Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 225

Δημοσίευση από marsupilami »

RedDead έγραψε:Και τρεξιμο πολυ εε ; Πως και μερικοί αποχωρούν απο τον πρωτο μήνα ;

Ε καλα εχειιι περιπου σαραντα λεπτα καθε πρωι τρεξιμο και γενικα γυμναστικη εχειι καθε μερα

Άβαταρ μέλους
RedDead
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από RedDead »

1)Εχει κοπει κανενας λογω αποτυχιας στην σκοποβολή ;2) Το 2ο χρονο δεν εισαι μεσα στην Σχολή ; Πας Αθήνα ;
vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από vardtrooper »

Καλώς μαρσουπιλαμι και Καταδρομεα σας ευχαριστώ για τις επεξηγήσεις.
konkara
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από konkara »

Καλησπέρα είμαι νέος στο forum πέρασα φέτος αστυφυλάκων και είμαι ψιλό αγχωμένος... Δεν ξέρω ποια πόλη να δηλώσω πρώτη επίσης τι πρέπει να έχω αγοράσει από πριν Στην αστυνομία μου είπανε να πάρω ρούχα από τοσ στρατιωτικό πρατήριο υπάρχουν μπλούζες που γράφουν Police αλλά δεν ξέρω αν θα τις δεχτούν μέσα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; ς
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

konkara έγραψε:Καλησπέρα είμαι νέος στο forum πέρασα φέτος αστυφυλάκων και είμαι ψιλό αγχωμένος... Δεν ξέρω ποια πόλη να δηλώσω πρώτη επίσης τι πρέπει να έχω αγοράσει από πριν Στην αστυνομία μου είπανε να πάρω ρούχα από τοσ στρατιωτικό πρατήριο υπάρχουν μπλούζες που γράφουν Police αλλά δεν ξέρω αν θα τις δεχτούν μέσα. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος; ς

Σκετα μπλουζακια μπλε να παρεις γυρω στα 5 καλα ειναι

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

RedDead έγραψε:1)Εχει κοπει κανενας λογω αποτυχιας στην σκοποβολή ;2) Το 2ο χρονο δεν εισαι μεσα στην Σχολή ; Πας Αθήνα ;

1)οχι απο οτι ελεγαν και οι εκπαιδευτες.

2)αθηνα

konkara
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από konkara »

Αν ξέρει κάποιος τι άλλο χρειάζεται να αγοράσουμε ας μου πει (φόρμες μπλε και αυτές ; σεντόνια λευκά άκουσα). Το πρόγραμμα στην σχολή είναι ίδιο για όλο το χρόνο ή το πολύ πρήξιμο είναι το πρώτο 25ημερο και μετά ηρεμούν τα πράγματα...
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

konkara έγραψε:Αν ξέρει κάποιος τι άλλο χρειάζεται να αγοράσουμε ας μου πει (φόρμες μπλε και αυτές ; σεντόνια λευκά άκουσα). Το πρόγραμμα στην σχολή είναι ίδιο για όλο το χρόνο ή το πολύ πρήξιμο είναι το πρώτο 25ημερο και μετά ηρεμούν τα πράγματα...

Θα σου δωσουν λιστα σχετικα με το τι πρεπει να αγορασεις απο το τμημα μην αγχωνεσαι. οι πρωτες μερες θα ειναι δυσκολες ωσοτου προσαρμοστεις.

mpapa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από mpapa »

marsupilami έγραψε:
konkara έγραψε:Αν ξέρει κάποιος τι άλλο χρειάζεται να αγοράσουμε ας μου πει (φόρμες μπλε και αυτές ; Σεντόνια λευκά άκουσα). Το πρόγραμμα στην σχολή είναι ίδιο για όλο το χρόνο ή το πολύ πρήξιμο είναι το πρώτο 25ημερο και μετά ηρεμούν τα πράγματα...

Θα σου δωσουν λιστα σχετικα με το τι πρεπει να αγορασεις απο το τμημα μην αγχωνεσαι. Οι πρωτες μερες θα ειναι δυσκολες ωσοτου προσαρμοστεις.

marsupilami ,

λογικά το αστυνομικό τμήμα (; ) θα μας δώσει λίστα με τα απαραίτητα.

Η δική σου εμπειρία τι λέει;

Τι ακριβώς θα χρειαστούμε;

Ίσως η δική σου λίστα είναι πιο χρήσιμη

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

mpapa έγραψε:
marsupilami έγραψε:
konkara έγραψε:Αν ξέρει κάποιος τι άλλο χρειάζεται να αγοράσουμε ας μου πει (φόρμες μπλε και αυτές ; Σεντόνια λευκά άκουσα). Το πρόγραμμα στην σχολή είναι ίδιο για όλο το χρόνο ή το πολύ πρήξιμο είναι το πρώτο 25ημερο και μετά ηρεμούν τα πράγματα...

Θα σου δωσουν λιστα σχετικα με το τι πρεπει να αγορασεις απο το τμημα μην αγχωνεσαι. Οι πρωτες μερες θα ειναι δυσκολες ωσοτου προσαρμοστεις.

marsupilami ,

λογικά το αστυνομικό τμήμα (; ) θα μας δώσει λίστα με τα απαραίτητα.

Η δική σου εμπειρία τι λέει;

Τι ακριβώς θα χρειαστούμε;

Ίσως η δική σου λίστα είναι πιο χρήσιμη

Οτι λεει η λιστα ειναι ολα χρησιμα και για οσουν πανε ρεθυμνο και δευτερη βαλιτσα για να βαλουν τα υπηρεσιακα που θα τους δωσουν ωστε να τα κατεβασουν ρεθυμνο. πιτζαμες ειδη πρωτης αναγκης χαρτι υγειας αρκετα εσωρουχα καλτσες να μην πλενετε συνεχεια πατους για τα αρβυλα και φαρμακα οπως πχ ντεπον

konkara
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από konkara »

Συγνώμη που κάνω κάποιες ερωτήσεις που μπορεί να θεωρηθούν απλοϊκές αλλά λόγω άγχους... Ακούω για δύσκολη εκπαίδευση και πολλά καψώνια... Εμένα είναι επιλογή μου η αστυνομία από χρόνια αλλά τώρα έχω ψαρώσει λίγο...
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

konkara έγραψε:Συγνώμη που κάνω κάποιες ερωτήσεις που μπορεί να θεωρηθούν απλοϊκές αλλά λόγω άγχους... Ακούω για δύσκολη εκπαίδευση και πολλά καψώνια... Εμένα είναι επιλογή μου η αστυνομία από χρόνια αλλά τώρα έχω ψαρώσει λίγο...

Και θα ψαρωσεις ακομη περισσοτερο οταν μπεις. ετσι γινεται με ολους και μετα θα ξεψαρωσεις. με ολους μας ετσι ηταν

Kostas12345
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 93

Δημοσίευση από Kostas12345 »

Παιδιά , η δυσχρωματοψια είναι νόσημα που θα σε κόψουν στην αστυνομία ; Στην προκυρπρο δεν λέει κάτι τέτοιο ωστόσο είδα ότι στο χαρτί που τους δώσανε για να πάνε σε οφθαλμίατρο λέει και για δυσχρωματοψια μέσω τεστ isihara , τι γίνεται εκεί το αφήνουν κενό ;
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από Αντωνης2018 »

Κωστα νομίζω κοβεσε εχω δει άτομα σε αλλα σαιτ που κόπηκαν για αυτο αλλα σου συνιστώ να μην τους το αναφέρεις καθολου και μπορει να κανουν και τον κινεζο
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από Αντωνης2018 »

Κοβεσαι*
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
Στρατός και θητεία
Απάντηση