panos έγραψε:1) Αυτοί που πρόλαβαν και έκοψαν την αναβολή μέχρι 25 ιουλίου θα μπουν τώρα τον Οκτώβρη (Δ ΕΣΣΟ).2) Το σημειώμα κατάταξης έρχεται μια εβδομάδα πριν παρουσιαστούμε (20 Οκτώβρη περίπου θα παρουσιαστούμε)
3) Η Α ΕΣΣΟ (Φλεβάρης 2020) θα υπηρετήσει 12 μήνες.
Μη γραφεις ανακριβειες, το 3ο) που λες δεν εχει ανακοινωθει πουθενα επισημα, η μονη αποφαση που εχει παρθει ειναι οτι θα συζητηθει απτο νεο ετος !
Στο katataxi το άλλαξαν σε Δ ΕΣΣΟ αλλά όταν βάζω στοιχεία λέει δεν αντιστοιχούν. Στη Στρατολογία δεν έβγαλαν ακόμη ανακοίνωση και βγάζει ότι δεν έχουν οριστικοποιηθεί. Ελπίζω να είναι φυσιολογικό.
Καλησπέρα παιδιά. Στο katataxi.army.gr βγάζει ότι βγήκαν οι ημερομηνίες και ότι καλεί τους στρατεύσιμους της Δ εσσο αλλά όταν βάζω τα στοιχεία μου Μου βγάζει ότι ήμουν υπόχρεος κατάταξης με άλλη ημερομηνία, τότε που είχα πάρει αναβολή,15/7/19. Ξέρει κανείς τι παίζει ; και επίσης αν βγάζει σε κάποιον ημερομηνία και τόπο παρουσίασης.
Κατάλαβα. Ότι να ναι δηλαδή. Θα μας ενημερώσουν ούτε μήνα πριν την κατάταξη. Αν ισχύει και αυτό που γράφει σε άλλα site, εκτός της στρατολογίας, ότι μπαίνουμε 10 με14.