Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
Καλημέρα παιδιά. Εγώ θέλω να ρωτήσω όποιος γνωρίζει τι γίνεται μέσα στην σχολή αυτά τα 5 εξάμηνα. Τον πρώτο χρόνο ξέρω ότι είσαι μέσα στην σχολή και το καλοκαίρι κάποιες εβδομάδες έχεις πρακτική σε τμήμα. Το δεύτερο χρόνο είναι όλος πρακτική σε κάποιο τμήμα. Αυτό που θέλω να μάθω είναι τι γίνεται το τελευταίο εξάμηνο;
Απο οτι μου εχουν πει, το τελευταιο 6μηνο γινονται οι προβες και οι προετοιμασιες για την τελικη ορκομωσια
- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 135
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Βασικα 1 χρονο δεν εισαι μεσα στην σχολη για θεωρητικη εκπαιδευση και τον δευτερο εξω για πρακτικη?
- johnny13
- Ταγματάρχης
Σχετικα με τους ποιο πανω οσοι ειμαστε ηδη Λυκειο θα ειμαστε με το συστημα που ειμαστε τωρα! Υπαρχει περιπτωση οσοι μπηκαν τωρα Γυμνασιο να εχουν μεχρι Δ Γυμνασιου αλλα μονο δυο ταξεις στο Λυκειο... Τωρα για τις πανελληνιες εχω ακουσει πως αυτοι που θα μπουν την νεα σχολικη χρονια του 2017-2018 θα επηρεαστουν απο το νεο συστημα
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 77
Ο φίλης τα αλλάζει κάθε λίγο και λιγάκι απο την μια λέει για αλλαγές 2018 τώρα λέει για το 2020 δηλαδή όσοι πάνε το 2017 πρώτοι λυκείο κυβέρνηση υπο διάλυση...
ΑκριβώςTerminator έγραψε:Ο φίλης τα αλλάζει κάθε λίγο και λιγάκι απο την μια λέει για αλλαγές 2018 τώρα λέει για το 2020 δηλαδή όσοι πάνε το 2017 πρώτοι λυκείο κυβέρνηση υπο διάλυση...
Δν νομίζω να προλάβει ο φιλης να κανει αλλαγές.
Μεχρι το μαιο του 17 μυρίζονται Εκλογές
Αν ο σοιμπλε δν μας αφησει ν μπούμε στο πρόγραμμα της ποσοτικής χαλάρωσης θα θέλει καθαρα ν ρίξει τη Κυβέρνηση, κ αυτο θα το ξέρουμε μεχρι τον Ιανουάριο.
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 77
Κοίταξε πάο και να μην υπάρξει αλλαγή απο τον φίλη θα υπάρξει απο την μιτσωτακοπαράταξη της ΝΔ και των επόμενο διορισμένο υπουργό παιδείας μην ξεχνάς οτι τις αρχικές αλλαγές οι ΝΔ τις ξεκίνησε το 2013 με τον αρβανιτόπουλο όταν μπήκαν οι συριζαίοι κάναν εκ νέου αλλαγές. Ολες οι κυβερνήσεις της τελευταίας 16ετίας έχουν κάνει έστω και μια αλλαγή στις εξετάσεις τις πανελλήνιες γιατί εκεί ξέρουν οτι δεν θα συναντήσουν καμία αντίσταση απο τα παιδιά.
- johnny13
- Ταγματάρχης
Το καλυτερο συστημα θα ηταν μολις τελειωνες την Γ Λυκειου να εμπαινες σε οποια σχολη ηθελες και να ειχες σιγουρη αποκατασταση γιατι αλλιως ολοι Αστυνομια Στρατο και Πυροσβεστικη θα πηγαιναν. Και οσοι θα πουν ναι μα οι στουρνοι του 12 στις Ιατρικες θα μπορουν να μπουν; Βεβαιως και θα μπορουν αλλα αμα εχουν κενα και δεν διαβαζουν δεν θα βγαλουν την σχολη απλα τα πραγματα... Ονειρεμενο συστημα που ποτε δεν θα πραγματοποιηθει ομως.
Φιλε μου ειναι φυσιολογικο να μην υπαρχει πλεον αποκατασταση σε φιλολογιες κλπ γιατι οταν υπηρχε αποκατασταση, ολοι στρεφονταν σε εκεινον τον τομεα μονο κ μονο για μια θεση στο δημοσιο
- johnny13
- Ταγματάρχης
Υπαρχουν τρομερες ελλειξης στο διδακτικο προσωπικο και χιλιαδες ειναι αυτοι που περιμενουν να διοριστουν ή εστω να τους παρουν σαν αναπληρωτες... Απλα δεν κανουν προσληψεις
- johnny13
- Ταγματάρχης
Ρε παιδια να ρωτησω κατι σχετικο με την Σχολη Αστυφυλακων που μπορει να ειναι και ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπαρουφα. Τον πρωτο χρονο που εχεις θεωρητικη εκπαιδευση χωριζεσε σε τμηματα; Δηλαδη οπως στο σχολειο υπαρχει π. Χ. Α1, Α2 κτλπ γινετε κατι παρομοιο (ονοματικα) και με την Σχολη; Γιατι φετος εχω εγκλωβιστει στο Α2 και θελω σαν τρελος να μπω Α3 (επειδη εκει ειναι οι αυστηροι καθηγητες που βριζουν κιολας και εχει φαση) Και απλα φοβαμαι πως αν υπαρχουν τμηματα θα ειμαι παλι στο χειροτερο... Σορρυ αν ειναι μπαρουφα απλα ειναι μια απορια
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 39
johnny13 έγραψε:Ρε παιδια να ρωτησω κατι σχετικο με την Σχολη Αστυφυλακων που μπορει να ειναι και ΤΕΡΑΣΤΙΑ μπαρουφα. Τον πρωτο χρονο που εχεις θεωρητικη εκπαιδευση χωριζεσε σε τμηματα; Δηλαδη οπως στο σχολειο υπαρχει π. Χ. Α1, Α2 κτλπ γινετε κατι παρομοιο (ονοματικα) και με την Σχολη; Γιατι φετος εχω εγκλωβιστει στο Α2 και θελω σαν τρελος να μπω Α3 (επειδη εκει ειναι οι αυστηροι καθηγητες που βριζουν κιολας και εχει φαση) Και απλα φοβαμαι πως αν υπαρχουν τμηματα θα ειμαι παλι στο χειροτερο... Σορρυ αν ειναι μπαρουφα απλα ειναι μια απορια
Μπαρούφα δεν είναι, αλλά είναι το τελευταίο πράγμα που θα έπρεπε να σε απασχολεί πιστεύω.
Μπες στην σχολή εσύ και από εκεί όλα θα πάρουν τον δρόμο τους ;)
- johnny13
- Ταγματάρχης
Καλα δεν ξερω τι θα επιλεξω. Αστυνομια θελω αλλα υπαρχουν καποια πραγματα που με κρατανε μακρια απο αυτην και με θελουν ψυχολογια
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 39
johnny13 έγραψε:Καλα δεν ξερω τι θα επιλεξω. Αστυνομια θελω αλλα υπαρχουν καποια πραγματα που με κρατανε μακρια απο αυτην και με θελουν ψυχολογια
2 επιλογές έχεις, ή την τιμή και την υπερηφάνεια που θα σου δώσει η στολή (αν δεν είσαι από αυτούς που πάνε για τον σίγουρο μισθό) ή τα πολυ καλά λεφτά (για εμένα τουλάχιστον αυτές είναι η επιλογές).
Και εγώ είμαι στην ίδια περίπτωση με εσένα. Αλλά εγώ είμαι ανάμεσα σε πληροφορική.
- johnny13
- Ταγματάρχης
Ψυχολογια εννοεις τα πολυ καλα λεφτα; Δεν νομιζω... Πρεπει να εχεις γνωστους να σε διαφημισουν αλλιως θα εισαι με τους τοιχους του γραφειου σου και τα πτυχια σου να τα καμαρωνεις... Μου αρεσει η αστυνομια απλα αυτο το πραγμα με την Αθηνα ειναι που δεν αντεχω. Εγω Θεσσαλονικη μεγαλωσα εδω θελω να σπουδασω εδω θελω να δουλεψω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες