389 ΠΑΠ ΤΑ - Ξυλαγανή Κομοτηνής
Απο φαγητο δεν παιζεται, εχουν εναν μαγειρα εxv ακουσει ποu το παλικαρι τα σπαει, ολα τα αλλα πανε και ερχονται, η αληθεια ειναι οτι το σαββατοκυριακο ειναι ζωαρα!
Ειμουνα εκει το 2004 με 2005, τοτε εκεινη την εποχη οι υπηρεσιες ητανε δραμα, τα φυλακια ητανε καλα που στελναμε, και οι κψμ που ειχανε πολλες ευθυνες, σε γενικες γραμμες δεν καναμε ΤΠτ παρα μονο σκοπιες και μονο
Τωρα τι παιζει ρε πaιδια στo 389 παπ ξυλαγανη ξερει κανενας;
Είμαι ο πιο γκρινιάρης άνθρωπος της Αθήνας. Γράφω για τα παιδιά που ενδέχεται να έρθουν με την 342. Η μοίρα με πέταξε και εμένα εδω, χαχαχα. Παραδόξως, το στρατόπεδο είναι αρκετά καλό. Ο διοικητής είναι άρχοντας! Πόσο μάλλον ο λοχαγός και τα στελέχη. Το μόνο πρόβλημα είναι το λίγο φαγητό καθώς ταίζουμε και άλλα φυλάκια.
Όταν πήγα στο στρατόπεδο, μαζί με άλλα 7 άτομα, βρήκα 4 ''κωλοφάνταρα'' (ξέρουν αυτοί)
Που ήταν στις 34-1. Μόλις φτάσαμε, μας υποδέχτηκαν σαν να είμαστε ίδια σειρά. Νο1 ΝΟΜΟΣ στρατοπέδου. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ. Το στρατόπεδο διαθέτει μονόζυγο το οποίο είναι έξω. ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΟΝΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥΖ. Περίπολο, και πύλη σκοπιά.
2-1 το πολύ !
Όταν πήγα στο στρατόπεδο, μαζί με άλλα 7 άτομα, βρήκα 4 ''κωλοφάνταρα'' (ξέρουν αυτοί)

2-1 το πολύ !
Αρχιλοχίας ''Σκιά'' έγραψε:Είμαι ο πιο γκρινιάρης άνθρωπος της Αθήνας. Γράφω για τα παιδιά που ενδέχεται να έρθουν με την 342. Η μοίρα με πέταξε και εμένα εδω, χαχαχα. Παραδόξως, το στρατόπεδο είναι αρκετά καλό. Ο διοικητής είναι άρχοντας! Πόσο μάλλον ο λοχαγός και τα στελέχη. Το μόνο πρόβλημα είναι το λίγο φαγητό καθώς ταίζουμε και άλλα φυλάκια.
Όταν πήγα στο στρατόπεδο, μαζί με άλλα 7 άτομα, βρήκα 4 ''κωλοφάνταρα'' (ξέρουν αυτοί)Που ήταν στις 34-1. Μόλις φτάσαμε, μας υποδέχτηκαν σαν να είμαστε ίδια σειρά. Νο1 ΝΟΜΟΣ στρατοπέδου.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΣ. Το στρατόπεδο διαθέτει μονόζυγο το οποίο είναι έξω. ΜΟΝΟ ΜΟΝΟ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ ΜΟΝΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΚΑΘΑΡΕΣ ΤΟΥΑΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥΖ. Περίπολο, και πύλη σκοπιά.
2-1 το πολύ !
Υπηρετησα εκει πριν απο λιγα χρονια, ο διοικητης ηταν ζωο (λογικα θα εχει ερθει αλλος τωρα) τα στελεχη στην πλειοψηφια τους ηταν οκ.
Αρχολοχιας λοχου ηταν ο Σ************, ο, τι πιο κομπλεξικο, αξεστο και αναλφαβητο γνωρισα στο στρατο, ενα διποδο ουγκανο που δε ξερει να συνταξει πεντε λεξεις σε μια προταση. Ελπιζω για το καλο σας να εχει φυγει.
- Dimitris97
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Ξυλαγαναρα🔝🔝🔝
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες