Ε' Μοίρα Καταδρομών - Δράμα
Ποιος εισαι φιλε μου; ημουν και εγω ενας απο αυτους που εφτιαξαν τον στιβο μαχης! Τα λες πολυ σωστα παντως

Και εγώ ήμουν στο ιδιο λόχο.89β 193FWTHS έγραψε:Ημουνα και εγω στ 82' 194 σειρα απο δραμα.
Υπαρχη κανενασ 98 σειρα 1971 1973 να σασενημερωση για τοτε / 1οσ λοχοσ με λοχαγο τον παρασκευα τον μπολ... ρη για να μαθετε τη εστι ε μοιρα
Διαβαζοντας τα παραπανω, επαληθευετε η γνωμη μου και η ιδεολογια μου για τον λογο που δηλωσα ειδικες δυναμεις, Ειμαι 352' Ε ΕΣΣΟ και τωρα θα παω στην 5η ΜΚ χειριστης ολμων, αφου ορκιστηκα προ ολιγων ημερων στο Μεγαλο Πευκο. Εσεις οι παλιοτερες σειρες γραψτε σε εμας εμπειριες και αναμνησεις (ακομα και καψωνια) καλο ειναι να μαθαινουμε εμεις οι νεοι. Αλλα παρακαλω χωρις υπερβολες και χωρις τα διαδεδομενα "φουσκωμενα λογια του στρατου".
Ευχαριστω.
-Ψηλα Ψηλα Τα πρασινα Μπερε.
Ευχαριστω.
-Ψηλα Ψηλα Τα πρασινα Μπερε.
Παρουσιάζομαι στην 5η μοίρα καταδρομών στην δράμα, μπορείτε να μου πείτε πως λέγεται το στρατόπεδο που θα παρουσιαστώ;
Ε ΜΚ ισον τσιμπημα ατελειωτο , ομως γουσταραμε με τις ασκησεις και με τα ολα.355 Σειρα 2018. Εμπλοκητεςς

Παω τωρα για πεν στην Εμκ στην δραμα. Γνωριζει κανεις πως ειναι εκει τα πραγματα τωρα και τι να περιμενω να αντιμετωπισω;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες