35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Petros95
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Petros95 »

Φίλε πεμπτη παρασκευη πεταμε για κυπρο. Θα μας κατατοπισεις λιγο; Τι να περιμενουμε απο τπεν καψωνια κτλ. Ζωη. Λιγο πολυ οτι ξερεις για εκει. Ησουν εκει?
Άβαταρ μέλους
Petros95
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Petros95 »

Για να βοηθησω την ΣΤ εσσο. Να σας πω οτι ειμαι Ε εσσο.(ειμαι σε τιμητικη λογω το οτι παω 35μκ) θα σας ενημερωσουν στο πευκο για την κυπρο. Παιρνουν ευκολα ατομα και οσοι το δηλωσετε θα πατε πλειν καποιον εξαιρεσεων. Το 99τα εκατο που το δηλωνουν τους παιρνουν.
neo101115
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από neo101115 »

Καλησπέρα. Μπορεί κάποιος να μου πει λίγα πράγματα για το φαγητό στην 35 ΜΚ; Κυρίως για τις ποσότητες θέλω να μάθω, αν κάποιος δεν έχει χορτάσει μπορεί να ζητήσει και 2η μερίδα ας πούμε;
kritikos...

Δημοσίευση από kritikos... »

Χαχαχαχα. Νεο εσυ εισαι δικος μου μαλλον με το φαι...
η συμπαθια μου.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
kritikos96
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kritikos96 »

Γεια σας η 35 μκ υπάγεται στην ελδυκ.
οπλιτης παππας

Δημοσίευση από οπλιτης παππας »

Λοιπον αδερφια θα παρω την ειδικοτητα μαγειρα και θα πας 35 μκ ξερετε τι παιζει εκει περα για εμας τους μαγειρες; Και αν τον μπερε τον πρασινο στον δινουν τιμητικα;
dimitris90

Δημοσίευση από dimitris90 »

Παίδες εσείς που είστε κάτω, πως είναι η κατάσταση αυτή τη περίοδο, αξίζει να έρθουν αυτοί που μπαίνουν νοέμβριο;
Ευγενης

Δημοσίευση από Ευγενης »

Καλησπέρα και απο εμένα παιδιά σαν νεος ήρθε η ώρα να φύγω για να υπηρετίσω την μαμά πατρίδα παρόλα αυτα είμαι γεννητίς 25/1/97 έχει 1 χρόνο που είμαι απόφοιτος λυκείου και η επιλογή μου είναι να προσπαθήσω να ανταπεξέλθω στα καθήκοντα της 35Μ. Κ σαν εθελοντής.
Η ερώτηση μου είναι αν θα μπορέσω λόγο της γραφειοκρατίας έχω καθυστερήσει αρκετά και θέλω να φύγω ιανουάριο την δευτέρα λοιπόν τελείωνω τα γραφειοκρατικά (βιβλιαριο υγειας, αφμ, Α. Τ. απολυτηριο λυκειου) αν στην στρατολογία της πόλης (θεσσ/νικη) μου πω πως θέλω να μπαίνω υπάρχει αυτή η δυνατότητα λόγο του οτι ειμαι εθελοντής ή αναγκαστικά πάω με την σειρά μαρτίου;
arnold13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από arnold13 »

Παιδια μια ερωτηση ποτε δηλωνουμε οτι θελουμε να παμε 35 ΜΚ κυπρο, οταν περασει κλιμακιο ΕΔ; Και γενικα ειναι ευκολο να με παρουν?
neo101115
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από neo101115 »

arnold13 έγραψε:Παιδια μια ερωτηση ποτε δηλωνουμε οτι θελουμε να παμε 35 ΜΚ κυπρο, οταν περασει κλιμακιο ΕΔ; Και γενικα ειναι ευκολο να με παρουν;

Την ημερα που θα παρουσιαστείς στο ΚΕΝ και θα περασουν τα στοιχεια σου σε Η/Υ θα ερωτηθείς πρωτη φορα αν επιθυμεις θητεια στην Κυπρο. Καποια στιγμη περιπου τη 2η εβδομαδα παραμονης στο ΚΕΝ θα περασει στελεχος τον Ε. Δ. Και θα Σας μαζεψει για τις δοκιμασιες. Οσοι περασουν τις δοκιμασεις θα ερωτηθουν για επιθυμητο τοπο μεταθεσης, εκει θα δηλωσεις Κυπρο. Μεχρι να ορκιστεις θα ξαναερωτηθεις σε περιπτωση που το εχεις μετανιωσει.

I-Five
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από I-Five »

Εμεις τωρα που ειναι να φυγουμε για Κυπρο Με τον τραπεζικο λογαριασμο για τον μισθο τι θα κανουμε ; Θα μας πουνε οταν γυρισουμε απο την αδεια;Εκτος απο τις 4 ημερες αδεια που πηρα λογω ορκομωσιας θα παρω αλλες επειδη παω Κυπρο; Και κατι τελευταιο με τις αδειες τον Χριστουγεννων τι γινεται εμεις οι νεοι που θα παμε τωρα στο νησι θα παρουμε κανονικα;

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Παιδιά εγώ φεύγω Κύπρο μετά από άδεια στις 4/1. Δήλωσα ΕΛΔΥΚ πεζικό, αλλά στην μετάθεση μου έλεγε [Κύπρος/λ' ΜΚ/Διαβιβαστής- Οδηγός/ΠΖ].
Ρώτησα έναν λοχαγό στο ΚΕΕΔ άμα με παίρνουν ειδικές η πεζικό και μου λέει πεζικό σίγουρα. Αλλά όταν πήγα Αυλώνα, πήγα με το γκρουπάκι που πάει για 35 ΜΚ. Και όταν ρώτησα εκεί για να δω τι ισχύει, λίγη σημασία μου δώσανε. Ξέρει κανένας εδώ τι παίζετε; Μπορούν να με πάρουνε ειδικές άμα έχω δηλώσει πεζικό; Εγώ δεν έχω πρόβλημα να πάω. Και άμα πάω θα το παλέψω μέχρι τέρμα. Απλά δεν θέλω να μείνω με την απορία για 17 μέρες.
Cuervo

Δημοσίευση από Cuervo »

35ΜΚ πηγαίνεις στον λόχο διοικήσεως , καλη τύχη!
Μιχάλης35

Δημοσίευση από Μιχάλης35 »

Υπηρετώ στη Κύπρο.35ΜΚ. Μόλις φτάσεις θα σε πάρουν και θα σε πάνε στον 43ΛΚ. Εκέι θα σε ρωτήσουν αν θέλεις να περάσεις ΤΠΕΝ. Αν αποφασίσεις να περάσεις ΤΠΕΝ και τα καταφέρεις θα πάρεις το μπερέ και θα είσαι πλέον ΣΤΡ (ΚΔ).
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης