ΑΕΝ - Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού

Απάντηση
Στρατός και θητεία
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Οδυσσέας έγραψε:Γειά σας,Σκέφτομαι να πάω για πλοίαρχος στην ΑΕΝ Μακεδονίας, και έχω κάποιες απορίες.

1. Έχω 1,5 βαθμό μυωπία και λίγο αστιγματισμό. Λέτε να με κόψουν;

2. Είναι δύσκολο να βρω καράβι για πρακτική ή δουλειά;

3. Μπορεί να με πάρουν, για πρακτική ή δουλειά, σε κανένα Blue Star στις Κυκλάδες;

4. Οι ψυχιατρικές εξετάσεις τι περιλαμβάνουν;

5. Υπάρχει δυνατότητα όταν τελειώσω να πάω στο πολεμικό ναυτικό;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Εικόνα

Καλησπέρα Οδυσσέα. Όλες σου οι απορίες, πλην ίσως του "3", είναι απαντημένες σε άλλα τόπικ, καθότι όλες οι ερωτήσεις σου, είναι εκτός του θέματος αυτού. Πχ η ερώτηση σου περί υγειονομικού ζητήματος, είναι σε ξεχωριστό νήμα. Το καταλαβαίνω ότι θέλεις απαντήσεις σύντομα, αλλά σκέψου και αυτόν που θα σου απαντήσει εθελοντικά βγάζοντας τον offtopic, αλλά και το ίδιο το σάιτ πόσο θα χαλάσει η δομή του.

Θα σου απαντήσω μόνο στο 3, και θα σου πω πως για Πλοίαρχος, για την εταιρεία 0ου θες, Μ-Ό-Ν-Ο με βισμα, και το λέω όσο πιο εμφατικά γίνεται.. γενικά για οποιοδήποτε τύπο πλοίου σαν δόκιμος πλοίαρχος θέλεις βισμα, πόσο μάλλον εκεί. Οπότε εμμέσως, σου απάντησα και στο 2. Τα υπόλοιπα είναι ήδη απαντημένα σε άλλα νήματα όπως προείπα. Ευχαριστώ.

jul123

Δημοσίευση από jul123 »

Καλησπέρα! Βγαζω με απολυτήριο 205000 υπάρχουν πιθανότητες για φέτος ή λέτε να ανέβει;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 49

Δημοσίευση από D.Y.K »

Έχεις πιθανότητες ναι και κυρίως για την Μηχανικών.
jul123

Δημοσίευση από jul123 »

Γενικά στη Μηχανικών πηγαίνουν γυναίκες?
mattypocket
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από mattypocket »

Παιδια να ρωτησω κατι αν ξερετε. Η μηχανικων ειχε περσυ βαση 9000 μορια περιπου. Αν υποθεσουμε οτι θα μεινει στα ιδια, ποσα παραπανω θες για να περασεις Ασπροπυργο; Ειναι κατι στανταρ πχ +1000/2000 πανω απο την βαση; Ξερει κανεις πως παει?
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

jul123 έγραψε:Γενικά στη Μηχανικών πηγαίνουν γυναίκες;

Φυσικά και πηγαίνουν. Σε μικρότερο βαθμό βέβαια σε σχέση με την Πλοιάρχων, αλλά ναι.

panos20

Δημοσίευση από panos20 »

Καλησπέρα η προκύρηξη ξέρετε περίπου πότε θα βγεί;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Αναμένεται αυτές τις μέρες να δημοσιευτεί η προκήρυξη. Είναι έτοιμη προς δημοσίευση πάντως.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 20
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

mattypocket έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι αν ξερετε. Η μηχανικων ειχε περσυ βαση 9000 μορια περιπου. Αν υποθεσουμε οτι θα μεινει στα ιδια, ποσα παραπανω θες για να περασεις Ασπροπυργο; Ειναι κατι στανταρ πχ +1000/2000 πανω απο την βαση; Ξερει κανεις πως παει?

Έχουμε ξεχωριστό νήμα φίλε μου να θέσεις την ερώτηση σου. "Βάσεις/Μόρια για Εμπορικό Ναυτικό".

Ευχαριστώ.

mattypocket
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από mattypocket »

dn24 έγραψε:
mattypocket έγραψε:Παιδια να ρωτησω κατι αν ξερετε. Η μηχανικων ειχε περσυ βαση 9000 μορια περιπου. Αν υποθεσουμε οτι θα μεινει στα ιδια, ποσα παραπανω θες για να περασεις Ασπροπυργο; Ειναι κατι στανταρ πχ +1000/2000 πανω απο την βαση; Ξερει κανεις πως παει;

Έχουμε ξεχωριστό νήμα φίλε μου να θέσεις την ερώτηση σου. "Βάσεις/Μόρια για Εμπορικό Ναυτικό".

Ευχαριστώ.

Μαλιστα, δεν το χα δει.

liopp
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από liopp »

Γεια σας παιδια τελειωσα το λυκειο και ενδιαφερομαι για μηχανικος. Με το lower βγαζω 19000 μορια και δηλωσα και για πλοιαρχος ολες τις σχολες. Λετε να με παρουν; Α επισης πεφτω στο 2% οπου ειμαι ορφανος απο εναν γονιο
ManosJr

Δημοσίευση από ManosJr »

Γεια σας παιδιά. Με απολυτήριο 17.6 και lower, πιστεύετε ότι έχω πιθανότητες να μπω πλοίαρχος; Γιατί είδα πέρσι υψηλές βάσεις και δεν ξέρω κατά πόσο μπορούν να πέσουν. Επίσης, επειδή δεν ξέρω ακριβώς πώς γίνεται η επιλογή της πόλης, θα έχω περισσότερες πιθανότητες αν τις δηλώσω όλες τις σχολές; Γιατί είμαι από Κρήτη και προτιμώ Χανιά, αλλά κυρίως θέλω να αποφύγω τις πολύ μακρινές σχολές.

panos20

Δημοσίευση από panos20 »

Γεια σας και παλι! Κατι ειδα για συμπληρωματικες προκυρηξεις; Τι ισχυει; Βγαινουν κάθε χρονο?
Λευτέρης

Δημοσίευση από Λευτέρης »

Καλησπέρα σε ολους. Ειμαι 20 χρονών και τελειωσα ΕΠΑΛ με απολυτηριο 14.9 (δεν μπορουσαν να το κανουν 15 τουλάχιστον;Jesus...) . Εχω και το πτυχιο lower (Michigan) στα αγγλικά. Υπαρχουν πιθανιτητες να περασω στην σχολή; Και αν ναι, θα αντιμετοπισω δυσκολια στα μαθηματικα; Επισης δεν γνωριζω κολύμπι, θα εχω χρονο να. μαθω πριν περασω για εξετάσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Λευτέρη το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο να περάσεις μέσω απολυτηρίου, αν λάβουμε υπόψη τα μόρια των εισαχθέντων των τελευταίων ετών, εκτός και αν έχεις τελειώσει ΕΠΑΛ ναυτιλιακής ειδικότητας, οπότε σε αυτή την περίπτωση οι βαθμολογίες (αν λάβουμε και πάλι υπόψη τα προηγούμενα έτη) είναι σαφώς χαμηλότερες.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης