Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Terminator »

Το καλοκαίρι ετοιμάζουν τις μειώσεις στα ειδικά μισθολόγια με εντολή της τρόικας. Η εντολή των θεσμών ήταν μια μειώστε τον κρατικό προυπολογισμό. Τώρα οσον αφορά το πάγωμα τα αποτελέσματα του δεν θα φανούν τώρα στην οικονομία αλλά σε βάθος 2ετίας τώρα όμως χρειάζονται άμεσα εξοικονόμησει χρημάτων. Τι καλύτερο απο τη μείωση μισθών στους δημοσίους υπαλλήλους. Ενας Νεοεξερχόμενος αστυφύλακας πλέον θα παίρνει ίσως και κάτω απο 650 ευρώ
Άβαταρ μέλους
George911
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από George911 »

Οι ένστολοι αποτελούν ξεχωριστή κατηγορία από αυτή του δημοσίου υπαλλήλου. Ελπίζω, όμως, να μην επηρεάσουν αυτές οι περικοπές τις προσλήψεις ή το μισθό τους, γιατί θα δημιουργήσει πρόβλημα για όλους εμάς!
To Serve and Protect
user09081991
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από user09081991 »

Το δημόσιο στηρίζεται στον ιδιωτικό τομέα, ο οποίος έχει υποστεί τα πάνδεινα. Δεν κυκλοφορεί χρήμα, οι επιχειρήσεις που πλήρωναν φόρους όλο και λιγοστεύουν, είναι μερικά από τα παραδείγματα που επεξηγούν αυτό το πάνδεινα. Δεδομένου αυτού δεν γίνεται να παραμένουν οι μισθοί των δ. Υ. Στα ίδια επίπεδα. Επιπλέον, όταν βουλιάζει ένα κράτος, βουλιάζουν όλοι, ίσως όχι συγχρονικά αλλά και πάλι όλοι. Και πόσο μάλλον οι άμεσα εξαρτώμενοι από αυτό.
Άβαταρ μέλους
tasosvr
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 23

Δημοσίευση από tasosvr »

Ελπιζω ολοι να ειμαστε επιτυχοντες και να μπουμε στο σωμα γιατι σιγουρα οι περισσοτεροι το αξιζουμε, κανονικα επρεπε να προκυρηχθουν περισσοτερες θεσεις γιατι εχει ελλειψεις το σωμα αλλα η κυβερνηση θελει αλλου να πεταει τα λεφτα αντι να τα αξιοποιει.
Terminator
Α/ΓΕΑ
Α/ΓΕΑ
Posts in topic: 77

Δημοσίευση από Terminator »

Ναι τα σώματα ασφαλείας στα ειδικά μισθολόγια είναι μαζί με τους στρατιωτικούς. Είναι οι πρώτοι που θα δεχτούν μείωση λοιπόν.
thannonis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από thannonis »

Παιδιά ποιος μπορεί να μου το εξηγήσει το παρακάτω;

Επείγουσα διευκρίνιση για υποψηφίους

site sep4u.gr Στρατιωτικών, Αστυνομικών και Πυροσβεστικών Σχολών

Εικόνα May 20th,2016 | Εικόνα Author: Καλοδήμος Δ.

Όσοι Θέλουν να είναι υποψήφιοι σε Σχολές Στρατού, Αστυνομίας και Πυροσβεστικής για να κάνουν μια φορά τις Προκαταρκτικές Εξετάσεις πρέπει στην αίτηση τους να έχουν δηλώσει οπωσδήποτε μια Σχολή Όπλων. Π. Χ. Υποψήφιος από την Ομάδα Προσανατολισμού Ανθρωπιστικών Σπουδών που θέλει τις 2 Σχολές της ΣΣΑΣ και Αστυνομία ή Πυροβεστική πρέπει να δηλώσει και μια σχολή όπλων π. Χ. Ευελπίδων Όπλα. Αν έχει Στείλει ήδη την αίτηση Να στείλει άμεσα Συμπληρωματικά Υπεύθυνη Δήλωση που Να ζητά να προστεθεί Μια Σχολή Όπλων

Το παραπάνω αποτελεί απόσπασμα από το sep4u.gr

AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από AlexG7 »

; Κουλο μου ακουγεται αυτο. Εγω πχ δεν εχω το οριο ηλικιας για τις στρατιωτικες σχολες αρα Κ να δηλωσω τι; Στην προκυρηξη της πυροσβεστικης για τα αθληματα λεει συγκεκριμενα οτι αμα τα εχεις περασει μια φορα για τις αστυνομικες σχολες ή καποια στρατιωτική απλά φέρνεις το χαρτί, την βεβαίωση οτι τα πέρασες κ είσαι κομπλε.

EDIT: Αααα τώρα το κατάλαβα. Απευθύνεται σε όσους έχουν δηλώσει κάποια στρατιωτική σχολή σώμα (οικονομικό πχ) γιατί εκεί έχουν άλλα όρια, λίγο ευκολότερα. Οπότε αν ένας θέλει να περάσει μία φορά τα αθλήματα για να ισχύει για όλες τις σχολές πρέπει να δώσει με τα δυσκολότερα όρια προφανώς και αν τα περάσει καλύπτεται για όλες τις περιπτώσεις.

Άβαταρ μέλους
George911

Καλημέρα παιδιά. Έχω μια απορία, λίγο άσχετη με τα παραπάνω περί θέσεων και ποσοστών. Μέσα στην Αστυφυλάκων (αλλά και στην Αξιωματικών), γίνονται οφθαλμολογικές εξετάσεις μετά την κατάταξη ή γίνονται μόνο γενικές αίματος, ούρων κλπ; Στις στρατιωτικές (ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ) γνωρίζω (από άτομα) ότι όντως πραγματοποιούνται όλες οι εξετάσεις. Στις Αστυνομικές όμως δεν ελέγχουν ξανά τα μάτια, όπως μου έχουν πει κάποιοι αστυνομικοί που ρώτησα. Ρωτάω, γιατί είμαι ακριβώς πάνω στο όριο (4,50) και υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί η μυωπία. Επίσης πολλά άτομα που είναι σε παρόμοια θέση έχουν αυτή την απορία. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει; Ευχαριστώ πολύ!
To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
fanaras
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από fanaras »

George911 έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Έχω μια απορία, λίγο άσχετη με τα παραπάνω περί θέσεων και ποσοστών. Μέσα στην Αστυφυλάκων (αλλά και στην Αξιωματικών), γίνονται οφθαλμολογικές εξετάσεις μετά την κατάταξη ή γίνονται μόνο γενικές αίματος, ούρων κλπ; Στις στρατιωτικές (ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ) γνωρίζω (από άτομα) ότι όντως πραγματοποιούνται όλες οι εξετάσεις. Στις Αστυνομικές όμως δεν ελέγχουν ξανά τα μάτια, όπως μου έχουν πει κάποιοι αστυνομικοί που ρώτησα. Ρωτάω, γιατί είμαι ακριβώς πάνω στο όριο (4,50) και υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί η μυωπία. Επίσης πολλά άτομα που είναι σε παρόμοια θέση έχουν αυτή την απορία. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει; Ευχαριστώ πολύ!

Από φίλο που μπήκε φέτος στη Σχολή Αστυφυλάκων, τους έκαναν πάλι εξετάσεις , όπως αίμα κ. Τ. λ και σίγουρα τα κοιτάνε πάλι και κατά την πορεία μέσα στη Σχολή γίνονται εξετασεις

AlexG7
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από AlexG7 »

Πώς μπήκε φέτος ο φίλος σου δεν ήταν κλειστές; Και φέτος θα πάρουν τους περσινούς και προπέρσινους?
Άβαταρ μέλους
George911

fanaras έγραψε:
George911 έγραψε:Καλημέρα παιδιά. Έχω μια απορία, λίγο άσχετη με τα παραπάνω περί θέσεων και ποσοστών. Μέσα στην Αστυφυλάκων (αλλά και στην Αξιωματικών), γίνονται οφθαλμολογικές εξετάσεις μετά την κατάταξη ή γίνονται μόνο γενικές αίματος, ούρων κλπ; Στις στρατιωτικές (ΑΣΕΙ-ΑΣΣΥ) γνωρίζω (από άτομα) ότι όντως πραγματοποιούνται όλες οι εξετάσεις. Στις Αστυνομικές όμως δεν ελέγχουν ξανά τα μάτια, όπως μου έχουν πει κάποιοι αστυνομικοί που ρώτησα. Ρωτάω, γιατί είμαι ακριβώς πάνω στο όριο (4,50) και υπάρχει περίπτωση να αυξηθεί η μυωπία. Επίσης πολλά άτομα που είναι σε παρόμοια θέση έχουν αυτή την απορία. Μπορεί κάποιος να το επιβεβαιώσει; Ευχαριστώ πολύ!

Από φίλο που μπήκε φέτος στη Σχολή Αστυφυλάκων, τους έκαναν πάλι εξετάσεις, όπως αίμα κ. Τ. Λ και σίγουρα τα κοιτάνε πάλι και κατά την πορεία μέσα στη Σχολή γίνονται εξετασεις

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά εγώ ενδιαφέρομαι να μάθω συγκεκριμένα για τις οφθαλμολογικές εξετάσεις. Για τις εξετάσεις αίματος είμαι σίγουρος, καθώς ο κανονισμός της Σχολής το επιβάλλει (έλεγχος για απαγορευμένες ουσίες κλπ). Μήπως μπορείς να ρωτήσεις αν τους εξέτασαν συγκεκριμένα για τις οφθαλμολογικές εξετάσεις και αν έδιωξαν παιδιά επειδή ξεπέρασαν το όριο; Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!

To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
George911

AlexG7 έγραψε:Πώς μπήκε φέτος ο φίλος σου δεν ήταν κλειστές; Και φέτος θα πάρουν τους περσινούς και προπέρσινους;

Εννοεί μπήκε τον Οκτώβρη του '15, επειδή ήταν επιτυχών του '13.

To Serve and Protect
Άβαταρ μέλους
fanaras
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από fanaras »

George911 έγραψε:
AlexG7 έγραψε:Πώς μπήκε φέτος ο φίλος σου δεν ήταν κλειστές; Και φέτος θα πάρουν τους περσινούς και προπέρσινους;

Εννοεί μπήκε τον Οκτώβρη του '15, επειδή ήταν επιτυχών του '13.

Ακριβώς αυτό εννοούσα. οι σχολές είναι ανοιχτές. Από τον Οκτώβριο..

Ναι Γιώργο θα ρωτήσω και θα σου πω εννοείται

Άβαταρ μέλους
George911

fanaras έγραψε:Ακριβώς αυτό εννοούσα. Οι σχολές είναι ανοιχτές. Από τον Οκτώβριο.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι!

Άβαταρ μέλους
fanaras
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος

Δημοσίευση από fanaras »

George911 έγραψε:
fanaras έγραψε:Ακριβώς αυτό εννοούσα. Οι σχολές είναι ανοιχτές. Από τον Οκτώβριο.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ και πάλι!

Λοιπόν μου είπε γενικά έκαναν εξετάσεις και έφυγαν κάποια άτομα χωρίς να ξέρουν το Γιατί. Ο ένας μόνο που ξέρει έφυγε Επειδή του είχαν βρει στις τοξικολογικες από τσιγάρο

Κατάλαβες τι τσιγάρο...

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες