Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018ΝΟ2
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Αντωνης2018ΝΟ2 »

Κωστα έφτιαξα νεο ακκουντ επειδη στο αλλο έφαγα μπαν νομίζω γιατι δεν με αφηνει να μπω
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018ΝΟ2
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Αντωνης2018ΝΟ2 »

Θερμή παράκληση στους διαχειριστές να το βγαλουν το μπαν απο το Αντωνης2018

Σημείωση Στρατοπεδάρχη: Ο λογαριασμός σου επαναφέρθηκε. Παρακαλώ πολύ να σέβεσαι τα υπόλοιπα μέλη και γενικότερα τους κανόνες λειτουργίας του forum. Την επόμενη φορά θα αναγκασθούμε να απενεργοποιήσουμε το λογαριασμό σου οριστικά χωρίς τη δυνατότητα δημιουργίας νέου. Ευχαριστούμε.

Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 105

Δημοσίευση από Αντωνης2018 »

Σας ευχαριστώ πολυ
Πειθαρχεία ευπραξιας μήτηρ
Άβαταρ μέλους
RedDead
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από RedDead »

Αλεξ στην Κομοτηνή εισαι εσυ ; Η βασικη εκπαίδευση τι περιλαμβάνει ; Ακουω οτι ειναι πολυ δύσκολη και οτι φεύγουν πολλοι. Ας μας δωσει καποιος λιγες λεπτομέριες.
Άβαταρ μέλους
HackyPixelz
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από HackyPixelz »

Γεια σας παιδιά, λοιπόν έφτασα και εγώ Γ'Λυκείου. Εντάξει δεν τρέφω και πολλές ελπίδες για Αστυφυλάκων γιατί 16.600 δεν είναι και λίγα και στις πανελλήνιες για να γράψεις 15-16 πρέπει να είσαι ΑΣΤΕΡΙ για να μην μιλήσω για 17 ... Και στην Α και Β Λυκείου δεν σκοτώθηκα στο διάβασμα. Τέσπα δεν είναι το θέμα αυτό. Είμαι Θεωρητική και θα πάρω και Λατινικά και Βιολογία Γενικής για να ξεκλειδώσω και το 3ο πεδίο. Επειδή λίγο τις φοβάμαι τις ΠΚΕ και δηλώσω δεύτερη Νοσηλευτική για παράδειγμα. Αν κοπώ ΠΚΕ τότε πρώτη επιλογή αυτομάτως μπαίνει η αμέσως επόμενη σχολή που δήλωσες στο μηχανογραφικό ή πρέπει να ξαναδώσεις ;
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Το θεμα δεν ειναι αυτό απλα χωρις παρεξηγήση μπορει και να βαριέσαι να διαβασεις. Ξερω ατομα που αρχισαν διαβασμα Οκτώβρη 8μηνες πριν δωσουν και γραψανε άριστα. Οποτε η δεν εχεις όρεξη να διαβαζεις ή δεν το θες και πολυ αλλα θα σου πρότεινα να το προσπαθήσεις γιατι με μεθοδικό διαβασμα ολα γίνονται
Άβαταρ μέλους
Αντωνης2018
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Το 17 δεν θελει να εισαι αστερι απλα τα μαθήματα που σου βαζουν οι καθηγητές σου να τα διαβάζεις καλα και να μετριασεις τις εξόδους
Άβαταρ μέλους
HackyPixelz
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από HackyPixelz »

Βασικά όταν κάτι μαρέσει το κάνω σχολαστικά. Στην προκείμενη φάση με τα μαθήματα πέρα από Ιστορία που είναι το αγαπημένο μου μάθημα από την Γ'Δημοτικού όλα τα άλλα είναι κλάφτα. Δηλαδή σκέφτομαι πως τώρα αυτούς τους 9 μήνες πριν τις πανελλήνιες θα διαβάζω 5ωρα καθημερινώς Αρχαία και Λατινικά. Αυτό είναι χτύπημα νοκ άουτ για εμένα. Τώρα εντάξει κάτσε να αρχίσει η χρονιά με το καλό και βλέπουμε μακάρι να τα πάω καλά να μην πάει τζάμπα το διάβασμα αυτής της χρονιάς. Αλλά εγώ έχω και άλλο πρόβλημα. Έλα που δεν είμαι και αθλητικός και άντε το τρέξιμο το βγάζω αλλά για σφαίρα και άλματα ούτε λόγος... Και λεφτά για αθλητική προετοιμασία δεν έχουμε εδώ δεν μας φτάνουν για το φροντιστήριο μου. Καλά εντάξει κάτσε πρώτα να γράψουμε και βλέπουμε γιατί προβλέπεται ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ.
mpapa
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από mpapa »

HackyPixelz έγραψε:... Αλλά εγώ έχω και άλλο πρόβλημα. Έλα που δεν είμαι και αθλητικός και άντε το τρέξιμο το βγάζω αλλά για σφαίρα και άλματα ούτε λόγος... Και λεφτά για αθλητική προετοιμασία δεν έχουμε εδώ δεν μας φτάνουν για το φροντιστήριο μου. Καλά εντάξει κάτσε πρώτα να γράψουμε και βλέπουμε γιατί προβλέπεται ΜΕΓΑΛΗ ΗΤΤΑ.

Νομίζω ότι δεν είναι σωστή αυτή η αντιμετώπιση.

Αν πραγματικά το θέλεις Και όντως δεν είσαι αθλητικός τύπος,

θα πρέπει να αρχίσεις από πολύ νωρίς Για να τα καταφέρεις στα αθλήματα.

Αν αρχίσεις τον τελευταίο μήνα,; δεν θα καταφέρεις τίποτε.

Και θα ναι κρίμα ,

να κάνεις όλη την χρονιά εξαντλητικό διάβασμα,

να γράψεις καλά,

και να μην περάσεις στην σχολή λόγω των αθλημάτων

vardtrooper
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 155

Δημοσίευση από vardtrooper »

Παιδια ξαναρωτάω το ράψιμο που θα χρειαστεί στην αστυφυλάκων;
Καταδρομέας
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από Καταδρομέας »

Χρειάζεται να ράψεις τα διακριτικά στις φόρμες εκστρατείας σου. Όπως το σήμα της Σχολής, τον "ρουφιάνο" (δηλαδή το ονοματεπώνυμο σου), αν είσαι Ομαδάρχης, Διμοιρίτης, Αρχηγός το ανάλογο διακριτικό κλπ. Και ότι άλλο χρειαστεί.

ΥΓ: Κάτι είχα ρωτήσει κι εγώ, αλλά είναι αρκετά και κάπως αυτονόητα κάποια, δηλαδή δεν χρειάζεται απάντηση.YOLO μάγκες που λένε δεν πειράζει.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 225

Δημοσίευση από marsupilami »

vardtrooper έγραψε:Παιδια ξαναρωτάω το ράψιμο που θα χρειαστεί στην αστυφυλάκων;

Θα ραψεις τα σηματα που θα σου δωσουν σημα σχολης σημα που λεει ελληνικη αστυνομια και το ονοματεπωνυμο σου αυτα και στις δυο στολες. και αν δεν τα εχεις ραψει καλα θα φευγουν θα θα ξεραβονται και θα πρεπει καθε μερα να καθεσαι να μπαλωνεις την στολη σου

Άβαταρ μέλους
RedDead
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από RedDead »

Ειχα ρωτήσει και νωρίτερα... Η βασικη εκπαίδευση που ακουω οτι ειναι αρκετα δυσκολη, τι περιλαμβάνει ακριβως ;
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 225

Δημοσίευση από marsupilami »

RedDead έγραψε:Ειχα ρωτήσει και νωρίτερα... Η βασικη εκπαίδευση που ακουω οτι ειναι αρκετα δυσκολη, τι περιλαμβάνει ακριβως ;

Ουσιαστικα μαθαινεις να εκτελεις τα παραγγελματα και κανεις και προβα για ορκωμοσια που και εκειι εχει παλι εκτελεση παραγγελματων. επισης κανεις βολες με το g3 και το υπηρεσιακο mp5

Άβαταρ μέλους
RedDead
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από RedDead »

Και τρεξιμο πολυ εε ; Πως και μερικοί αποχωρούν απο τον πρωτο μήνα ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες