ΣΑΝ - Σχολή Αξιωματικών Νοσηλευτικής
-
- Α/ΓΕΑ
- Posts in topic: 12
Οχι η ΣΑΝ είναι ΑΣΕΙ και επομένως έχουν πρόσβαση μόνο απο Γενικό Λύκειο
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 7
14 έγραψε:Καλησπέρα ! Διάβασα το thread αλλά δεν βρήκα κάποια ξεκάθαρη απάντηση. Οι απόφοιτοι της Σ. Α. Ν μπορούν να εργαστούν ως combat medics ή εργάζονται μόνο σε στρατιωτικά νοσοκομεία ; Αν ναι, πόσο δύσκολο είναι να γίνει αυτό ;
Αναλόγως των υπηρεσιακών αναγκών.Combat Medic σε μόνιμη βάση όχι αλλά προκύπτουν ευκαιρίες. Η κύρια απασχόληση είναι στα στρατιωτικά νοσοκομεία.
Γεια σας απο οσα διαβασα παραπανω εχω καποιες απορροιες ! Εφοσον ενας νοσηλευτεις δουλευει στ στρατο ποιους ηλικιωμενους φροντιζει ;
-
- Α/ΓΕΑ
Γιατί ο νοσηλευτής μόνο ηλικιωμένους φροντίζει; Τους ασθενής των στρατιωτικών νοσοκομείων περιποιήσε που νοσηλεύονται εκεί
Γεια σας. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Φέτος δίνω πανελλήνιες και έχω μπερδευτεί πολύ. Λοιπόν ήθελα να ρωτήσω πρώτα από όλα για τις μεταθέσεις και αν αποφασίζεις εσύ αν θα πας στρατό, λιμενικό ή αεροπορία. Και ένα τελευταίο αν με το που βγαίνεις από την σχολή, έχεις σίγουρη δουλειά..
-
- Α/ΓΕΑ
Καταρχάς πας στρατό ξηράς, πολεμικό ναυτικό ή πολεμική αεροπορία και αυτό γίνεται κατόπιν κλήρωσης στο 4ο έτος φοίτησης στην σχολή και ναι σου προσφέρει σίγουρη δουλειά.
Σταυρούλα έγραψε:Γεια σας. Θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Φέτος δίνω πανελλήνιες και έχω μπερδευτεί πολύ. Λοιπόν ήθελα να ρωτήσω πρώτα από όλα για τις μεταθέσεις και αν αποφασίζεις εσύ αν θα πας στρατό, λιμενικό ή αεροπορία. Και ένα τελευταίο αν με το που βγαίνεις από την σχολή, έχεις σίγουρη δουλειά.
Το λιμενικό που κολλάει;
Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω για την σχολή ΣΑΝ! Διαρκεί 4 έτη; Έχεις μέρες εξόδου; Αν ναι κάθε πόσες μέρες; Έχει άδειες τις γιορτές; Έχει χρηματικό πόσο κατά την διάρκεια της Σχολής; Αν ναι πόσο; Τέλος εγω είμαι μαθήτρια γ Λυκείου επαλ στο τομέα Υγείας και προνοίας μπορώ Ν περάσω ΣΑΝ?
-
- Α/ΓΕΑ
Είναι ΑΣΕΙ (4έτη φοίτηση δλδ) οπότε δεν σου επιτρέπεται να πας εκεί απο ΕΠΑΛ μόνο σε σχολές υπαξιωματικών
Εγώ ειμαι πρώτο έτος νοσηλευτικης και θα ήθελα να ξερω αν μπορω με κατατακτηριες να μπω στην σχολη αξιωματικων νοσηλευτικης και ποια κριτηρια πρεπει να εχω...
-
- Α/ΓΕΑ
Δεν γίνεται κατατακτήριες απο ΑΕΙ σε στρατιωτική σχολή
AΠΑΝΤΗΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩ! Γεια σας σκεφτομαι για στρατιωτικη νοσηλευτικη αλλα μου ειπαν οτι πολλους στρατιωτικους νοσηλευτες (που δεν εχουν μεσο να πανε σε νοσοκομειο) τους στελνουν για καποιο χρονικο διαστημα σε στρατιωτικες μοναδες και εκτος ελλαδας πχ εμπολεμες ζωνες ισχυει κατι τετοιο; Αν ισχυει ειναι υποχρεωτικο να πας και αν αρνηθεις τι γινεται; Επισης μπορω να παρω απαλλαγη αν εχω οικογενεια και παιδια;
-
- Α/ΓΕΑ
To μήνυμα σου έχει απαντηθεί σε άλλο post! Μην ξαναχρησιμοποιήσεις το name μου ούτε καν σαν ανώνυμος χρήστης
Θα ηθελα να ρωτησω κ εγω κατι για την ΣΑΝ. Μετραει κ σε αυτην την σχολη το υψος (πανω απο 1,60 για τις γυναικες;)ρωταω διοτι αν και ο νομος λεει ετσι ετυχε να δω και πιο κοντους εντος της σχολης
-
- Α/ΓΕΑ
Φυσικά και μετράει το ύψος και μάλιστα σε κάποιες περιπτώσεις εξαντλούν την αυστηρότητα στο θέμα αυτό όπως και στα υγειονομικά
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες