ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ξερει κανεις τη καθηκοντα εχει ο αρμενιστης
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ratatoulis »

Αρμενιζει στο πελαγος με φρεγατα τιν ελπιδα. Χιχιχιχι

Anonymous

Γεια σας. Ενδιαφέρομαι για το πολεμικό ναυτικό και έχω κάποιες απορίες. Όποιοι έχουν κάποια γνώση ας βοηθήσουν. Θέλω πολύ να μπω ως εποπ στο ΠΝ Γιατί θέλω να εργαστώ σε οτιδήποτε έχει να κάνει με θάλασσα καθώς δε μπορώ να ζήσω μακριά της. Το ΠΝ είναι ένας τρόπος για το πετύχω. Έχω ακούσει όμως αρκετά αρνητικά σχόλια. Όπως ότι οι συνθήκες δεν είναι καλές σε αντίθεση με τον στρατό και την αεροπορία ή ότι δουλεύεις ασταμάτητα χωρίς να έχεις καθόλου προσωπική ζωή. Είναι αλήθεια όλα αυτά; Θέλω πολύ να με διαφωτίσετε και να μου πείτε τα αρνητικά αλλά και τα θετικά σε ότι αφορά αυτό το επάγγελμα. Όλες οι γνώμες Είναι δεκτές. Ευχαριστώ.

Ε.Π.Σ.
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Ε.Π.Σ. »

Μακη, ειναι καλα στο ναυτικο απ'οτι γνωριζω! Μην αγχωνεσαι! Περιμενε να βγει με το καλο η προκυρηξη... Και μετα βλεπεις τι θα κανεις! Παντως ειναι πολυ καλυτερα σε σχεση με το σξ.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

Οντως! Αλλα ενταξει εγω θεωρω τελικα οτι και στα 2 οπλα ειναι εξισου καλα αναλογα με το τι ψαχνει ο καθενας!
Anonymous

Ευχαριστώ!

Anonymous

Κατ αρχας οποιος δεν ητανε εποπ ναυτικο καλυτερα να μη μιλαει γιατι θα καψει πολυ κοσμακη. Φιλε μακη εχουν βαση ολα αυτα που εχεις ακουσει. Εννοειται οτι στο στρατο ειναι καλυτερα. Πηγαινεις πρωι στη μοναδα και μεσημερακι εισαι ωραιος και ανετος σπιτι σου. Στο ναυτικο θα πεθανεις στα ταξιδια και στην αγγαρεια και πιστεψε με οι πρωην συναδελφοι μου περιμενουν πως και πως τους νεους εποπ να τους λιωσουν γιατι ως γνωστο φανταροι δεν υπαρχουν στα καραβια αρα εσυ θα σαι ο τελευταιοσ

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

288 MARINE έγραψε:Κατ αρχας οποιος δεν ητανε εποπ ναυτικο καλυτερα να μη μιλαει γιατι θα καψει πολυ κοσμακη. Φιλε μακη εχουν βαση ολα αυτα που εχεις ακουσει. Εννοειται οτι στο στρατο ειναι καλυτερα. Πηγαινεις πρωι στη μοναδα και μεσημερακι εισαι ωραιος και ανετος σπιτι σου. Στο ναυτικο θα πεθανεις στα ταξιδια και στην αγγαρεια και πιστεψε με οι πρωην συναδελφοι μου περιμενουν πως και πως τους νεους εποπ να τους λιωσουν γιατι ως γνωστο φανταροι δεν υπαρχουν στα καραβια αρα εσυ θα σαι ο τελευταιοσ

Τι ειδικοτητα ειχες φιλε;
Anonymous

Αυτοδυτης ημουνα. Εσυ που υπηρετησες και τι σειρα ησουνα;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Στους αμφιβιους καταδρομεις 07 Γ ΕΣΣΟ
Anonymous

Αφου λοιπον εχεις παει στρατο και εχεις δει πως ειναι, κατσε και σκεψου οτι εκει ητανε παραδεισος και ναυτικο να μην δηλωσεις ουτε για πλακα
Anonymous

Αφου λοιπον πηγες φανταρος και ειδες πως ειναι τα πραγματα κατσε και σκεψου οτι εκει ητανε παραδεισος και ναυτικο να μην δηλωσεις ουτε για πλακα

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Συμφωνώ με τον 288 MARINE.

ΕΠΟΠ στο Ναυτικό είναι πάρα πολύ δύσκολα. Και αν έχεις και ειδικότητα τεχνίτη, ακόμη χειρότερα. Το ίδιο ισχύει και για τους ΟΥΚ. Πρόσφατα είχα διαβάσει ότι παραιτούνταν πολλοί από τη ΔΥΚ λόγω των πολλών ταξιδιών και των ελαχίστων αδειών.

Μην νομίζετε ότι επειδή οι στρατεύσιμοι περνάνε μέλι-γάλα το ίδιο συμβαίνει και με τους ΕΠΟΠ.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Μαλιστα.

Τι να πω ο καθενας το βλεπει αλλιως, αναλογα και με την προσωπικοτητα του καθενος.

Απ'οτι καταλαβαινω ο φιλος πρεπει να ητανε πρωτη σειρα ΕΠΟΠ που ως γνωστον η συγκεκριμενη σειρα δεν ειχε και την καλυτερη αντιμετωπιση.
Anonymous

Αδερφε μου κανεις ενα μεγαλο λαθοσ, δεν εχει να κανει ουτε με προσωπικοτητα ουτε με τη σειρα. Εποπ απο εποπ ξεχωριζει. Αλλο εποπ ναυτικο αλλο στρατο αλλο αεροπορια. Να ξερεις οτι στο ναυτικο το σκατο που τρωει ο εποπ δεν το τρωει κανενας εποπ απο τα αλλα σωματα. Οι αξιωματικοι ειναι οι μεγαλυτεροι ***** και οι πιο καμπλεξικοι απο ολα τα σωματα. Αφου θες να πας στη δυκ καλυτερα να πας απο στρατο γιατι και να κοπεις παλι στις ειδικες δυναμεις θα ανηκεις ενω αν πας απο ναυτικο και κοπεις θα ξαναγυρισεις στο καραβι και θα καταριεσαι την ωρα και τη στιγμη που γεννηθηκεσ
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης