Διακοπή αναβολής

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Sap

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Sap »

Γνωριζει καποιος αν οσοι ειναι απο αναβολη υγειας και ηταν υποχρεοι καταταξης με την ΣΤ ΕΣΣΟ, παρουσιαζονται και αυτοι Ιανουαριο; Γιατι αν γεμισε η ΣΤ ΕΣΣΟ με οσους διεκοψαν αναβολη μεχρι το μεσο του Αυγουστου, τοτε λογικα οσοι δημιουργουν λογο καταταξης αμεσως μετα (Σεπτεμβριο-Οκτωβριο ληξη ή διακοπή αναβολής υγειας) δεν μπαινουν Ιανουαριο?
cuervo

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από cuervo »

Sap έγραψε:Γνωριζει καποιος αν οσοι ειναι απο αναβολη υγειας και ηταν υποχρεοι καταταξης με την ΣΤ ΕΣΣΟ, παρουσιαζονται και αυτοι Ιανουαριο; Γιατι αν γεμισε η ΣΤ ΕΣΣΟ με οσους διεκοψαν αναβολη μεχρι το μεσο του Αυγουστου, τοτε λογικα οσοι δημιουργουν λογο καταταξης αμεσως μετα (Σεπτεμβριο-Οκτωβριο ληξη ή διακοπή αναβολής υγειας) δεν μπαινουν Ιανουαριο;

Όταν βγαίνει η πρόσκληση για την κάθε ΕΣΣΟ αναφέρει ποιοι εξ'αναβολής παρουσιάζονται.

tp
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από tp »

Όπως είχα δει στο αρχείο που είχατε Ανεβάσει όταν κόβεις την αναβολή μετα απο δυο μήνες παρουσιάζεσαι;
Ευχαριστώ
tony81
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από tony81 »

Καλησπέρα εχτές πήγα στα κεπ για διακοπή αναβολής. Μου είπαν ότι θα κάνει κάπου 15 μέρες να πάνε τα χαρτιά μου. Από ότι διάβασα για ΕΣΣΟ Ιανουαρίου πρέπει να κοπεί μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου. Θα χάσω την ΕΣΣΟ ή μετράει η ημερομηνία που τα πήγα στα κεπ; Αν είναι να την χάσω μπορώ να πάω στο Ρουφ να την κόψω αυτές τις μέρες, πρέπει να πάω να ακυρώσω από τα Κεπ; Τι γίνεται;
real67
Πολίτης
Πολίτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από real67 »

Γεια σας. Κατ αρχάς θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε σχετικά με τη λύση των αποριών. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Η αναβολή μου για λόγους υγείας λήγει τον Νοέμβριο του 2015, οπότε με ποια ΕΣΣΟ θα καταταχτω με την ΕΣΣΟ του Νοεμβρίου η του την πρώτη του 2016;
Vas kar

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Vas kar »

Μέχρι πότε πρέπει να διακοπή η αναβολή για την Α ΕΣΣΟ?
Μάχημος

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Μάχημος »

Γεια σας παιδες νεος. Λοιπον εκανα ανακληση/διεκοπη της αναβολης στο ΚΕΠ χθες προχθες δεν θυμαμαι αρχες ιανουαριου θα μπω; Θελω να μπω το δυνατοτερον πιο νωρις μη μου πουν για κανα μαρτη θα σκασω
tp
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από tp »

Αν θέλω να μπω στη ΕΣΣΟ Μαρτίου πότε πρέπει να κόψω την αναβολή; Δυο μηνές πριν περίπου;
PAN PAN
Πολίτης
Πολίτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από PAN PAN »

Καλημερα,

πηρα αναβολη τον περασμένο Μάρτη, ενός έτους λογω αγχωδους διαταραχής, στην πραγματικότητα για λόγους σπουδων.

θελω να με βοηθησετε στα εξής αν μπορειτε:

1) μπορω να την διακόψω νωρίτερα;

2) μπορω να καταταγω στις ειδικές δυνάμεις;

3) σε ποια ΕΣΣΟ μπαινω αν δεν την διακόψω;

ευχαριστω

SpyrosR87-2
Πολίτης
Πολίτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από SpyrosR87-2 »

PAN PAN έγραψε:Καλημερα,

πηρα αναβολη τον περασμένο Μάρτη, ενός έτους λογω αγχωδους διαταραχής, στην πραγματικότητα για λόγους σπουδων.

θελω να με βοηθησετε στα εξής αν μπορειτε:

1) μπορω να την διακόψω νωρίτερα;

2) μπορω να καταταγω στις ειδικές δυνάμεις;

3) σε ποια ΕΣΣΟ μπαινω αν δεν την διακόψω;

ευχαριστω

Καλησπέρα,

1) Η αναβολή για λόγους υγείας (ψυχολογικούς στη δική σου περίπτωση), έχει μίνιμουμ διάρκεια 6 μήνες. Αν έχεις πάρει μεγαλύτερη, μπορείς μετά το πέρας των 6 μηνών να τη διακόψεις. Η διαδικασία νομίζω είναι πας στο φρουραρχείο και σε παραπέμπουν για επαναξέταση σε στρατιωτικό νοσοκομείο.

2) Έχω την εντύπωση ότι αν όταν παρουσιαστείς, όταν πας στο νοσοκομείο κριθείς σωματικής ικανότητας Ι1, μπορείς μετά να πας ειδικές δυνάμεις. Δεν είμαι σίγουρος ωστόσο, οπότε ας απαντήσει κάποιος εγγυημένα.

3) Αφού θα την διακόψεις εσύ, ισχύουν οι προθεσμίες που ισχύουν για όλους ανάλογα για το ποια ΕΣΣΟ μιλάμε. Σε περίπτωση που δεν τη διακόψεις εσύ, η κατάταξή σου είναι με την αμέσως επόμενη ΕΣΣΟ από τότε που λήγει.

Δεν παίρνω και όρκο για τα παραπάνω, αλλά νομίζω ότι αυτά ισχύουν. Αν κάνω κάπου λάθος, δεν έγινε εσκεμμένα.

Giorgio

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Giorgio »

Καλημέρα σας
Θα ήθελα να κανω μια ερώτηση.
Είχα παρει αναβολή λόγω σπουδών αλλά δεν κατάφερα να τελειώσω την σχολή και αποφάσισα να κόψω την αναβολή. Σε αυτή την περίπτωση τι γίνεται;
ManosMamalakis
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από ManosMamalakis »

Παιδιά έχω κάνει 6 μήνες στο στρατό και έχω περίπου 3 μήνες ακόμα, είμαι 9μηνος, η αναβολή μου τελειώνει Φεβρουάριο. Άκουσα ότι θα έχει 12μηνη θητεία τώρα, πόσοι μήνες μου μένουν; Θα κάνω τους 3; Ή θα είναι 6;
cuervo

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από cuervo »

Καλά η θητεία γίνεται 12μηνη εδώ και 3 χρόνια, μην πιστεύεις τίποτα μεγάλε, επίσημα δεν έχει ειπωθεί κάτι τέτοιο, μέχρι τότε θα έχεις υπόλοιπο 3 μήνες, αν αυξηθεί θα έχεις 6 και πάει λέγοντας.
Γιώργος

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Γιώργος »

Που άκουσες φίλε ότι θα έχει 12μηνη θητεία τώρα;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 22
Επικοινωνία:

Διακοπή αναβολής

Δημοσίευση από Nassos »

Δεν θα αυξηθεί η θητεία, θα υπηρετήσεις το εναπομείνον 3μηνο.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης