ να πάω στα ΟΥΚ Χωρίς πολλά μόρια.. έχω δηλώσει κατεύθυνση κ οικονομίας και πριληροφορικης Την επόμενη χρονιά μπορώ να αλλάξω κατεύθυνση μέχρι κάποιες μέρες
nikos97
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από nikos97 »

Γεια σας παιδια ειμαι 19 χρονων και εχω δηλωσει να φυγω πιο νωρις φανταρος δεν εχω τελειωσει την τριτη γυμνασιου θα ηθελα πολυ να μπω στις ειδικες δυναμεις εστω να κανω την θυτεια μου στο χαρτι δηλωσα στρατο ξηρας διαβασα οτι μολις ορκιστεις σε ρωτανε αν θες να συνεχισεις οπου σε βαλαν η κατι αλλο γινεται να δηλωσω μετα και να μπω ειδικες δυναμεις σας ευχαριστω :) για ουκ δεν το συζηταω καν ε; Ουτε για πλακα δεν μπενω χωρις χαρτι λυκειου και σχολη ε; Επισης θα κανω 6 μηνες ειμαι προστατης απλα το λεω γιατι δεν ξερω τι γινεται και αν θα επυρεασει σε κατι αυτο
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ακόμη και να γινόταν (που δεν γίνεται πληροφοριακά) αν δεν είσαι τουλάχιστον απόφοιτος Λυκείου πλέον δεν μπαίνεις πουθενά λεβέντη μου. Μετά την θητεία σου φρόντισε να τελειώσεις το σχολείο οπωσδήποτε.

nikos97
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από nikos97 »

Ναι ευχαριστω πολυ αυτο εχω σκοπο οσο για το αλλο που ρωτησα?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Με συγχωρείς αλλά για τα υπόλοιπα που ρωτάς υπάρχουν σχετικά θέματα στο φόρουμ. Αφιέρωσε λίγο χρόνο και κάτσε να τα διαβάσεις ώστε να σου λυθούν οι απορίες.
nikos97
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από nikos97 »

Σωστος αλλα δεν ξερω που να κοιταξω...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ