Γυναίκα Επαγγελματίας Οπλίτης

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Marina2 »

Γιαυτο το λόγο παμε καταδιολου στην κοινωνια μας γιατι βλεπεις σε κάτι τετοιες περιπτωσεις οτι δεν υπάρχει κανενας ενδοιασμός και καμια αξιοπρέπεια! ΕΛΕΟΣ πια! Δεν λεω οτι στο συνολο τους γινονται αυτα αλλα υπήρχαν ΔΥΚ,7-8 χαρακτηριστικές φατσες που δεν κολωναν και χωνονταν ψυχρα χωρις ενδοιασμό, μπροστα σε άλλες 160 υποψηφιες που τις γιουχαραν και αυτες δεν λεγανε τιποτα!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το Ξερω Μαρινα1 μου! Προφανως η στολη εξιταρει την φαντασια! Τι αλλο να πω; Αστα ζουμε Την Δικτατορία Της Αναξιοκρατίας!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

tzovana18 έγραψε:Σε ολα τα επαγγελματα ειναι καθαρα το ποσο το γουσταρεις για να μπεις ΤΕΛΟΣ αμα το θες ολα τα εμποδια ξεπερνιουνται αμα το θες τιποτα δν ειναι ευκολο! Και οσο για τα αθληματα μαρινα μου στο ειπα και το ξαναλεω ειναι ολα εικονικα δν προκειται να κοπουν κοπελες αμα εχουν κατι γερο απο πισω να τους βασταει [βισμα]εγω δν πιστευω τιποτα οτι τα εκαναν για να δυσκολεψουν κοπελες γιατι και η αλλη καμια ελξει να μην κανει θα περασει και απο της προτες! Αμα εχει βισμα!
Αμα εχεις βυσμα ολα γινονται! Απλα λεω για το σκεπτικο τους. Αυτο θα σκεφτηκαν δεν μπορει! Γιατι αν ειμαστε 100 κοπελες, δεν θα εχουμε και οι 100 βυσμα! Εγω ας πουμε δεν ειχα! Θα εχουν ομως οι 60 και από τις Υπόλοιπες 40, οσες δεν τα βγάλουν θα κοπουν!
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από tzovana18 »

Τι να σου πω βρε αγαπη μου αυτο θελω να σου πω οτι οσο και δυσκολα να κανουν τα αθληματα παντα θα περνανε τα βισματα και δν το κατακρινω το ξαναλεω αλλα να βαλει βισμα καποιος που μπορει να ανταπελξεθει γενικα σε ολα!
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Velerefontis »

Μαρίνα1 έγραψε:
tzovana18 έγραψε:Σε ολα τα επαγγελματα ειναι καθαρα το ποσο το γουσταρεις για να μπεις ΤΕΛΟΣ αμα το θες ολα τα εμποδια ξεπερνιουνται αμα το θες τιποτα δν ειναι ευκολο! Και οσο για τα αθληματα μαρινα μου στο ειπα και το ξαναλεω ειναι ολα εικονικα δν προκειται να κοπουν κοπελες αμα εχουν κατι γερο απο πισω να τους βασταει [βισμα]εγω δν πιστευω τιποτα οτι τα εκαναν για να δυσκολεψουν κοπελες γιατι και η αλλη καμια ελξει να μην κανει θα περασει και απο της προτες! Αμα εχει βισμα!

Αμα εχεις βυσμα ολα γινονται! Απλα λεω για το σκεπτικο τους. Αυτο θα σκεφτηκαν δεν μπορει! Γιατι αν ειμαστε 100 κοπελες, δεν θα εχουμε και οι 100 βυσμα! Εγω ας πουμε δεν ειχα! Θα εχουν ομως οι 60 και από τις  Υπόλοιπες 40, οσες δεν τα βγάλουν θα κοπουν!

Για το θεμα των αθληματων και των οριων, το εχω ξαναγραψει αλλα θα το επαναλαβω. Εν μερει "φταιτε¨" και εσεις οι γυναικες για την αυξηση των οριων, γιατι ενω μεχρι προτινως υπηρχε η ποσοστωση τα ορια υψους αλλα και τα αθλητικα ηταν χαμηλοτερα. Απο τη στιγμη που διεκδικησατε και κερδισατε την καταργηση της ποσοστωσης ως αντισυνταγματικη, εφοσον θελατε να υπαξει ισοτητα τα ορια σας εγιναν εφαμμιλα των ανδρικων.
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Τα βυσματα δεν θα τα πειραξουν! Κριμα ομως σε αυτα τα παιδια που δεν εχουν βυσμα και θα τα πετσοκοψουν με το παραμικρο!
Lion
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Lion »

Και προσθετω στην Μαρινα οτι αυτο ειναι μλκια μεγαλη (η φαση με τα βισματα) γιατι μπορει καποιος να εχει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αναγκη για να μπει στον Ε. Σ γιατι κακα τα ψεμματα... Ο Στρατος δεν ειναι και η πρωτη επιλογη ενος παιδιου στην επαγγελματικη του καριερα, εκτος αν τον αγαπαει (στρατοκαβ. ς σαν εμενα :P) ... Οποτε για να εχει παρει μια τετοια αποφαση (να μπει στον Ε. Σ), θα πρεπει να εχει πραγματικη αναγκη! Και ερχεται μετα το βυσμα και του κοβει τα φτερα και τα ποδια... Γαμα τα :(
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Συμφωνω απολυτα ομως! Μπραβο!ΕικόναΕικόνα
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Το θεμα ειναι οτι απο το γυμνασιο που πηγαινα ειχα τασει να διαλεγω αντρκα επαγγελματα και ετσι αποφασισα να γινω μηχανικος αυτοκινητων

1 επειδη μου αρεσε πολυ

2 για να μπω στο στρατο

συνδιασα αυτα που αγαπω μαζι

να τα εχω στην υπολοιπη ζωη μου! Ο στρατος μου αρεσε εξαρχης και κανεναν δν ειχα στην οικογενεια μου να ειναι στρατο! Τωρα να μην μπορω να μπω στο στρατο επειδη δν ειχα βαλει βισμα δλδ ελεος

και θελω να υπενθιμησω για του χαρισματικη μουσουλμανα μου που εχει κατσει στο κεφαλι αυτη με απολυτηριο του τεε κομμωτικης μπηκε ζηταγε καμια ειδικοτητα κουρεας και δν το ξερω; Και πολλα παιδια που τελειωσαν κατι αναλογο με αυτο που ζητανε ειναι εξωωωω ειναι καθαρα θεμα βισματος αυτο μας εχουν αποδειξει πανυγυρικα!

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Βελερεφόντη μου συμφωνώ μαζι σου γιατι εξισωση τον "όριων" ανδρων κααι γυναικών. Αλλα αυτο και πάλι προηλθε από την ανιση αντιμετωπιση ανδρων και γυναικών! Δηλαδα επειδη ενας αντρας δεν μπορει να εχει τοση αισθητική, εκ φυσεως, οσο οι γυναικες θα επρεπε και οι αντρες κομμωτες και αισθητικοι να δινουν περισσοτερα μαθηματα, γιαα να αποδειξουν οτι ειναι αξιοι και σωστοι; Δεν το βρισκω σαν σκεψη εντελώς σωστη! Επιπλεον οταν αυξανεις το υψος στους αντρες 5 μονο ποόντους (1.65 πηγε 1.70) Και για τις γυναικες 10 ποντους (1.55 πηγε 1.65) αυτο το βλεπεις απόλυτα σωστο και εγγειται στα ορια του συνταγματικού; Εγω προσωπικά δεν το νομιζω πάντως!

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Velerefontis »

Ναι, αλλα δε μπορουσαν να μειωσουν τα αντρικα ορια τα οποια για εναν ανδρα απλως καλης σωματικης διαπλασης και υποφερτης φυσικης καταστασης ηταν ηδη πολυ χαμηλα (π. Χ.1 μετρο υψος), οποτε για να εξισωθουν επρεπε να αυξηθουν τα γυναικεια ορια
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

ΝΑι αλλα τα αντρικά ορια οπως και εσυ ειπες, λιγο πολύ παρεμειναν τα ιδια. Τα γυναικεια με το που ακουσανε για εξισωση τα ανεβασαν ολα! Και ανέβασαν το υψος με τετοιο τροπο, ωστε να πουν οτι ανέβασαν και τον αντρων και ολα τα αθληματα περνανε κανονικα, οπως και οι αντρες! Τελοσπάντων εγω πιστευω οτι ο στρατός χωρις αντρες ειναι ενα τιποτα, χωρις γυναικες δεν θα ειναι και μεγάλο το κακό! Ομως αν θελει να γινει και ο στρατός και τα σωματα ασφαλειας σε ολα σωστος, θα εξισωνε αλλα οχι ολα κατα των γυναικών! Εγω να σου πω την αλήθεια επειδη δεν εχω και ιδιαιτερο προβλημα αν θα μπω ή οχι στο στρατό, λεω οτι θα μπορουσαν να ειναι πιο αντικειμενικοι και σωστοι και οχι με πλαγιους τροπους να εξοστρακιζουν τις γυναικες, μια με το υψος (γιατι εγω τωρα θα ημουν αστυνομια) ουτε με τα αθληματα, που η αληθεια ειναι οτι με προπόνηση βγαινουν και από τις γυναικες!

Lion

Δημοσίευση από Lion »

Οι αντρες κομμωτες και αισθητικοι δεν ειναι αντρες... Ειναι "αντρες"...lllooollll αυτα τα επαγγελματα ειναι καθαρα γυναικειας φυσεως κατα την γνωμη μου... Προτιμω να μου λουζει το κεφαλι κανοντας μασαζ μια... Θεϊκη οπτασια, παρα μια λουλου χαχαχαχα... Δεν επρεπε καν να υπαρχει "αντρας" κομμωτης ή αισθητικος. Ειμαι της γνωμης οτι καθε επαγγελμα αρμοζει σε ενα απο τα δυο φυλα και οχι και στα δυο (με καποιες εξαιρεσεις βεβαια, π. Χ Σεφ, Στρατος στον οποιο οποιος ξερει να χειριζεται οπλο ειναι καλοδεχουμενος). Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη... Τελεια και παυλα *χτυπαω και το χερι μου στο γραφειο αυτην τη στιγμη*
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Lion έγραψε:Οι αντρες κομμωτες και αισθητικοι δεν ειναι αντρες... Ειναι "αντρες"...lllooollll αυτα τα επαγγελματα ειναι καθαρα γυναικειας φυσεως κατα την γνωμη μου... Προτιμω να μου λουζει το κεφαλι κανοντας μασαζ μια... Θεϊκη οπτασια, παρα μια λουλου χαχαχαχα... Δεν επρεπε καν να υπαρχει "αντρας" κομμωτης ή αισθητικος. Ειμαι της γνωμης οτι καθε επαγγελμα αρμοζει σε ενα απο τα δυο φυλα και οχι και στα δυο (με καποιες εξαιρεσεις βεβαια, π. Χ Σεφ, Στρατος στον οποιο οποιος ξερει να χειριζεται οπλο ειναι καλοδεχουμενος). Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη... Τελεια και παυλα *χτυπαω και το χερι μου στο γραφειο αυτην τη στιγμη*
Ειδες ποσο διαφορετικα το βλέπει ενας αντρας και μια γυναικα; Σε πληροφορω οτι υπάρχουν και αντρες κομμωτες που δεν ειναι lllooollll... Και τους ξερω και προσωπικά. Δεν υπάρχει επάγγελμα που να αρμόζει σε ενα φυλο μονο. Το μονο που χρειαζεται ειναι να αρεσει στον αντρα ή την γυναικα που θα το ασκει και να προσπαθει να γινονται καλύτεροι! Στο στρατό λες οτι οποιος ξερει να χειριζεται οπλο ειναι καλοδεχούμενος και εγω θα σου πω οτι εχω πάει 2 φορες σε σκοπευτηριο και τα πηγα πολύ καλα χωρις να εχω ξαναπιασει οπλο ποτε στα χερια μου! Τι σημαινει οτι κάνω για τον στρατό; Σαφως και οι αντρες ειναι απόλυτα χρησιμοι στον στρατό αλλα εφοσον υπάρχουν και γυναικες διαθεσιμες και ικανες, γιατι οχι;

Lion

Δημοσίευση από Lion »

Με παρεξηγησες, καλη μου! Συμφωνω με αυτα που λες και επαυξανω... Απλα μιλαω απο αποψη αισθητικης! Πλεον ολα τα επαγγελματα ειναι και για τα 2 φυλα... Απλα μεσα σε ολα υπαρχει μια αισθητικη! Στο Λυκειο μου ειχαμε 1 και μοναδικο κοριτσι στο τμημα των Μηχανολογων, κι αυτο γιατι το γουσταρε η κοπελια και ολοι την θαυμαζαμε γι αυτο (ασχετα αν καμια φορα μπορει να ειναι σεξουαλικη φαντασιωση αυτο :P) ... Αλλα οπως και να το κανεις ειναι επαγγελμα αντρικο απο αποψη αισθητικης και μονο! Αυτο προσπαθουσα να πω :)

Χωρις παρεξηγηση... Φιλικα :)

Και οσον αφορα αυτο με τους κομμωτες... Απλα το μεγαλυτερο ποσοστο ειναι "τζου-τζου φρου-τζου"! Σαφως δεν ειναι ολοι!:)
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης