ΔΙΑΣ - Ομάδα Δίκυκλης Αστυνόμευσης
Νεος "εξοπλισμος" στην ομαδα ΔΙΑΣ...
http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/anabates-ths-omadas-dias-kanoyn-soyzes-me-suzuki-hayabusa-einai-nomimo.html
http://www.bloko.gr/swmata-asfaleias/anabates-ths-omadas-dias-kanoyn-soyzes-me-suzuki-hayabusa-einai-nomimo.html
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Είμαι 15 χρόνων και θέλω να ρωτήσω στην ομάδα ΔΙ. ΑΣ μπορείς να μπεις από τις πανελλήνιες η πρέπει να είσαι σε κάποια άλλη στρατιωτική σχολή και να κανείς αίτηση από εκεί;
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 11
ΕΛΛΗΝΑΣ-ΙΑΚΩΒΟΣ έγραψε:Είμαι 15 χρόνων και θέλω να ρωτήσω στην ομάδα ΔΙ. ΑΣ μπορείς να μπεις από τις πανελλήνιες η πρέπει να είσαι σε κάποια άλλη στρατιωτική σχολή και να κανείς αίτηση από εκεί;
Ρε φίλε σοβαρά τωρα τρολλάρεις. Τι δουλειά έχουν οι στρατιωτικές σχολές με την Ομάδα ΔΙΑΣ που είναι σωμα της ελληνικής αστυνομιας. Μπαίνεις με ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ στην αστυφυλάκων και αφου τελειώσεις και αποφοιτήσεις δηλώνεις και πας στην ΔΙΑΣ. Επίσης μπορείς να μπείς με προκήρυξη μέσω ΑΣΕΠ ειδικός φρουρός και απο εκεί αφου τελειώσεις να μπείς ΔΙΑΣ
pame_pali έγραψε:
δηλαδη αν μπουνε νεα ατομα τι γινεται οι παλιοι και παρουν μεταθεση εστω προς τα μερη τους> Διας δε θα ειναι και εκει;
όχι θα τους βάλουν όπου τους χρειαστούν
το οτι είσαι σε μία υπηρεσία δεν σημαίνει οτι θα είσαι για πάντα εκει
η διας τελευταία έχει παρακμάσει είναι η αλήθεια. Καμία σχέση με όταν δημιουργήθηκε η ομάδα
αλλιως δουλέυει ο 22χρονος που μπήκε χθές, και αλλιώς ο 30χρονος που έχει λιώσει τόσα χρόνια
ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ, ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ, ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ
Καλισπέρα! Ηθελα να σε ρωτησω αν μπορει καποιος να γινει αστυνομικός αν έχει παρει απαλαγή απο τον στρατο και αν έχει απασχολίσει τον νομο παλαιότερα αλλά χωρίς κάποια καταδίκη;
Θα ήθελα πολυ να μπορούσα να μια μέρα να δουλέψω στην ομάδα Ζ η Δίας
Ευχαριστώ
Θα ήθελα πολυ να μπορούσα να μια μέρα να δουλέψω στην ομάδα Ζ η Δίας
Ευχαριστώ
Πρεπει να γινεις ε. Φ ή αστυφ για ΔΙΑς ή αστυφ. Για Ζ. Αν δεν εχεις υπηρετησει την πατριδα στον στρατο δεν μποεις να γινεις ε. Φ. Τωρα δεν ξερω τον λογο που πηες απαλλαγή Αλλα για να πηρες λογικα δεν μπορεις να πας και σε σχολη αστυφ.
Καλησπερα, με απολυτηριο απο εσπερινο λυκειο (δεν εχουμε τη δυνατοτητα να μπουμε σε καποια σχολη σωματων ασφαλειας μεσω πανελλαδικων εξετασεων) υπαρχει περιπτωση αν ποτε βγουν προκυρηξεις να μπουμε ΔΙΑΣ?
παλι με χρονια με καιρους...
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Σε περιπτωση που λεμε τώρα βγει προκήρυξη το απολυτήριο σου αναγνωριζεται. Για να μπεις Δίας πρέπει πρώτα να ολοκληρωσεις την αστυνομική σχολή και μετά γίνεται η κατανομή ανάλογα με τις θέσεις που προκηρυσσονται από την κάθε υπηρεσία
Ευχαριστω, για να μπω στην αστυνομικη σχολη, υπαρχει αλλος τροπος περα των πανελληνιων εξετασεων?
παλι με χρονια με καιρους...
sag.kpdn έγραψε:Ευχαριστω, για να μπω στην αστυνομικη σχολη, υπαρχει αλλος τροπος περα των πανελληνιων εξετασεων;
Υπάρχει μέσω προκήρυξης για Ειδικούς Φρουρούς αλλά πλέον δεν βγαίνουν προκηρύξεις οπότε αν το θέλεις πολύ και σε πιάνει το όριο ηλικίας δώσε για τις Αστυνομικές Σχολές. Το όριο ηλικίας είναι τα 26. Υπάρχουν αντίστοιχα θέματα για το κάθε τι ξεχωριστά για να τα διαβάσεις. Εδώ το θέμα μας είναι η ΔΙ. ΑΣ.
καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω απο δόκιμος μπορώ να μπω ειδικός φρουρός και μετά ΔΙ. ΑΣ;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Γειά σου και σε εσένα! Φίλε μου οι δοκιμοι υπαστυνομοι η αστυφ είναι αυτοί που περνούν στην αστυνομική ακαδημία απο πανελλήνιες ειδικοί φρουροί είναι αυτοί που μπαίνουν από προκήρυξη. Για να πας Δίας πρέπει να έχεις τελειώσει την ακαδημία και μετά ανάλογα με τις θέσεις που προκηρύσσει κάθε υπηρεσία γίνεται η κατανομή των δοκιμων αν σε παίρνει η ηλικία δώσε πανελλήνιες διότι για προκήρυξη δεν υπάρχουν ελπίδες...
Σε ευχαριστω φιλε μου!
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
Παρακαλώ φίλε μου ότι χρειαστείς και γνωρίζω ευχαρίστως!
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 53
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Γεια σας παιδια. Ενδιαφερομαι για την ομαδα ΔΙ. ΑΣ. Καταρχην ειμαι Α Λυκειου αλλα εχω αρχισει να ψαχνομαι ηδη για επαγγελμα και βρισκομαι αναμεσα σε ΜΑΤ ή ΔΙ. ΑΣ. Μενω Κατερινη και βλεπω συχνα να περνανε μελη της ομαδας ΔΙ. ΑΣ για περιπολια. Εχει ΔΙ. ΑΣ στην κατερινη; Και τελος παντνων λογικα οπως ολες τις αστυνομικες υπηρεσιες θα με στειλουν για καμποσα χρονια αρχικα στην Αθηνα. Αμα δηλωσω μεταθεση για Θεσσαλονικη θα ειμαι παλι στη ΔΙ. ΑΣ; Ή γινετε το ιδιο οπως με τα ΜΑΤ; Δηλαδη τα ΜΑΤ θεσσαλονικης ειναι βυσματικα απο οτι ξερω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες