Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες

Συζητήσεις για την Αστυνομία και τις ειδικές μονάδες αυτής (ΕΚΑΜ, ΟΠΚΕ, ΔΡΑΣΗ, ΔΙΑΣ, ΜΑΤ κλπ), την εκπαίδευση και τη ζωή στις σχολές
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 225

Δημοσίευση από marsupilami »

Ναι πράγματι αν γίνει αυτό πρέπει να διαγραφεις από την σχολή τώρα δεν ξέρουμε αν θα πάρειπαράταση η εισαγωγή στις πανελλήνιες νομίζω πως σαυτο το ζήτημα πρέπει να ρισκάρεις τουλάχιστον για φέτος γιατί χρονικό περιθώριο για να μπεις στην σχολή έχεις
antsak
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από antsak »

Ας ελπισουμε για το καλυτερο! Ευχαριστω παρααα πολυ παντως!Εικόνα
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Παρακαλώ δεν κάνει τίποτα ότι χρειαστείς και γνωρίζω πολύ ευχαρίστως να σου πω...
TZITZIKAKOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από TZITZIKAKOS »

Φετος η σχολη πηρε επιτυχοντες του 2013 το 2016 θα παρει επιτυχοντες του 2014 και οι επιτυχοντες του 2015 θα μπουν στην σχολη το 2017. Για αυτους που θα δωσουν εξετασεις πανελλαδικες το καλοκαιρι του 2016 δεν εχει βγει ακομη τιποτα. Αν συνεχιστει ετσι η σειρα η λογικη λεει οτι θα καταταγουν οι επιτυχοντες το 2018. Υποθετικα ομως μιλαω προσοχη δεν υπαρχει ανακοινωση για κατι τετοιο αναμενετε απο του χρονου η προκυρηξη και θα διαβασουμε τι θα λεει ακριβως. Μεχρι τοτε πολυ διαβασμα γιατι ειδατε φετος ποσο εφτασε. Και απο του χρονου που θα εχουν προσβαση Υποψηφιοι Απο περισσοτερα πεδια αναμενετε παλι υψηλη βαθμολογια.
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Φίλε νομίζω τα έχεις μπερδέψει λίγο... Οι επιτυχόντες του 14 15 16 θα εισαχθούν τον 2016 το γεγονός ότι οι επιτυχόντες 13 14 15 είχαν παράταση 2 χρονών στην εισαγωγή τους οφείλεται στο μνημόνιο το οποίο επέβαλλε αυτό το μέτρο και αφορούσε τους επιτυχόντες αυτών των χρόνων το μνημόνιο 3 δεν προβλεπει κάτι τέτοιο Οπότε λογικά οι εισακταοι θα μπουν κανονικά. Η πρόσβαση από περισσότερα πεδία Είναι από φέτος και όχι από του χρόνου πεδίο οικονομικών ανθρωπιστικων και θετικών σπουδών
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Cobra88 »

TZITZIKAKOS έγραψε:Φετος η σχολη πηρε επιτυχοντες του 2013 το 2016 θα παρει επιτυχοντες του 2014 και οι επιτυχοντες του 2015 θα μπουν στην σχολη το 2017. Για αυτους που θα δωσουν εξετασεις πανελλαδικες το καλοκαιρι του 2016 δεν εχει βγει ακομη τιποτα. Αν συνεχιστει ετσι η σειρα η λογικη λεει οτι θα καταταγουν οι επιτυχοντες το 2018. Υποθετικα ομως μιλαω προσοχη δεν υπαρχει ανακοινωση για κατι τετοιο αναμενετε απο του χρονου η προκυρηξη και θα διαβασουμε τι θα λεει ακριβως. Μεχρι τοτε πολυ διαβασμα γιατι ειδατε φετος ποσο εφτασε. Και απο του χρονου που θα εχουν προσβαση Υποψηφιοι Απο περισσοτερα πεδια αναμενετε παλι υψηλη βαθμολογια.

Oι επιτυχοντες του 15 θα μπουνε το 2016 μαζι με τους επιτυχοντες του 14.(οχι το 2017 οπως εγραψες... )

Βασει λογικης, φετος και του χρονου η προκηρυξη θα συνεχισει να αφορα 290 θεσεις (με τους επιτυχοντες του 16 να μπαινουν μαζι με τους επιτυχοντες του 17) το 2017 (δηλάδη οι επιτυχοντες του 17 δε θα χρειαστει να περιμενουν 1 χρονο) ετσι ωστε απο το 2018 θα εξαλειφθει αυτη η ιλαροτραγωδια με την αναμονη και οι θεσεις της προκηρυξης θα ανελθουν στις 580 καθ'ετος οπως εχουν συμφωνησει οι Εθνοπροδοτες μας με την Αγια Τροικα (μεγαλη η χαρη της!) Εικόνα
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Επειδή όπως φαίνεται οι απόψεις διίστανται μπορεί κάποιος να μας πει με εγκυρότητα πότε θα μπουν οι εισακτεοι του 16?
Cobra88
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Cobra88 »

marsupilami έγραψε:Επειδή όπως φαίνεται οι απόψεις διίστανται μπορεί κάποιος να μας πει με εγκυρότητα πότε θα μπουν οι εισακτεοι του 16;

Εγκυρη απαντηση θα παρεις την Ανοιξη οταν δημοσιευτει Η προκηρυξη.
Αλλα κατα πασα πιθανοτητα (προσωπικη εκτιμηση και βασει λογικης παντα) τα πραγματα θα γινουν οπως τα εγραψα πιο πανω.
Οι επιτυχοντες του 16 (290 ατομα) θα μπουνε το 2017 (θα ειναι στην αναμονη για 1 χρονο) μαζι με τους επιτυχοντες του 17 (επισης 290 ατομα, οι οποιοι δε θα χρειαστει να περιμενουν, θα μπουνε κατευθειαν στη σχολη τη χρονια που θα δωσουν)

Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Φίλε δίκιο έχεις... Οπότε ας περιμένουμε μέχρι τοτε
Άβαταρ μέλους
ChrisT
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ChrisT »

Κατι εχω ακουσει οτι βγαζαν στην σχολη διπλωμα για αυτοκινητο. Ισχυει ακομα η πρεπει να βγαλουμε εμεις πριν μπουμε?
PLtoon
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από PLtoon »

Δεν ιχσύει, το δίπλωμα το βγάζεις μόνος σου.
αυτο που μπορει να σου βγάλει η σχολή είναι δίπλωμα για μηχανή Αλλα και πάλι είναι μόνο υπηρεσιακό, δεν μπορέις δλδ με αυτο να οδηγήσεις πολιτική μηχανή
"οπουδήποτε οποτεδήποτε επιχειρήν"
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Στην σχολή αστυφυλακων βγάζουν δίπλωμα και για αυτοκίνητο και για μηχανή και πράγματι είναι μόνο υπηρεσιακό. Ωστόσο υπάρχει δυνατότητα με ένα παράβολο περίπου 50 ευρώ να ισχύει και για το πολιτικό σου αυτοκίνητο ή μηχανή.
Άβαταρ μέλους
ChrisT
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από ChrisT »

Καταλαβα... Ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις :)
PLtoon
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από PLtoon »

marsupilami έγραψε:Στην σχολή αστυφυλακων βγάζουν δίπλωμα και για αυτοκίνητο και για μηχανή και πράγματι είναι μόνο υπηρεσιακό. Ωστόσο υπάρχει δυνατότητα με ένα παράβολο περίπου 50 ευρώ να ισχύει και για το πολιτικό σου αυτοκίνητο ή μηχανή.

το γνωρίζεις σίγουρα αυτό;
γιατι εγώ και όσες σειρές περάσαμε απο αστυφυλάκων κανένας δεν έβγαλε δίπλωμα για αυτοκίνητο
μόνο για μηχανη
"οπουδήποτε οποτεδήποτε επιχειρήν"
Άβαταρ μέλους
marsupilami
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Εδώ στο φόρουμ το έχω διαβάσει υπάρχει θέμα για τα διπλώματα στην αστυφ δεν έχω περάσει από την σχολή και σίγουρα δεν το ξέρω. Αυτό που έχω διαβάσει είπα τώρα αν ισχύει δεν ξέρω ακόμη έχω διαβάσει πως αυτό που είπα για τα διπλώματα Γίνεται σε γκρουπακια σπουδαστών και όχι σε όλους στην σειρά σας υπήρχαν τέτοια γκρουπακια?
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες