Χρηματικό βοήθημα εντός σχολής

Πληροφορίες για όλες τις στρατιωτικές σχολές (ΣΣΕ, ΣΜΥ, ΣΣΑΣ, ΣΜΑ, ΣΜΥΝ, ΣΥΔ, ΣΤΥΑ, Ικάρων κλπ), την παρεχόμενη εκπαίδευση και τη ζωή μέσα σε αυτές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από expedition »

Rafail_95 έγραψε:Παιδιά πόσα χρήματα παίρνει κάποιος απο την στιγμή που μπαίνει στη Σ. Μ. Υ.
Γύρω στα 90?
kolimvitaras

Δημοσίευση από kolimvitaras »

Ξερει καποιος ποσο πληρωνεσε οταν εισε στην σχολη;
Άβαταρ μέλους
diplomaths
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από diplomaths »

3 Σελίδες είναι το θέμα αυτό, και η απάντηση βρίσκεται στις προηγούμενες. Ψάξε και βρες το
Εδώ θα βρείτε όλα τα νέα που αφορούν τις στρατιωτικές σχολές... και για ερωτήσεις, η ομάδα μας στο facebook
Άβαταρ μέλους
Jonas11
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Jonas11 »

107Ε
(47)

Δημοσίευση από (47) »

είναι φορολογουμενα?
Χρήστος

Δημοσίευση από Χρήστος »

Καλησπέρα παιδιά.. Είμαι 2α Λυκείου και σκέφτομαι να περάσω στη Σχολή Ευελπίδων.. Με απασχολούν πολλά πράγματα όμως έχω ρωτήσει και ξέρω.. Το μόνο που έχω απορια είναι πόσα χρήματα θα λαμβάνω στη σχολή και ύστερα την τετραετή μου φοίτηση
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ

Δημοσίευση από Terminator »

Τα 107 τα λαμβάνεις εντός σχολής εκτός εξαρτάται απο το τί μειώσεις θα έχουν γίνει μέχρι τότε οπότε μην περιμένεις καθαρή απάντηση.
Jimmel
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Jimmel »

Καλησπέρα. Γνωρίζει κάποιος τι παίζει με το χρηματικό βοηθημα σε ΣΥΔ (πλέον ΣΜΥΑ/Διοικητική) εν έτη 2018?

Επίσης, ισχύει κάτι που άκουσα για επιπλέον κρατήσεις από τον αρχικό μισθό για κάποια χρόνια αφού βγάλεις την σχολή, προκειμένου να καλυφθούν τα έξοδα της φοίτησης σου; Ή απλώς διαμορφώνεται έτσι ο αρχικός μισθός με τις κρατήσεις αυτές; Είπα να ρωτήσω γιατί το άκουσα από ένα παιδί που τέλειωσε πρόσφατα και με μπέρδεψε κάπως. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Guest

Δημοσίευση από Guest »

Φαντάζομαι πως η απάντηση είναι αρνητική αλλά υπάρχει η δυνατότητα ένας σπουδαστής στρατιωτικής σχολής να βρει παράλληλη ολιγόωρη εργασία τις ημέρες που βρίσκεται εκτός σχολής;
dorats202
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από dorats202 »

Γεια σας. Είμαι μαθήτρια της Γ Λυκείου και σκέφτομαι την ΣΣΑΣ ως επιλογή.

Ενδιαφέρομαι για τις σχολές νομικ. Συμβ. Και ψυχ. Επειδή αν περάσω θα αναγκαστώ να φύγω από την πόλη που ζω για να πάω στη Θεσσαλονίκη, θα ήθελα να μάθω πόσα χρήματα παίρνει το μήνα μια φοιτήτρια από πολύτεκνη οικογένεια κατά την διάρκεια των σπουδών της. Επίσης, μετά την αποφοίτηση, από που ξεκινά ο μισθός μου;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Το βοήθημα είναι γύρω στα 150 Ευρώ, δεν γνωρίζω αν δικαιούσαι παραπάνω λόγω πολυτεκνίας.

Για τους μισθούς των αποφοίτων στρατιωτικών σχολών, υπάρχει αναλυτικός πίνακας εδώ

Το νέο μισθολόγιο των ένστολων - Αναλυτικοί πίνακες με μισθούς, κλιμάκια και επιδόματα
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες