Διακοπή αναβολής

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Minas

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Minas »

Καλήσπερα σας,μεσα στο σεπτεμβρη θα κανω διακοπη αναβολης, γιατι θελω να καταταγω με την A ΕΣΣΟ.

Τη σχολη μου (ΤΕΙ) ακομα δεν την εχω τελειωσει, χρωσταω καποια μαθηματα.

Η ερωτηση μου εχει να κανει το τι χαρτι θα ζητησω απο την σχολη.

Βεβαιωση σπουδων; Γιατι πιστοποιητικο λογικα θα δινουν σ αυτους που εχουν παρει πτυχιο ξερω γω... ! Δεν ξερω γι αυτο ρωταω!

Άβαταρ μέλους
john john
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από john john »

Καλημερα σε ολους!οποιος γνωριζει θα ηθελα να με βοηθησει! Οταν ειχα περασει περιοδευον (ειχα δηλωσει πολεμικο ναυτικο ειδικες δυναμεις ουκ (ουτε ξερω τι παιχτηκε) ) μετα απο καιρο μου ερχεται ενα ωραιοτατο χαρτι που ενεφερε τον στρατιωτικο μου αριθμο τον κλαδο κατανομης (πολεμικο ναυτικο) και αλλες πληροφοριες... Εγω με ολα αυτα που εχω διαβασει και εχω δει γνωριζω οτι στα ουκ πανε μονιμα στελεχη και σε καποια απαντηση που ειδα στο σαιτ γνωριζω οτι δεν περνανε απο ναυτικο και αεροπορια κλιμακια να ζητησουν ατομα για ειδικες δυναμεις... Θελω να μου πειτε πιθανες λυσεις για να αλλαξω κλαδο κατανομης τωρα που θα διακοψω την αναβολη μου η αν ισχυει οτι δεν περνανε κλιμακια για ειδικες δυναμεις στο ναυτικο... (με αιτηση μου στη στρατολογια οταν θα κανω τη διακοπη της αναβολης μου αν αναφερω οτι θελω να παω ξηρα για τις ειδικες δυναμεις εχω καποια πιθανοτητα να γινει η αλλαγη;

ευχαριστω για το χρονο σας και με Συγχωρείται για την παρλα μου!

Άβαταρ μέλους
ChrisDimovic
Πολίτης
Πολίτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από ChrisDimovic »

Καλησπέρα σε όλους και συγχαρητήρια για το forum σας. Το 2012 μου ήρθε χαρτί για να υπηρετήσω στον στρατό. Πήρα αναβολή λόγω σπουδών. Τώρα, το 2016 σκέφτομαι να διακόψω την αναβολή μου και να καταταχθώ κοντά μήνα Φεβρουάριο ή Μάρτιο. Αυτά που θα ήθελα να ρωτήσω είναι τα εξής:1. Ποια ΕΣΣΟ είναι ς' εκείνους τους μήνες; Η Α ή η Β;

2. Για να καταταχθώ σε κάποια απο αυτές τις ΕΣΣΟ, πότε θα πρέπει να διακόψω την αναβολή μου;

3. Θα με "στείλουν" στο ίδιο στρατόπεδο που με "στείλαν" την πρώτη φορά πριν πάρω αναβολή ή σε νέο;

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!

τασος96

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από τασος96 »

Πηγα στα κεπ για να κοψω την αναβολη μου ομως δεν με ρωτησαν σε ποιο σωμα θελω να παω. Θα παω πεζικο που ειχα δηλωση οταν ειχα περαση περιοδευον; θελω να παο ε. δ και ψηλο απογοητευτικα Εικόνα
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 22
Επικοινωνία:

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Nassos »

Όχι απαραιτητα, και μην ανησυχείς, από όλα τα Κέντρα Νεοσυλλέκτων περνάει κλιμάκιο Ειδικών Δυνάμεων για επιλογή.
τασος96

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από τασος96 »

Οκ αυτο ηταν γρηγορο ευχαριστοΕικόνα
CompSci

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από CompSci »

Έκοψα εχτές την αναβολή μου σε ΚΕΠ. Υπάρχει περίπτωση να είναι γεμάτη η εσσο και να μην με πάρουν τον Ιανουάριο; Έχετε ακούσει κάτι τέτοιο;
Άβαταρ μέλους
blaxosg7
Πολίτης
Πολίτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από blaxosg7 »

Αμα ειναι γεματη πας με την επομενη. Μπες stratologia.gr και θα μαθης αν θα μπεις με την α εσσο
CompSci

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από CompSci »

Πώς μπορώ να μάθω αν η Α' ΕΣΣΟ έχει γεμίσει και το αν θα με πάρουν με την Α ή Β ΕΣΣΟ. Στη stratologia.gr δεν έχει βγει πρόσκληση στράτευσης για την Α' ΕΣΣΟ. Στο στρατό που πήρα τηλέφωνο πριν 3-4 βδομάδες μου είπαν ότι δεν γνώριζουν.

Το χαρτί πότε θα μου ερθεί; Η αστυνομία δεν με έχει πάρει κάποιο τηλέφωνο ακόμα.
guest

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από guest »

Καλησπερα παιδια περυσι πηγαινα σε ενα ιεκ αλλα διεκοψα γιατι δινω πανελληνιες για αστυνομια το θεμα μου ειναι το εξης. Η αναβολη π εχω απο το ιεκ ειναι μεχρι το 2020 αλλα τωρα που θα κανω την αιτηση για πανελληνιες θα παρω την αναβολη απο το σχολειο και για ευνοητους λογους θελω να ακυρωσω την αναβολη του ιεκ και να δηλωσω την αναβολη του σχολειου. Αυτο πως θα γινει; Γιατι απο οτι ξερω οταν θα παω στα κεπ θα μου ζητησουν βεβαιωση φοιτησης στο ιεκ αλλα δεν γινεται να μου δωσουν γιατι εχω κοπει πια λογω απουσιων εαν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει γιατι ειναι πραγματικα σημαντικο
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 7

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

Αν κατάλαβα σωστά αυτό που θες να κάνεις δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.

Αφού έχεις αναβολή μέχρι το 2020 γιατί να την ακυρώσεις να για περάσεις την αναβολή των πανελληνίων που η διάρκεια της είναι 1 χρόνος;

Κάτσε κάνε ότι θες και αν ποτέ θελήσεις να πας στρατό πας στην στρατολογία, διακόπτης την αναβολή σου και μπαίνεις στρατό.

gr_ar

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από gr_ar »

guest έγραψε:Καλησπερα παιδια περυσι πηγαινα σε ενα ιεκ αλλα διεκοψα γιατι δινω πανελληνιες για αστυνομια το θεμα μου ειναι το εξης. Η αναβολη π εχω απο το ιεκ ειναι μεχρι το 2020 αλλα τωρα που θα κανω την αιτηση για πανελληνιες θα παρω την αναβολη απο το σχολειο και για ευνοητους λογους θελω να ακυρωσω την αναβολη του ιεκ και να δηλωσω την αναβολη του σχολειου. Αυτο πως θα γινει; Γιατι απο οτι ξερω οταν θα παω στα κεπ θα μου ζητησουν βεβαιωση φοιτησης στο ιεκ αλλα δεν γινεται να μου δωσουν γιατι εχω κοπει πια λογω απουσιων εαν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει γιατι ειναι πραγματικα σημαντικο

Οι ευνόητοι λόγοι ποιοι είναι ακριβώς;

Προφανώς και θα σου ζητήσουν χαρτί. Αν δεν έχεις. Θα θεωρηθεί κακή χρήση αναβολής. Που σημαίνει 1 μήνα παραπάνω θητεία όταν θα πας ή 90 ευρώ πρόστιμο, εσύ ξέρεις.

Μου αρέσει που το τονίζεις ευνόητους λόγους και στο τέλος είναι πραγματικά σημαντικό, αν αυτά για εσένα είναι ζητήματα ζωής και θανάτου... Πρέπει να αλλάξεις νοοτροπία.

billys1991
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από billys1991 »

Γεια σας παιδια. Σπυδαζω βουλγαρια 5ο ετος. Γυρω στα μεσα φεβρουαριου θα ξερω να μπορω ν κοψω την αναβολη γ μπω στρατο. Και θετω το εξης ερωτημα αν κοψω την αναβολη γυρω στις 15-20 φεβρουαριου θα μπω μαιο; Υπαρχει περιπτωση ν μπορεσω ν μπω εθελοντικα μαρτιο; Υ. Γ ειμαι τριτεκνος
Άβαταρ μέλους
JohnTehGreek
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 7

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από JohnTehGreek »

billys1991 έγραψε:Γεια σας παιδια. Σπυδαζω βουλγαρια 5ο ετος. Γυρω στα μεσα φεβρουαριου θα ξερω να μπορω ν κοψω την αναβολη γ μπω στρατο. Και θετω το εξης ερωτημα αν κοψω την αναβολη γυρω στις 15-20 φεβρουαριου θα μπω μαιο; Υπαρχει περιπτωση ν μπορεσω ν μπω εθελοντικα μαρτιο; Υ. Γ ειμαι τριτεκνος

Θα το ζητήσεις αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα σε βάλουν, θα σε ενημερώσει το παιδί στην στρατολογία και θα σου πει αν γίνεται ή όχι.

Αλλιώς μπαίνεις Μαιο

δημήτρης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από δημήτρης »

KΑλησπέρα παιδιά.

Γνωρίζει κανείς αν η ΕΣΣΟ του Μάη θα μπει πριν ή μετά τις 15 Μαίου; Είναι μεγάλης σημασίας για μένα καθώς είναι να κόψω αναβολή αυτή τη περίοδο αλλά μέχρι και τις 12 του Μάη έχω υποχρεώσεις που δεν μπορούν να πάνε πίσω. Λίγο που τσέκαρα είδα ότι τα τελευταία 2 χρόνια μπήκανε μετά τις 15 του Μάη αλλά πριν 3 χρόνια μπήκαν πριν τις 15. Γενικά δεν υπάρχει κάτι σταθερό όπως καταλαβαίνω, γι αυτό και ρωτάω αν γνωρίζει κανείς πότε θα μπουν φέτος. Ευχαριστώ.

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες