tasosvr έγραψε:Το ξερω με 17600 πιστευω δεν εχω πιθανοτητες να μπω :/
Φίλε δεν θέλω να σου κόψω τα φτερά, αλλά οι θέσεις για τη συγκεκριμένη δική σου κατηγορία είναι πάρα πολύ λίγες, οπότε ήταν εξαρχής δύσκολο. Για την Αστυφυλάκων ξέρω ήδη 1 άτομο από ΕΠΑΛ Α' με 18.200, χωρίς αυτό να σημαίνει κάτι απαραίτητα. Κοίταξε και άλλες σχολές πάντως, ο βαθμός σου δεν είναι άσχημος. Για ΕΠΑΛ δεν ξέρω τι σχολές υπάρχουν ακριβώς, αλλά ξέρω για ΣΜΥ, Εμπορικό Ναυτικό κλπ. Καλή επιτυχία!
Απο ΕΠΑΛ ομαδα Α παλιο συστημα ειναι ο φιλος σου η νεο; Μια σχολη θα επιλεξω μονο αστυφυλακων, στρατιωτικες σχολες δεν με παιρνει η ηλικια ειμαι 23 ηδη εχω τελειωσει κι ενα τει οποτε δεν εχει νοημα να δηλωσω αλλη σχολη
tasosvr έγραψε:Απο ΕΠΑΛ ομαδα Α παλιο συστημα ειναι ο φιλος σου η νεο; Μια σχολη θα επιλεξω μονο αστυφυλακων, στρατιωτικες σχολες δεν με παιρνει η ηλικια ειμαι 23 ηδη εχω τελειωσει κι ενα τει οποτε δεν εχει νοημα να δηλωσω αλλη σχολη
Με το παλιό έδωσε. Το Εμπορικό Ναυτικό δεν μπορείς να το δηλώσεις ή δεν το έχει το πεδίο σου;
Βγήκε το πρόγραμμα των ΠΚΕ:http://www.astynomia.gr/images/stories/2016/prokirikseis16/23062016programmaprokatarktikon.pdfΚαλή επιτυχία να έχετε όλοι παιδιά!
Λοιπόν, εγώ έδωσα με το νέο σύστημα από Ανθρωπιστικών Σπουδών και έχω γράψει 15.973 (Γενική Σειρά είμαι). Από γνωστούς και φίλους προσωπικά πιστεύω πως 4 είναι ήδη μέσα. Από άλλα παιδιά όμως ακούω τώρα τελευταία βαθμούς από 9 μέχρι και 14. Έχω δει μερικά 15άρια, αλλά είναι χαμηλότερα από εμένα. Να σημειώσω πως αρκετοί, με ψηλούς και χαμηλούς βαθμούς κατευθύνονται αποκλειστικά προς την Πυροσβεστική, γεγονός που μας ανακουφίζει! Οι θέσεις είναι λίγες, αλλά σκεφτείτε πως όλες (σχεδόν) οι Στρατιωτικές είναι στο 2ο και μερικές στο 3ο πεδίο, εκεί δηλαδή όπου υπάρχουν και οι κλασσικές-ψηλές-προτιμήσεις των υποψηφίων της συγκεκριμένης κατεύθυνσης. Μην αγχώνεστε καθόλου. Το ίδιο άγχος είχα στην αρχή κι εγώ, τώρα όμως το ξεπερνάω σταδιακά! Και τέλος, ο ένας χρόνος αναμονής δεν είναι τίποτα, θα περάσει πολύ γρήγορα!
Ερωτηση, ειναι αληθεια οτι μεσα απο την θεωρητικη δν χρειαζεται να παρεις ΑΟΘ η τιποτα με μαθηματικα μπορεις να μπεις και με λατινικα, αρχαια, ιστορια, εκθεση Σωστα?