Σημείωμα κατάταξης (2018)

Πότε παρουσιάζομαι στο στρατό και ποια υλικά χορηγούνται; Επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα και οι υπνόσακοι; Πως είναι οι πρώτες ημέρες κατάταξης;
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Δημητρης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Δημητρης »

Παιδια και εμενα οταν μπαινω στο site να ενημερωθω μου λεει οτι δεν εχουν οριστικοποιηθει ακομα ο ακριβης τοπος και ημερομηνια μην αγχωνεστε μεχρι 25 του μηνος θα ξερουμε.
Σταύρος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Σταύρος »

Εμένα μου λέει αυτό

"Δεν έχετε προγραμματιστεί για κατάταξη με την ΕΣΣΟ που ακολουθεί. Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αρμόδια Στρατολογική Υπηρεσία. "

Γιατί όμως; Εχω κόψει κανονικά την αναβολή και συμπλήρωσα τα στοιχεία μου στο parousiasi.army.gr

Σίμος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Σίμος »

Έχει βγει κανενός το χαρτί; εγώ είναι να φύγω με αυτή την ΕΣΣΟ αλλά χαρτί ούτε από το ίντερνετ δεν έχω δει ακόμη, ίσως επειδή πέσαμε πάνω σε Πάσχα ελπίζω να μην τα βγάλουν τελευταία στιγμή και τρέχουμε Εικόνα
σοφοκλης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από σοφοκλης »

Ενα παιδι που ειναι λαγο εβρου μου ειπε οτι τους ειπαν οτι 21-24 μαιου θα μπουμε εμεις της γ εσσο!
Δημητρης88

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Δημητρης88 »

Καλησπέρα παιδιά
Είχαμε κάποια περαιτερω ενημέρωση για την Γ ΕΣΣΟ; Γνωρίζει κάποιος κάτι; Επειδή έχει καθυστερήσει αρκετά
Δημήτρης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Μητσαρα από τι έμαθα από έναν φίλο μου που είναι στο υγειονομικό είπε ότι κάπου στις 1 θα έρθει το χαρτί και 20 θα παρουσιαστούμε.
νικολας

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από νικολας »

Οι ημερομηνιες βγηκανε σημερα. Ποτε θα βγει σε ποιοι σημιο παρουσιαζομαστε στο σαιτ της στρατολογιας;
Δημήτρης88

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Δημήτρης88 »

Καλησπέρα παιδια, στην ανακοινωση κατω κατω εχει τα παραρτηματα. Εκει κοιτατε τα 3 πρωτα ψηφια απο το ΑΣΜ σας πχ 1530099902009 οπου ειναι σε ποια περιοχη ανήκετε. Αναλογά με το αν είστε απο αναβολή υγείας ή όχι έχει τα αντίστοιχα στρατόπεδα πχ εγω προσωπικα ειμαι 153 απο αναβολή υγείας αρα μπαίνω 15 Μαη Θηβα. Δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα εκτιμω πως είναι έτσι. Το επισημαινω για να ξέρετε πότε και που ακόμη και αν δεν το λέει στην στρατολογία ακόμα
Kostas

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Kostas »

Η αμήχανη στιγμή που συνειδητοποιείς ότι οι Αθηναίοι παρουσιαζόμαστε Σάμο, Κω, Χίο, Λέσβο.
Σίμος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Σίμος »

Γιατί βγήκε κανένα χαρτί;
Νικ

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Νικ »

Δεν ισχυει για ολους αυτο, προσωπικα παρουσιαζομαι εβρο.
Δημήτρης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Δημήτρης »

Εγώ παρουσιάζομαι Ιωαννινα
Γιαννης

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Πού είδατε που παρουσιάζεστε; Αφου δεν βγηκαν. Δεν ισχύουν αυτα στο parousiasi.army.gr
Σίμος

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Σίμος »

Σας ήρθαν τα χαρτιά;
Kostas

Σημείωμα κατάταξης

Δημοσίευση από Kostas »

Σωστά, ξέχασα τον Έβρο.@Σίμο βγηκε απλώς η ανακοίνωση για τη Γ' ΕΣΣΟ 2018.

@Δημήτρη στο στρατόπεδο Κατσιμήτρου παρουσιάζεται μόνο η σειρά 225 του Νομού Ιωαννίνων, οπότε αν είσαι Νομός Αττικής δεν νομίζω να παρουσιάζεσαι Γιάννενα.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης