ΑΕΝ - Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Απάντηση
Στρατός και θητεία
HellasShip
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από HellasShip »

KΑλησπέρα. Εχω τελείωση Επαλ οικονομικά και διοίκηση είμαι της δεύτερης κατηγορίας + ότι είμαι τριτεκνος και με βαθμό 16 μαζί με πτυχίο lower είμαι μέσα η δύσκολα;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από D.Y.K »

Παιδιά χωρίς παρεξήγηση, αλλά ας μην μπαίνουμε στην διαδικασία να απαντάμε ξεχωριστά για τον καθένα σε θεωρητικού επιπέδου ερωτήσεις. Προφανώς και ΌΛΟΙ έχετε πιθανότητες μέχρι να βγουν οι τελικοί πίνακες εισαγωγής. Εσείς κάντε τα χαρτιά σας και βλέπετε. Αισιοδοξία πάνω απ'όλα.
HellasShip
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από HellasShip »

Έχετε δίκαιο σας ευχαριστώ πολύ κάνουμε τα χαρτιά και βλέπουμε τι γίνετε δεν χάνουμε και κάτι.

Άβαταρ μέλους
kathe3
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kathe3 »

Γεια σας. Θα ηθελα να ρωτησω ποσες ωρες διδασκαλιας υπαρχουν την ημερα στη σχολη πλοιαρχων στον απροπυργο και ποσες απουσιες εχει τη δυνατοτητα καποιος να κανει μηνιαιος. Ευχαριστω!
mike

Δημοσίευση από mike »

Γεια σας,Φετος εγραψα 11,5 θεωρω πως περναω στην αεν μακ μηχανικων. Εδωσα την προκηρυξη κτλ. Τωρα ειδα στο ιντερνετ οτι οι βασεις βγαινουν 21-25 αυγουστου ξερεις καποιος ποτε περιπου θα πρεπει να κανω εγραφη στην σχολη και ποτε ξεκιναν τα μαθηματα. Ακομη οταν εδωσα τα δικαιολογητικα στην σχολη μου ειπαν πως θα βγει ενας πινακας στο ιντερνετ με οσους περασαν αλλα δεν ειναι βεβαιο οτι περασαν πχ στην Μακεδονια και οτι απλα περασαν, αυτο μπορειτε να μου το διευκρινισετε;

Ευχαριστω.

mike

Δημοσίευση από mike »

Στην μηχανιωνα, Μακεδονια υπαρχει δυνατοτητα εσωτερικης φοιτησης; Αν ναι ποτε πρεπει να κανω αιτηση γι'αυτο.
Άβαταρ μέλους
Vasilis_Ch
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Vasilis_Ch »

Δυστυχώς δεν υπάρχει.Θα πρέπει να νοικιάσεις κάποιο διαμέρισμα για τη Μηχανινώνα

ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ

Δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ »

Θελω να ρωτησω τωρα που εχω περασει σε ενα ΤΕΙ και εχω δηλοση στην ΑΕΝ με την δευτερη γενικη κατηγορια (με απολυτηριο) σε περιπτωση που κανω εγγραφη στο ΤΕΙ και περασω μετα στην ΑΕΝ θα υπαρχη κανενα προβλημα διοτι πρωτα γινονται η εγγραφες σε ΤΕΙ και πανεπιστιμια Μεχρι την 14 σεπτεμβριου και μετα βγενουν τα αποτελεσματα για αφτους που εισαχθηκαν στης ΑΕΝ. Με λιγα λογια αν κανω εγγραφη στο μαλακια τει που περασα και τελικα μαθω οτι περασα στης ΑΕΝ θα υπαρχη κανενα προβλημα?
mattypocket
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από mattypocket »

Απλα θα κανεις διαγραφη μετα απο το ΤΕΙ
Γιαννακος

Δημοσίευση από Γιαννακος »

Γινεται να περασω σε αεν απο θεωρητικη κατευθυνση; Και αν οχι γινεται να μπω στη σχολη με απολυτηριο λυκειου;

PRODEATOR
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 21
Επάγγελμα: Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού

Δημοσίευση από PRODEATOR »

Η απάντηση είναι ναι και στα δύο. Απλά φαντάζομαι απο θεωρητική κατεύθυνση θα είναι κάπως πιο δύσκολο, καθώς τα μαθήματα επιλογής δίνουν βαρύτητα σε πεδία που δεν ανήκουν οι σχολές εμπορικού ναυτικού αρα πρέπει να γράψεις σε όλα καλα. Τουλάχιστον έτσι ήταν όταν έδινα εγώ πανελλήνιες, (6 χρόνια πριν) , τώρα έχει αλλάξει το σύστημα απο όσο γνωρίζω. Οι βάσεις του απολυτηρίου τελευταία έχουν φτάσει στα ύψη καθώς και άριστο απολυτήριο να έχεις πρέπει να έχεις χαρτιά πιστοποίησης ECDL ,LOWER,PROFICENCY κλπ για να περάσεις τα 20 χιλιάδες μόρια.
Άβαταρ μέλους
TAG
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από TAG »

Μέχρι και πρόπερσι μπορούσες να μπείς από Θεωρητική. Από πέρυσι μόνο μέσω Θετικής και Τεχνολογικής, με τα νέα τους ονόματα τέλως πάντων.(Εδινα 4 χρονια Θεωρητικη και φέτος άλλαξα, πηγα Τεχνολογική με ΑΕΠΠ και ΑΟΘ και πέρασα)

Επίσης, το ECDL δε δίνει μόρια για την εισαγωγή στις ΑΕΝ μέσω Απολυτηρίου, μόνο Αγγλικά &Θαλάσσια Υπηρεσία.
PRODEATOR

TAG έγραψε:Μέχρι και πρόπερσι μπορούσες να μπείς από Θεωρητική. Από πέρυσι μόνο μέσω Θετικής και Τεχνολογικής, με τα νέα τους ονόματα τέλως πάντων.(Εδινα 4 χρονια Θεωρητικη και φέτος άλλαξα, πηγα Τεχνολογική με ΑΕΠΠ και ΑΟΘ και πέρασα)

Επίσης, το ECDL δε δίνει μόρια για την εισαγωγή στις ΑΕΝ μέσω Απολυτηρίου, μόνο Αγγλικά &Θαλάσσια Υπηρεσία.

Κατάλαβα, έχουν αλλάξει σχεδόν όλα από τότε που έδινα εγώ.

Άβαταρ μέλους
TAG
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από TAG »

Αλλάξανε λίγο, ναι, βάλε και μένα μέσα, το '13 αποφοίτησα (εποχές των 7 μαθημάτων με ΑΟΘ.)

Το ECDL πάντως είναι απαραίτητο για να μπει κάποιος στο Λιμενικό με προκύρηξη, αν και από φέτος το Λιμενικό θα είναι στις Πανελλήνιες.
PRODEATOR

Τελευταία νέα για τις ΑΕΝ είναι πως όλες οι σχολές θα έχουν ξανά δωρεάν σίτιση και εδώ μπορεί να ενημερωθεί όποιος θέλει σε ότι αφορά το φοιτητικό επίδομα σε σπουδαστές ΑΕΝ: http://www.foititikanea.gr/φοιτητής/στεγαστικό-επίδομα/9847-στεγαστικό-επίδομα-φοιτητών-αεν-διαδικασία-και-δικαιολογητικά
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης