ΑΕΝ - Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Απάντηση
Στρατός και θητεία
mattypocket
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από mattypocket »

Δες την προηγουμενη προκυρηξη που βγηκε φετος τα λεει αναλυτικα τι πρεπει να κανεις. Του χρονου θα βγει παλι και θα λεει πχ κανεις καποιες αιτησεις περνας καποιους γιατρους κλπ. Εχει μια διαδικασια αλλα τα λεει η προκυρηξη αναλυτικα. Απλα να σου πω οτι φετος οι βασεις με απολυτηριο ηταν πανω απο 21300 στους Πλοιαρχους. Μηχανικους δεν εχω κοιταξει αλλα καπου εκει κοντα φανταζομαι λιγο πιο κατω. Ειναι κριμα να κανεις ολες τις διαδικασιες και να μην μπεις γιατι πραγματικα τρως ταλαιπωρια ολο το καλοκαιρι, οποτε αν δεν εισαι σε αυτα τα μορια η πιο πανω εγω σε συμβουλευω να δωσεις πανελληνιες.
Άβαταρ μέλους
Kostas444
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Kostas444 »

21.300; Αρκετά υψηλές ναι. Απλά πανελλήνιες τώρα θα αναγκαστώ να δώσω του χρόνου και όχι τις φετινές, επειδή τώρα φτάνω στην τελική ευθεία με την σχολή μου για να πάρω πτυχίο. Αλλά για την ΑΕΝ συμφέρει καλύτερα μέσω πανελληνίων έτσι όπως μου το είπες.
Ευη

Δημοσίευση από Ευη »

Καλημέρα σε όλους. Μεταγραφή μέχρι πότε μπορούμε να πάρουμε Ε; επίσης με την σίτιση κανένα νεότερο υπάρχει; αεν Κρήτης Πλοιαρχων
Άβαταρ μέλους
Kostas444
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Παιδιά να ρωτήσω κάτι τελευταίο αν γνωρίζει κάποιος... Σκεφτόμουν για να μην χάσω ολόκληρη την χρονιά για 2 μαθήματα της σχολής μου που χρωστάω για πτυχίο, αν γινόταν να διάβαζα παράλληλα για να δώσω πανελλήνιες φέτος και να δώσω αύτα τα 2 μάθηματα που χρωστάω τον Δεκέμβριο που έχω εξεταστική... Υπάρχει αυτή η δυνατότητα; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
mattypocket
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Τι εννοεις πανελληνιες φετος; Του χρονου τον Μαιο ειναι οι πανελληνιες. Οταν τελειωσεις με την σχολη κατσε διαβασε. Και γω σχολη ημουν μεχρι τον Μαρτιο περσυ, μετα το Πασχα διαβασα και εδωσα.
Άβαταρ μέλους
Kostas444
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Πρόλαβες σε 2 μήνες να διαβάσεις ρε θυρίο; Ναι όταν λέω φέτος εννοώ αυτές που θα γίνουν τον Μάιο του 2018... Απλά σκεφτόμουν να έδινα αυτά τα 2 που χρωστάω τον δεκέμβρη στην εξεταστική και αν τα περάσω να έδινα μετά πανελλήνιες... Γι αυτό ρώτησα αν γίνεται. Γιατί όταν θα πάω να δηλώσω ότι θέλω να συμμετάσχω στις πανελλήνιες δεν πρέπει να έχω πάρει και το πτυχίο πρώτα ή δεν παίζει ρόλο αυτό;
Σκορπιός

Δημοσίευση από Σκορπιός »

Κώστα, το αν θα δώσεις πρώτα εξεταστική για να πάρεις τα 2 μαθήματα, άρα και το πτυχίο, ή το αν θα δώσεις και πανελλήνιες, είναι καθαρά δικό σου θέμα. Δεν υπάρχει κάποιος περιορισμός, ούτε θα έχεις και κάποιας μορφής "κύρωση" αν αυτή είναι η απορία σου. Μπορείς να κάνεις ότι θες. Απλά αν ενδιαφέρεσαι για ΑΕΝ, σκέψου το πολύ, καθώς οι Πλοίαρχοι έχουν μεγάλο θέμα εύρεσης εργασίας πλέον (σε επίπεδα στεριάς σκέψου, τόσο πολύ), ενώ οι Μηχανικοί βρίσκουν ακόμη και σήμερα σχετικά εύκολα εταιρεία για να ταξιδέψουν. Τέλος, δες αν πραγματικά μπορείς να συμβιβαστείς με ένα επάγγελμα όπως του ναυτικού.
mattypocket
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Kostas444 έγραψε:Πρόλαβες σε 2 μήνες να διαβάσεις ρε θυρίο; Ναι όταν λέω φέτος εννοώ αυτές που θα γίνουν τον Μάιο του 2018... Απλά σκεφτόμουν να έδινα αυτά τα 2 που χρωστάω τον δεκέμβρη στην εξεταστική και αν τα περάσω να έδινα μετά πανελλήνιες... Γι αυτό ρώτησα αν γίνεται. Γιατί όταν θα πάω να δηλώσω ότι θέλω να συμμετάσχω στις πανελλήνιες δεν πρέπει να έχω πάρει και το πτυχίο πρώτα ή δεν παίζει ρόλο αυτό;

Οχι δεν εχει σημασια δεν χρειαζεται να εχεις τελειωσει για να δωσεις η για να κανεις την αιτηση κλπ, οποιος θελει μπορει να δωσει. Απλα οταν κανεις εγγραφη τον Σεπτεμβρη στην σχολη οταν θα εχεις ηδη μπει τοτε να εχεις τελειωσει γιατι υπογραφεις οτι δεν εισαι γραμμενος σε αλλη σχολη. Αλλα ναι τελειωσε πρωτα την σχολη και μετα ξεκινας το διαβασμα, χρονο εχεις, οι βασεις ειναι πολυ χαμηλες, θα μπεις χαλαρα.

Άβαταρ μέλους
Kostas444
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Μάλιστα κατάλαβα. Σε ευχαριστώ πολύ! Εσύ αν επιτρέπεται, ΑΕΝ πέρασες;
mattypocket
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Ναι πλοιαρχων στον Ασπροπυργο.
Άβαταρ μέλους
Kostas444
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Μπράβο συγχαρητήρια! Σαν σχολή πως την βλέπεις;
mattypocket
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Σ'ευχαριστω. Κοιτα ακομη ειναι νωρις ειναι η πρωτη βδομαδα αλλα γενικα ειναι οκ μεχρι στιγμης. Εγω ημουν πριν πανεπιστημιο Κρητης και νταξει εκει ειχε τρομερες εγκαταστασεις αιθουσες κλπ και μου χει κατσει λιγο ασχημα τωρα εδω που ειναι σαν σχολειο πχ απο θεμα εγκαταστασεων αλλα σιγα σιγα συνηθιζεις. Οι καθηγητες καλοι δεν εχω τυχει σε καποιον κομπλεξικο καπετανιο μεχρι στιγμης, αν και οπως σου ειπα ειναι νωρις ακομα για να βγαλω συμπερασματα απλα σου λεω τι εχω δει μεχρι τωρα.
Άβαταρ μέλους
Kostas444
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Ναι κατάλαβα μπράβο σου! Πριν σπούδαζες κάτι σχετικό με το ναυτικό και σε έκανες και πήγες ή άλλο τομέα;
PRODEATOR
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 21
Επάγγελμα: Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού

Δημοσίευση από PRODEATOR »

Ευη έγραψε:Καλημέρα σε όλους. Μεταγραφή μέχρι πότε μπορούμε να πάρουμε Ε; επίσης με την σίτιση κανένα νεότερο υπάρχει; αεν Κρήτης Πλοιαρχων

Γύρω στα μέσα Νοέμβρη! Μέχρι τότε μπορείς να κάνεις αίτηση στη γραμματεία σου.

Sakis7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Sakis7 »

Ξέρει κανένας πως μπορούμε να κάνουμε θαλάσσια υπηρεσία ούτος ώστε να ανεβάσουμε τα μόρια; Πρέπει να έχεις κάνει τη θητεία σου ή παίρνεις αναβολή; Τα σωστικα είναι απαραίτητα γιατί διάβασα ότι βγάζεις και φυλλάδιο χωρίς να έχεις παρακολουθήσει στη σχολή σωστικών... Και τέλος σε ποια πλοία "μετρανε" τα μόρια της θαλάσσιας υπηρεσίας, στην προκήρυξη έγραφε ολικής χωρητικότητας (οχ) (500 κόρρων ολικής χωρητικότητας κοχ). Ποια πλοία είναι αυτά; Επίσης είναι καλές οι πιθανότητες να βρεις εργασία έτσι ως ανειδικευτος; Τι αρμοδιότητες θα έχεις μέσα στο πλοίο; Αυτά προς το παρόν
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης