Άδεια ορκομωσίας

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
stelimon
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από stelimon »

Μπορω να μην παρω την αδεια ορκομοσιας κ να μεινω στο κεντρο γιατι χρημα δεν υπαρχει;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από D.Y.K »

stelimon έγραψε:Μπορω να μην παρω την αδεια ορκομοσιας κ να μεινω στο κεντρο γιατι χρημα δεν υπαρχει;

Ναι μπορείς κατόπιν συνεννόησης με τον Διοικητή του Λόχου σου.

Kostas

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από Kostas »

Καλησπέρα σε όλους. Θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες αν μπορείτε. Αρχικα παρουσιάζομαι 19/9 Τρίπολη πεζικό. Μετά την ορκωμοσία ξαναγυρναμε στο κέντρο η' πάμε κατευθείαν στις μονάδες. Επίσης για παράδειγμα έχουμε αδεια τηνς ορκωμοσίας μέχρι την Τρίτη. Τρίτη θα πρέπει να είμαστε παραμεθόριο οπότε θα φύγω Προσωπικά απο Αθήνα την Δευτέρα η` Τρίτη να φύγω απο Αθήνα για όπου με στείλουν; Έχω λιγο μπερδευτεί... όποιος μπορεί να βοηθήσει... Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων...
stratiotaki

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από stratiotaki »

Με το που ορκιστείς σου δίνουν και την μετάθεση για την μονάδα. Δεν ξαναεπιστρέφεις στο ΚΕΝ. Πάνω στο χαρτί θα αναφέρετε ακριβής ημερομηνία που θα παρουσιαστείς στην μονάδα.
Οι αδειες μετα την ορκωμοσια δεν ειναι συγκεκριμενες ως προς τον αριθμο διοτι σε καθε ΚΕΝ παει και ενας επισημος οποτε αυξανεται ο αριθμος σε συνολο αναλογα ποσες θα δωσει...
Kostas

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από Kostas »

Ευχαριστώ πολυ για την άμεση απάντηση...
Άβαταρ μέλους
filipposef
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από filipposef »

Παιδια καλησπερα, ποσες μερες δινει περιπου πανω κατω καθε ΚΕΝ σαν αδεια ορκομωσιας; Απ αλλους εχω ακουσει 4 και αλλους να παιρνουν 10... Τι πραγματικα ισχυει;
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από wolver »

Εμενα οσοι φιλοι μ εχουν μπει ολοι εχουν παρει απο βδομαδα και πανω
Νίκος

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από Νίκος »

Καλησπέρα σέ όλους! Μπορείτε να μου δώσετε μία απορία που έχω.. Παρουσίααζομαι Λαμία 15/01/2018 στης πόσες μέρες ορκίζομαι; Και μετά πόσες μέρες έχω έξοδο μέχρι να πάω στην Μονάδα. Σάς Ευχαριστώ! Καλή Θητεία να έχουμε!
Prowler
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από Prowler »

Νίκο Καλησπέρα. Κεντρο καθόμαστε γύρω στις 25 μέρες. Οπότε λογικά θα ορκιστουμε 9 Φλεβάρη. (Και εγώ 15.01 μπαίνω Θήβα. ) Έχουμε δύο επισκεπτήρια και μια έξοδο στο ΚΕΝ. αν δε κάνω κάποιο σοβαρό λάθος. Καλή θητεία να έχουμε!
Άβαταρ μέλους
wolver
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από wolver »

Οσοι μπειτε λαμια 8α κανετε ζωαρα. Κουραγιο σε εμας π ειμαστε για αυλωνα
Άβαταρ μέλους
gimitrop
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από gimitrop »

Prowler έγραψε:Νίκο Καλησπέρα. Κεντρο καθόμαστε γύρω στις 25 μέρες. Οπότε λογικά θα ορκιστουμε 9 Φλεβάρη.(Και εγώ 15.01 μπαίνω Θήβα.) Έχουμε δύο επισκεπτήρια και μια έξοδο στο ΚΕΝ. Αν δε κάνω κάποιο σοβαρό λάθος. Καλή θητεία να έχουμε!

Έχετε 2 εξόδους και 1 επισκεπτήριο στο ΚΕΝ και δεν κάνω κάποιο σοβαρό λάθος. Καλή θητεία να έχετε!

Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
roko
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από roko »

Ο Αυλωνας πάντως για εμένα ήταν 1 υπέροχος μήνας μέσα σε μια κόλαση 9 μηνών.. Δεν ξέρω τι έχεις ακούσει, αλλά από φαΐ, κυλικεία, καθαριότητα, ζεστό νερό και στελέχη ήταν εξαιρετικά. Τουλάχιστον τον Μάρτη του 17 που πήγα εγώ γιατί τα αρχαία χρόνια δεν γνωρίζω..
roko
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από roko »

wolver έγραψε: Οσοι μπειτε λαμια 8α κανετε ζωαρα. Κουραγιο σε εμας π ειμαστε για αυλωνα
Ο Αυλωνας πάντως για εμένα ήταν 1 υπέροχος μήνας μέσα σε μια κόλαση 9 μηνών.. Δεν ξέρω τι έχεις ακούσει, αλλά από φαΐ, κυλικεία, καθαριότητα, ζεστό νερό και στελέχη ήταν εξαιρετικά. Τουλάχιστον τον Μάρτη του 17 που πήγα εγώ γιατί τα αρχαία χρόνια δεν γνωρίζω...
Prowler
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από Prowler »

Ευχαριστούμε!
Prowler
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Άδεια ορκομωσίας

Δημοσίευση από Prowler »

gimitrop έγραψε:
Prowler έγραψε:Νίκο Καλησπέρα. Κεντρο καθόμαστε γύρω στις 25 μέρες. Οπότε λογικά θα ορκιστουμε 9 Φλεβάρη.(Και εγώ 15.01 μπαίνω Θήβα.) Έχουμε δύο επισκεπτήρια και μια έξοδο στο ΚΕΝ. Αν δε κάνω κάποιο σοβαρό λάθος. Καλή θητεία να έχουμε!

Έχετε 2 εξόδους και 1 επισκεπτήριο στο ΚΕΝ και δεν κάνω κάποιο σοβαρό λάθος. Καλή θητεία να έχετε!

ευχαριστούμε!

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες