Φίλε μου και εγώ ίδια φάση. Δεν παίρνει πάνω από δύο εβδομάδες να σου έρθει η μετάθεση, οπότε μάλλον καλά σου λένε.Fantarakos89 έγραψε:Παρουσιαζομαι στο κεπβ μετα απο αναβολη. Εχω περασει βασικη εκπαιδευση και σπεν στην Κυπρο. Τους πηρα να ρωτησω ποσο θα κατσω μεχρι την μοναδα και μου ειπαν γυρω στις 2 εβδομαδες. Τελικα αυτο που λετε οτι φευγεις αμεσως ισχυε παλια ή ισχυει για λιγα κεντρα. Αλλα τι σκατα; Μονο 2 κεντρα παιρνουν εξ αναβολης. Αυλωνα και Θηβα. Εχω υπηρετησει κοντα 3 μηνες πριν παρω αναβολη. Οποιος ξερει κατι παραπανω να μας διαφωτησει γιατι αλλα διαβαζουμε εδω αλλα μας λενε στο τηλεφωνο.
Εξ' αναβολής κατάταξη
- Kostakis_
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 4
Εξ' αναβολής κατάταξη
- Kostakis_
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εξ' αναβολής κατάταξη
Θα χρειαστώ να πάρω τα ίδια που ζητούν όταν μπαίνεις για πρώτη φορά;
Εξ' αναβολής κατάταξη
Αυτοι που μπαινουν εξ αναβολης εκτος που υπηρετουν μια εβδομαδα περισσοτερο, εχουν καποιο αλλο μειονεκτημα με σχεση αυτους που παρουσιαζονται κανονικα; Εννοω την προηγουμενη εβδομαδα που θα μπουμε εμεις θα μας χωσουν στα χειροτερα ποστα κτλ.
- Kostakis_
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εξ' αναβολής κατάταξη
Υπηρετούν μία εβδομάδα παραπάνω οι εξ' αναβολής; Από πού κι' ως πού;
- Kostakis_
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εξ' αναβολής κατάταξη
Τελικά ξέρει κάποιος αν αυτό που λέει το παιδί ισχύει;
Επίσης, έψαξα λίγο πίσω στα μηνύματα, και μία λέτε 2 εβδομάδες ότι κάνουν οι εξ' αναβολής στο κέντρο, μία λέτε 2-3 μέρες. Τελικά τί ισχύει;
Επίσης, έψαξα λίγο πίσω στα μηνύματα, και μία λέτε 2 εβδομάδες ότι κάνουν οι εξ' αναβολής στο κέντρο, μία λέτε 2-3 μέρες. Τελικά τί ισχύει;
- Fantarakos89
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Εξ' αναβολής κατάταξη
Κωστακης εισαι εξ αναβολης για ιουλη; Και αν ναι για που φιλε; Στειλε πριβε να τα πουμε. Αυτο με το μια εβδομαδα παραπανω ειναι ραδιο αρβυλα κλασικα. Ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του γενικα... :)
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 1
Εξ' αναβολής κατάταξη
Καλησπέρα. Παρουσιάστηκα στις 10 Νοεμβρίου 2015 στο ΚΕΕΜ ΣΠΑΡΤΗΣ. Στις 11/11/15 πηγαίνοντας στο νοσοκομείο μου δώσαν αναβολή υγείας ετήσια. Όταν έρθει το χαρτί που παρουσιάζομαι Σπάρτη ή αλλού;
Εξ' αναβολής κατάταξη
Καλησπέρα σας ήθελα να ρωτήσω το εξής είχα πάρει αναβολή για λόγους υγειας του πατερα μου (επαθε εμφραγμα) υπηρετησα 2 μηνες ομως αυριο παρουσιαζομαι θήβα αυτό που θέλω να ρωτήσω ειναι
1) πόσες μέρες θα κάτσω θήβα;
2) θα ορκιστω ξανα απο την αρχή;
3) αν ξέρετε να μου πείτε η μόναδα της κόνιτσας Ιωαννινων αν ειναι καλά
Ευχαριστώ πολύ
Υ. Γ Συγνώμη αν υπάρχει καποιο θέμα ανοιχτό δεν εψαξα λόγο του οτι ειμαι απο κινητό
1) πόσες μέρες θα κάτσω θήβα;
2) θα ορκιστω ξανα απο την αρχή;
3) αν ξέρετε να μου πείτε η μόναδα της κόνιτσας Ιωαννινων αν ειναι καλά
Ευχαριστώ πολύ
Υ. Γ Συγνώμη αν υπάρχει καποιο θέμα ανοιχτό δεν εψαξα λόγο του οτι ειμαι απο κινητό
Εξ' αναβολής κατάταξη
Ληγει η αναβολή μου τον Μαιο του 2017, θα με καλεσουν τον Ιουλιο ή τον Σεπτεμβριο. Νομιζω ότι η σειρα του Ιουλιου δεν περνει εξ αναβολης οποτε μαλλον θα με καλεσουν Σεπτεμβριο. Υπαρχει καποιο ΦΕΚ ή link που να ξεκαθαριζει το θεμα;
Εξ' αναβολής κατάταξη
Παιδιά υπηρέτησα Αμφιβιος για 6 μήνες και πήρα αναβολή λόγο οικονομικών προβλημάτων οικογένειας. Ξαναμπαίνω τον Σεπτέμβριο 2017. Μπορώ να ξαναμπω ειδικές δυνάμεις; Με βισμα έστω;
Εξ' αναβολής κατάταξη
φιλε μου μακ για παντα εχω ακριβος το ιδιο θεμα και εγω ημουνα ειδικες δυναμις στην Ε ΜΚ και αναγκαστικα να παρο αναβολι για οικογενιακους λ ΜΚογους ειχα υπιρετισι 3 μινες (συγνωμι για τυχον ορθογραφικα λαθοι)
Εξ' αναβολής κατάταξη
Η απάντηση είναι όχι και στους δύο.
Εξ' αναβολής κατάταξη
Μπαινω 5 δεκεμβρη τριπολη ως εξ αναβολης. την αδεια χριστουγεννων την δικαιουμαι. θα την πάρω. καί πότε θά ορκιστώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες