ΣΕΤΤΗΛ - Πυργος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ALEXKAR

ΣΕΤΤΗΛ - Πυργος

Δημοσίευση από ALEXKAR »

Πλακα κανεις δλδ να ελπιζω να εχει παρει καμια αδεια λογω 15αυγουστου :P ... Και εξοδοι σε φαση μια κυριακη η σαββατο ετσι
Άβαταρ μέλους
gimitrop
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 6

ΣΕΤΤΗΛ - Πυργος

Δημοσίευση από gimitrop »

Κοίτα, το ΤΕ (Τάγμα Εκπαίδευσης) είναι λίγο πιο χαλαρά. Οι εκπαιδευόμενοι μένουν σε άλλα κτήρια από τον Λόχο Διοικήσεως. ΛΔ ήμουν εγώ, όχι εκπαιδευόμενος. ΣΕΤΤΗΛ ήρθα για τους τελευταίους μήνες της θητείας επειδή είμαι από τον Πύργο, πριν Καστελόριζο. Στο ΤΕ λοιπόν, δεν έκανε συχνά ντου. Από την άλλη, ο εκπαιδευτής του ΤΕ είναι ψιλομ@λ@κ@ς, το παίζει κάποιος αλλά στην πραγματικότητα είναι εντελώς ακατάλληλος. Ακόμα και σε εμάς τους παλιούς όταν αυτός ήταν αρχιφύλακας πύλης, μας έκανε ένα μισάωρο "διάλεξη" για το πώς εκτελείται η υπηρεσία, δεν ξέραμε Εικόνα. Επειδή είναι διοικητής ΤΕ νομίζει ότι είναι διοικητής γενικά. Γενικά, ψάχνει αφορμή για να καμπανιάσει. Ένα παλικαράκι 1- 2η μέρα που είχε έρθει για εκπαίδευση, πήγε στο γραφείο του, δεν του παρουσιάστηκε και έφαγε κράτηση ή Φ δεν θυμάμαι. Λίγο προσοχή σε αυτό, θέλει να σας σπάει τον τσαμπουκά. Ένας κοντός, καραφλός είναι. Αν τον δεις, θα καταλάβεις. Και στείλε μήνυμα αν είναι όντως αυτός ακόμα εκεί Εικόνα Εξόδους, σου ξαναλέω θα έχεις. Είστε αρκετά άτομα και 1η εβδομάδα έχετε μόνο θαλαμοφυλίκι. Επίσης, κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης θα κάνετε και ΣΠΕΝ ή Καλαμάτα ή Ναύπλιο (Ναύπλιο ζωάρα για ΣΠΕΝ απ΄ότι μου είχαν πει) και θα ξαναγυρίσετε. Οπότε πρέπει να είναι λίγο παραπάνω από 3 βδομάδες συνολικά. Μετά το ΣΠΕΝ, συνήθως 1 - 2 μένουν στη ΣΕΤΤΗΛ και κάνουν εκεί τη θητεία τους. Αυτά, για ότι άλλη απορία έχεις, ρώτα Εικόνα
Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
ALEXKAR

ΣΕΤΤΗΛ - Πυργος

Δημοσίευση από ALEXKAR »

Καλα νταξει μου εχεις ανοιξει τα ματια μονο ενα τελευταιο γτ παιζει να σε εχω πρηξει :P το ΣΠΕΝ τι ειναι ΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
ALEXKAR

ΣΕΤΤΗΛ - Πυργος

Δημοσίευση από ALEXKAR »

Αν και νομιζω οτι δεν θα παω σπεν λογω οτι ειμαι Διαβιβασεις και αοπλος αν δεν κανω λαθος διαβασα οτι πανε μονο εφεδροι οπλιτες σωστα
...

ΣΕΤΤΗΛ - Πυργος

Δημοσίευση από ... »

Μαγκες παει κανεις σεττηλ απο θεσσαλονικη 23 Οκτώβριου ε εσσο 2017;
Άβαταρ μέλους
Αλεξρο
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

ΣΕΤΤΗΛ - Πυργος

Δημοσίευση από Αλεξρο »

Υπαρχει καποιος απο 2017 ε εσσο που να πηγαινει απο Θεσσαλονίκη σεττηλ στον πυργο για εκπαίδευση;
Phil

ΣΕΤΤΗΛ - Πυργος

Δημοσίευση από Phil »

Καλησπέρα παίδες.

Εγώ έρχομαι από Ήπειρο για ΣΕΤΤΗΛ στις 23 Οκτωβρίου (2017 Ε' ΕΣΣΟ).
Κάποιος μου είπε ότι η εκπαίδευση διαρκεί 6 εβδομάδες αντί για 3. Ξέρει κανείς αν ισχύει;

Πάντως έχω ακούσει σχετικά καλά λόγια... Για να δούμε Εικόνα

Υ. Γ.
Οποιεσδήποτε χρήσιμες πληροφορίες, ευπρόσδεκτες!

Άβαταρ μέλους
Αλεξρο
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

ΣΕΤΤΗΛ - Πυργος

Δημοσίευση από Αλεξρο »

Ναι φιλε πηρα τηλέφωνο και ρωτησα δυστηχως 6 εβδομάδες κρατάει Εικόνα
ΝικοςΑν

ΣΕΤΤΗΛ - Πυργος

Δημοσίευση από ΝικοςΑν »

Μεσα στις 6 βδομαδες που διαρκει η εκπαιδευση ειναι και το σπεν; η ειναι 3 βδομαδες εξτρα μετα την εκπαιδευση;
νεος

ΣΕΤΤΗΛ - Πυργος

Δημοσίευση από νεος »

Παιδια εχει κανεις πληροφοριες για το πως ειναι εκει η εκπαιδευση τωρα?
Kwstasv

ΣΕΤΤΗΛ - Πυργος

Δημοσίευση από Kwstasv »

Κανεις 6 εβδομάδες σεττηλ παιρνεις ειδικότητα και μετα φεύγεις μετάθεση και μετα σπεν.
Άβαταρ μέλους
gimitrop
Posts in topic: 6

ΣΕΤΤΗΛ - Πυργος

Δημοσίευση από gimitrop »

Στη ΣΕΤΤΗΛ κανεις πρωτα εκπαιδευση δεν θυμαμαι ακριβως ποσο γιατι δεν πηγα για εκπαιδευση εκει απλα απολυθηκα απο ΣΕΤΤΗΛ επειδη καταγομαι απο Ηλεια. Ο εκπαιδευτης (αν ειναι ακομα αυτος ο κοντος καραφλος) ειναι τερμα απαλευτος και κομπλεξικος. Γενικα, οι εμπαιδευομενοι περνανε μια χαρα αφου δεν κανουν και πολλες υπηρεσιες. Απ οσο θυμαμαι μετα πηγαινουν για ΣΠΕΝ (Ναυπλιο ή Καλαματα σε γενικες γραμμες ειναι ΟΚ στο Ναυπλιο τουλαχιστον) μετα επιστρεφουν και παιρνουν μεταθεσεις Και 1-2 απο αυτους παραμενουν ΣΕΤΤΗΛ.
Στρ (ΠΖ) Τ/Φ 2016 Β´ ΕΣΣΟ 343 Καλαμάτα --> Καστελλόριζο --> Πύργος
Αρχαιος

ΣΕΤΤΗΛ - Πυργος

Δημοσίευση από Αρχαιος »

Τι μου θυμησατε ρε παιδια απο την ΣΕΤΤΗΛ.1981 ΣΤ ΕΣΣΟ σειρα 155
...

ΣΕΤΤΗΛ - Πυργος

Δημοσίευση από ... »

Καλησπέρα! Πως είναι στην σεττηλ τα πράγματα; Πλησιάζει η ώρα να κάνουμε τα χαρτιά της μεταθεσης και κάθε πληροφορία είναι ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ!

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες