95 ΕΑΝΕΘ - Ρόδος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
μαυροσκουφης
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

95 ΕΑΝΕΘ - Ρόδος

Δημοσίευση από μαυροσκουφης »

95 Επιλαρχια Αναγνωρισεως ΕΘνοφυλακηςμοναδα τεθωρακισμενων65 χιλιομετρα μακρυα απο το λιμανι της ροδου... Παλια ηταν απο τις πιο βυζματικες μοναδες, διοτι ηταν στο κεντρο της ροδου, πλεον εχει μαυρισει, συνεχεια εχει εμπλοκη, το καλυτερο που με πηγε ηταν 4-1 κ το χειροτερο 19 μεσα. Εχει και τα καλα του βεβαια, αξιωματικη για τεθωρακισμενα χαλαροι, αλλα σε περιμενουν στην γωνια με την πρωτη σου μ... Κια. Αξιζουν τα φυλακια... Το χωριο που ειναι η μοναδα λεγεται γενναδι, σαν να λεμε κοπα-καμπανα.307 ΛΕΛΔ
ΠΟΛΙΤΗΣ

95 ΕΑΝΕΘ - Ρόδος

Δημοσίευση από ΠΟΛΙΤΗΣ »

Υπαρχει καποιος φανταρος καραμανωλης γιωργοσ
mafiagalou

95 ΕΑΝΕΘ - Ρόδος

Δημοσίευση από mafiagalou »

Εχω δηλωσει μεταθεση Ροδο μετα το κεντρο.
Δωστε περισσοτερες πληροφοριες και σε μας.
bisba

95 ΕΑΝΕΘ - Ρόδος

Δημοσίευση από bisba »

παιδια περνω μεταθεση για ροδο 95 εανεθ! πειτε καμια πληροφορια περι αδειες, αμα παιζουν τα off που λενε για να γυρναμε καποιες μερες σπιτι μας (αθηνα) και οι υπηρεσιες?; η μετακινηση προσ την πολη ειναι δυσκολη;
Πολίτης

95 ΕΑΝΕΘ - Ρόδος

Δημοσίευση από Πολίτης »

Παιδιά έκανα 7 μήνες εκεί λόγο παραμεθωρίου είμαι Ροδίτης και επεστρεψα στο νησί μου, είναι αρκετα μακρια από την πόλη, οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές, το χωριό εκει (Γενάδι) εχει καλό φαγητο αλλά πικρά τον χειμώνα δεν παιζει ζωη μονο καλοκαιρι κατι γίνεται. Τα υπόλοιπα θα τα δειτε από κοντά... Τώρα ανάλογα την υλή αλλάζουν πολλά σε σχέση με τα φυλάκια να τα προτιμάτε θα είστε κομπλέ, τοτε (2009) υπήρχαν 2 Καράβολας (με θεα την Θάλασσα) και ΣΤ. ΑΝ (με θέα το Βουνο) την εφοδο την βλέπεις από χιλιόμετρα οπότε αράζεις ανενόχλητα και στις 2 περιπτώσεις...

Μέσα στην μονάδα ολα κυλαν ομαλά εξαρτάται τον δοιηκιτή τους επ, οπ οι οποίοι είναι 5 προς ένα φαντάρο και θα στα πρηξουν να μάθεις για το αρμα. Και φυσικά να κανεις την μουτζούρα, καψιμί κομπλέ προσοχή στους ανθυπασπιστές-αποθηκάριους ότι πιο ύπουλο παίζει και φυσικά είναι προβλεπε μονάδα με επιθεωρήσεις συχνές κ. Τλ. Βολές στον Ολυμπο με C130 Ροδο-Θεσσαλλονίκή αξίζει το ταξίδι και θα περασετε ωράια με την καλή εννοια εχει συχνες βολές με G3A3,MG3, οΠΛοβομβιδα, Χειροβομβιδα,50αρι,45αρι 2 φορες τον μήνα λάσπη στο πεδιο βολής Κατταβια, Σκηνάκια και αναγνωρίσεις, πολύ διάβασμα για το άρμα αυτά!

Συνήθως οι περισσότεροι την κάνουν απο την μονάδα και πάνε Ασπρη πέτρα 395 ΕΑΡΜΕΘ πάλι τεθωρακισμένα για να ειναι πιο κοντά στην πόλη... Σε γενικές γραμμες αν είσαι φυλάκιο περνάς καλά στην μονάδα υπομονή αυτά παιδια καλοί πολίτες... !

ΣΤΡ(ΤΘ) ΠΟΛΙΤΗΣ

95 ΕΑΝΕΘ - Ρόδος

Δημοσίευση από ΣΤΡ(ΤΘ) ΠΟΛΙΤΗΣ »

Μαζί σκοπιά κάναμε πάντα 1ο Νουμερο αν λέμε τον ιδιο 309 ημουν εγω και αυτός πιο παλιόςΕικόνα
Μαυρος μπερες

95 ΕΑΝΕΘ - Ρόδος

Δημοσίευση από Μαυρος μπερες »

Παιδια εγω τωρα υπηρετω εκει ειναι παρα πολυ καλα και παει καλα 2-1 αντε 3-1... Αλλα και εμπλοκη να εχεις δεν σε πειραζει ειναι πολυ ησυχη μοναδα και δεν σε ενοχλει κανεις ουτε στο παιζουν καποιοι τα στελεχη... Το μονο αρνητικο ειναι οτι ειναι σε ενα χωριο (γεναδι) μακρια απτην ροδο και ετσι στις εξοδους σου δεν εχεις και πολλες επιλογες αλλα και παλι τοσο καλα που περνας στην μοναδα δεν σε νοιαζει... !95 εανεθ εγγυηση...
Μαρια

95 ΕΑΝΕΘ - Ρόδος

Δημοσίευση από Μαρια »

Καλησπερα. Βγηκαν σημερα οι μεταθεσεις και στειλανε το αγορι μου εκει. Ειναι απο τη ροδο αλλα ειναι μακρια απο το σπιτι μας. Ει ναι καλα εκει; Θα παιρνουνε εξοδους η παιζει πολυ εμπλοκη?
alex2018
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

95 ΕΑΝΕΘ - Ρόδος

Δημοσίευση από alex2018 »

Μολις ειδα οτι μετα το συπο στην αφαντου θα ειμαι sthn 95 εανεθ.υπαρχει κατι νεοτερο απο τη μοναδα;

Κπ

95 ΕΑΝΕΘ - Ρόδος

Δημοσίευση από Κπ »

Τη σειρά ήσουν.309;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες