71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία Πεζικού
Καλησπέρα παιδιά. Παρουσιάζομαι κι εγώ την προσεχή Πέμπτη στο στρατόπεδο Ζώγκου στις διαβιβάσεις. Έχουμε κάποια εικόνα από το στρατόπεδο και τις συνθήκες. ΔΝ για Θεσσαλονίκη παίρνεις εύκολα;
Φίλε ζωάρα θα κάνεις.. ΔΝ πολύ εύκολα παίρνεις..
Για πες εντυπώσεις και πληροφορίες φιλαράκι. Από εξόδους πώς πάει;
1-2 και 1-1 πάει. Αγγαρείες τα πρωινά δεν έχει εκτός από τα κλασικά.. Τουαλέτες, θάλαμο κλπ
Petros έγραψε:1-2 και 1-1 πάει. Αγγαρείες τα πρωινά δεν έχει εκτός από τα κλασικά.. Τουαλέτες, θάλαμο κλπ
Διόρθωση = 2 μέσα 1 έξω πάει και κάποιες φορές 1 1... αλλά είναι χαλαρά τα πράγματα
Παρουσιατηκα στο 71 τυπ λυπ τον Απριλιο του 1995,234 σειρα,95 α εσσο. Εκατσα 8 μηνες. Στο ταγμα υποστηριξης ολα τα σωματα ηταν χυμα σκτος απο εμας του υλικου πολεμου που ειχαμε λοχαγο τον Ζαχαριαδη και ανθυπολοχαγο τον φοβερο και τρομερο Μπουσια Σπυρο που μας πηγαινε πεταδειν! Αφου οι του 595 γελαγαν με αυτα που τραβαγαμε. Ηταν απο τις πιο μαυρες μεταθεσεις που θα μπορουσε να παει καποιος τοτε απο το σωμα υλικου πολεμου. Πω πω, μετα απο 24 χρονια τι θυμηθηκα ρε παιδια. Ταγματαρχη ειχαμε τον Πετσα Νικο. Τωρα φανταζομαι θα ειναι πιο καλα. Η θηυεια ειναι πιο μικρη. Τοτε ειχαμε 18 αμηνο. Ειμασταν η πρωτη σειρα που εφαρμοστηκε. Ειχαμε και τα καλα θυμαμαι, κοπανες τα Σαββατα αναλογα με τον δεα και βουρ για λαδαδικα, μας ειχαν πιασει μια φορα θυμαμαι και ειχαμε φαει απο 10 μερες φυλακα. Χαχαχαχα, τωρα πια θυμαμαι την Ν. Σαντα σαν να ηταν ονειρο.
Καλησπέρα παιδια. Παρουσιαζομαι στο 595 ταγμα στη νεα σαντα στον στρατο ξηρας - υγειονομικο. Πως ειναι τα πραγματα εκει και πως τη Βγαζουν οι υγειονομικοι?
Φιλε μαζι ημασταν... Εγω 285 βεβαια με Τσιουτρα! Θυμαμαι εσας σας εστειλαν σε ενα βραδυ στον Εβρο (ενω το ταγμα ηταν αμεταθετο). Μεγαλη αναταραχη και κλαματα! Γλυτωσαμε οι νεοι και παλιωσαμε μια ωρα αρχυτερα!
Μου ήρθε μετάθεση για 71 Αερομεταφεομενης ταξιαρχίας Κιλκίς, γνωρίζει κανείς τίποτα για εκεί τι γίνεται ;
Καλησπέρα παίρνω μετάθεση στο Κιλκίς στο Στρατηγείο 71 Αερομεταφερόμενων Ταξιαρχίας, γνωρίζει κανείς τι παίζει εκεί;
Εγω ήμουν ΛΕΜ. Θυμαμαι τον Μπόυσια μια φορα που του πήγα δυο τυρόπιτες και τρελάθηκε...Ήμουν αγγαρεία στα μαγειρεία και μου είπαν βάλε του δυο, οταν πήγα κόκκινη σε από τα νεύρα του...237 σειρα
Καλησπερα παιδια, παρουσιαζομαι τον Οκτωβρη νεα σαντα ειδικοτητα υλικου πολεμου. Γνωριζει καποιος πως ειναι τα πραγματα εκει?
Έρευνα και Πληροφορικής στην 595 θα έχω κόκκινο μπερέ; Είναι δύσκολα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες