Νάσο είσαι σίγουρος ότι είναι ικανό να προφυλάξει από τα ύπουλα και άηχα αέρια-αποτέλεσμα φασολάδας ελληνικού στρατού; Γιατί εγώ πιστεύω ότι ακόμα δεν έχει εφευρεθεί μέσο αντιμετώπισης...
φοραει στρικε και καρφωνει φοραει στρικε και καρφωνει χαχαχαχα καλο εγω προλαβα ελβιελα χαχα αν τρεξεις με αυτο το παπουτσι θα σε περνανε και οι χοντροι παρτε κανα ρανινγκ και στρωμενο οσοι πατε ειδικες αν τρεξεις με αυτα που σου δινουν [αν δεν σε χτυπησουν] θα εισαι +20 δευτ. ρανιγκ φορα τα οταν θα μπεις σαν πολιτικα και να τα εχεις τρεξει μην σε χτυπησουν ακου τον παππου 3 ΤΠεν και 1λοχος νεων περασε απο τα χερια μου αν κανεις στιβο θα καταλαβεις τη λεω
απενηστος έγραψε:φοραει στρικε και καρφωνει φοραει στρικε και καρφωνει χαχαχαχα καλο εγω προλαβα ελβιελα χαχα αν τρεξεις με αυτο το παπουτσι θα σε περνανε και οι χοντροι παρτε κανα ρανινγκ και στρωμενο οσοι πατε ειδικες αν τρεξεις με αυτα που σου δινουν [αν δεν σε χτυπησουν] θα εισαι +20 δευτ. ρανιγκ φορα τα οταν θα μπεις σαν πολιτικα και να τα εχεις τρεξει μην σε χτυπησουν ακου τον παππου 3 ΤΠεν και 1λοχος νεων περασε απο τα χερια μου αν κανεις στιβο θα καταλαβεις τη λεω
Το είχα ρωτήσει σε παραπάνω post αλλα δε μου απάντησε κανεις... Μαλλον δε το θεώρησαν σημαντικό... Κάνω 6 χρόνια στίβο... Το στράικ τι λεει; Να πάρω κατι δίκα μου αθλητικά που ειναι ελαφριά και άνετα; Θα με αφήσουν να τρέξω με αυτα;
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Ναι ρε φιλε τη λεει το στραικ δεν το ειδες δερμα 20ετιας δεν ειναι να δωσεις τεστ με αυτο σε αφηνουν να βαλεις αθλητικο που προτιμας αφου κανεις στιβο παρε τα παπουτσια που σε βολευουν.
απενηστος έγραψε:Ναι ρε φιλε τη λεει το στραικ δεν το ειδες δερμα 20ετιας δεν ειναι να δωσεις τεστ με αυτο σε αφηνουν να βαλεις αθλητικο που προτιμας αφου κανεις στιβο παρε τα παπουτσια που σε βολευουν.
\
Ωραια ευχαριστώ! Είναι μεγάλο + να έχεις δικά σου παππούτσια!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...