Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 78
Λογικά ναι εφόσον δώσει αντίστοιχες θέσεις. Όταν βγει προκήρυξη θα αναγράφεται ο αριθμός των θέσεων για κάθε ποσοστό.
Υπάρχουν κάποιες σχολές που δεν δίνουν για 4% (δηλαδή την δεύτερη χρονιά) όπως η ΣΝΔ που νομίζω σπάνια δίνει 1 θέση.Για την πρώτη χρόνια (6%) νομίζω δίνουν όλες και λογικά και το ΛΣ
Υπάρχουν κάποιες σχολές που δεν δίνουν για 4% (δηλαδή την δεύτερη χρονιά) όπως η ΣΝΔ που νομίζω σπάνια δίνει 1 θέση.Για την πρώτη χρόνια (6%) νομίζω δίνουν όλες και λογικά και το ΛΣ
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 28
ekamitis96 έγραψε:Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι ακυρο μπορω να κανω 10% για λιμνενικο;
Όχι, καθώς θα συμπληρώσεις ακριβώς το ίδιο μηχανογραφικο με αυτό που υπήρχε όταν έδινες πανελλήνιες δλδ του 2017 ή του 2018 στο οποίο δεν υπήρχε το λιμενικο.
Το λιμενικο θα υπάρχει από το μηχανογραφικο του 2019 και μετά. Πάρε στο υπουργείο και ρώτησε αυτό θα σου πουν κατά 99.9%
Αν θέλω να μπω ΔΙΑΣ αφου τελειώσω την Σχολή, θα πρέπει να κατεχω ηδη δίπλωμα μηχανής ; Μππρει κάποιος να με βοηθήσει σε αυτο το θέμα ;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 225
RedDead έγραψε:Αν θέλω να μπω ΔΙΑΣ αφου τελειώσω την Σχολή, θα πρέπει να κατεχω ηδη δίπλωμα μηχανής ; Μππρει κάποιος να με βοηθήσει σε αυτο το θέμα ;
Για να πας διας δεν χρειαζεται να οδηγεις απαραιτητα μηχανη μπορει να εισαι συνοδηγος. αλλα για να πας πρεπει να βγαλεις το σχολειο της διας οπωσδηποτε
Καλημέρα ,
- Δικαιούμαστε Φοιτητικό πάσο;
- Αν όχι υπάρχει κάποια έκπτωση στα εισιτήρια;
- Κάποιο φοιτητικό πρόγραμμα στα τηλέφωνα;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
mpapa έγραψε:Καλημέρα ,
- Δικαιούμαστε Φοιτητικό πάσο;
- Αν όχι υπάρχει κάποια έκπτωση στα εισιτήρια;
- Κάποιο φοιτητικό πρόγραμμα στα τηλέφωνα;
Ναι με την αστυνομικη σου ταυτοτητα την οποια θα αποκτησεις αφου ορκιστεις
Τι εκπτώσεις έχουμε;μετρό, κτελ, πλοια, αεροπλανο;
Πότε γίνεται η ορκωμοσία;
Μετά το τέλος της βασικής εκπαίδευσης στις 25 ημέρες;
- HackyPixelz
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Φέτος μπαίνει και το Λιμενικό στις πανελλήνιες τι λέτε θα έχουμε καμιά μείωση στην Αστυφυλάκων ;
- Αντωνης2018
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 105
Pixel εαν περιμενεις πτωση για να μπεις αστο.. Αν διαβασεις γερα εχεις ελπιδες εγω ριχνω 5ωρα καθε μερα χώρια τα φροντιστήρια και το σχολείο
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
mpapa έγραψε:Τι εκπτώσεις έχουμε;μετρό, κτελ, πλοια, αεροπλανο;
Οι εκπτωσεις διαφερουν απο εταιρια σε εταιρια. στις αεροπορικες δεν εχουμε εκπτωση.
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 155
Φιλε αυτα που λες ισχυουν μονο για αυτους που κανουν 10% ετσι; Δηλαδη εχω που ξαναδινω γραπτα πανελληνιες (εδωσα 1η φορα το 17-18) μπορω να δηλωαω το λιμενικο στο μηχανογραφικο μου κανονικα ;Babastroumf έγραψε:ekamitis96 έγραψε:Καλησπερα παιδια θα ηθελα να ρωτησω κατι ακυρο μπορω να κανω 10% για λιμνενικο;
Όχι, καθώς θα συμπληρώσεις ακριβώς το ίδιο μηχανογραφικο με αυτό που υπήρχε όταν έδινες πανελλήνιες δλδ του 2017 ή του 2018 στο οποίο δεν υπήρχε το λιμενικο.
Το λιμενικο θα υπάρχει από το μηχανογραφικο του 2019 και μετά. Πάρε στο υπουργείο και ρώτησε αυτό θα σου πουν κατά 99.9%
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 93
Εφόσον θα ξαναδώσεις πανελλήνιες γραπτως θα μπορείς κανονικά να το δηλώσεις το λιμενικό , αυτό που λέγεται πιο πάνω ισχύει για το 10%
marsupilami ρωτάω τρίτη φορα αν μπορείς να μου απαντησεις, υπάρχει μεγάλος βαθμός δυσκολίας στα μαθήματα; Ένα παιδι απο ΕΠΑΛ θα δυσκολευτεί;

Επίσης η σχολή της Ξάνθης είναι καλή; Έχει πληντυριο και πρεσσα οπως τις αλλες;
- marsupilami
- Συνταγματάρχης
billis98 έγραψε:marsupilami ρωτάω τρίτη φορα αν μπορείς να μου απαντησεις, υπάρχει μεγάλος βαθμός δυσκολίας στα μαθήματα; Ένα παιδι απο ΕΠΑΛ θα δυσκολευτεί;
Εε ναι θα δυσκολευτει οπως και τα παιδια της θετικης θα δυσκολευτουν αφου δεν εχουν καμια σχεση με θεωρητικα μαθημα που αποτελουν την ραχοκοκαλια της σχολης αστυφυλακων
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης