Τι να πάρω μαζί μου στην κατάταξη (2009);
Δεν είναι δύσκολο να πλύνεις τα πόδια σου. Απλώς μετά από πορεία-βολή είσαι κουρασμένος να κάνεις τη κίνηση να τα πλύνεις.
Μάρκο, για να καθαρίσεις τη δυσοσμία από τα πόδια σου είναι. Εάν βαριέται κάποιος να πάει στα ποδόλουτρα, αυτή είναι η λύση.
Μάρκο, για να καθαρίσεις τη δυσοσμία από τα πόδια σου είναι. Εάν βαριέται κάποιος να πάει στα ποδόλουτρα, αυτή είναι η λύση.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 12
Nάσο το φαντάστηκα ότι αυτή θα είναι η χρήση του, αλλά όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, το ζήτημα είναι να πλύνουνε οι άλλοι τα πόδια τους. Συνήθως των αλλωνών μυρίζουμε, όχι τα δικά μας.
καλα μερικοι οχι μονο μετα απο πορεια δεν πανε αλλα δεν πανε γενικα εδω ειχαμε ατομο που δεν φοραγε σωβρακο για να μην τα πλενει.
Markos_Hdi έγραψε:Nάσο το φαντάστηκα ότι αυτή θα είναι η χρήση του, αλλά όπως είπε και ο φίλος παραπάνω, το ζήτημα είναι να πλύνουνε οι άλλοι τα πόδια τους. Συνήθως των αλλωνών μυρίζουμε, όχι τα δικά μας.
Και να μην τα πλένουν, η παραπάνω μάσκα κάνει τη δουλειά της.
Εδώ απορροφάει καυσαέρια, σκόνη και δεν ξέρω εγώ τι άλλο, στη ποδαρίλα θα κολώσει;

μασκα και ενεση ατροπινης χαχαχα ετσι εκπαιευεσαι και στον Ρβχπ ωραιο κολπο
Τέτοιες μάσκες (RBC gas mask) κάνουν κάπου 150 Ευρώ.
Καλα ρε νασσο πλκα κανουμε σκεφτεσαι να γυρνας με την μασκα μες στο θαλαμο πολυ μεγαλο σοου θα πεσει πολυ γελιο
Έρχονται και οι Απόκριες, μια χαρά θα είναι.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Τελικα να το παρω το πσπ
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
antonis04 έγραψε:τελικα να το παρω το πσπ
Μπααα οχι μη το πάρεις!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Πάρ'το στη μετάθεση σου. Εάν πάς σε φυλάκιο παραμεθορίου, σίγουρα θα βρείς και άλλους να έχουν PSP. 

καλα στον ναyσταθμο στην σαλαμινα σε ενα φυλακιο χαλασε το 2ο παντ απο το χβοχ αμεσως σημανε συναγερμος μεσα σε 1 ωρα ειχε ερθει με επισκεπτηριο καινουργιο τους πηγα και goodys
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 12
XAXAXAXAAAAA!!!απενηστος έγραψε: καλα στον ναyσταθμο στην σαλαμινα σε ενα φυλακιο χαλασε το 2ο παντ απο το χβοχ αμεσως σημανε συναγερμος μεσα σε 1 ωρα ειχε ερθει με επισκεπτηριο καινουργιο τους πηγα και goodys

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Παιδιά να ρωτήσω κάτι, αν θέλω να πάρω δική μου μαξιλαροθήκη και σεντόνι το άσπρο χρώμα παίζει ή θελει και εκεί χρώματα στρατού;
Επίσης για το κέντρο εκπαίδευσης στο Μάλεμε ξέρει κανείς αν επιτρέπεται το sleeping bag στην βασική; Να μην το κουβαλάω τσάμπα... Ευχαριστώ
Επίσης για το κέντρο εκπαίδευσης στο Μάλεμε ξέρει κανείς αν επιτρέπεται το sleeping bag στην βασική; Να μην το κουβαλάω τσάμπα... Ευχαριστώ
Τον πρώτο καιρό καλό θα ήταν να μην πάρεις υπνόσακο.
Όσον αφορά μαξιλαροθήκες-σεντόνια, η μέν μαξλαροθήκη να είναι άσπρη και το σεντόνι φαιοπράσινο.
Όσον αφορά μαξιλαροθήκες-σεντόνια, η μέν μαξλαροθήκη να είναι άσπρη και το σεντόνι φαιοπράσινο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες