Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
μακης

Δημοσίευση από μακης »

Καλησπερα. Την διαδικασια αναβολης μπορουμε να την κανουμε 5 μερες πριν καταταγουμε και μεχρι τι μερα που καταταγομαστε; Η μεχρι μια μερα πριν; Ευχαριστω εκ τον προτερων
βαγγος

Δημοσίευση από βαγγος »

Καλησπερα. Την διαδικασια αναβολης μπορουμε να την κανουμε 5 μερες πριν καταταγουμε και μεχρι τι μερα που καταταγομαστε; Η μεχρι μια μερα πριν; Ευχαριστω εκ τον προτερων
δημητρης

Δημοσίευση από δημητρης »

Καλησπερα. Παρουσιαζομαι 11 σεπτεμβρη την διαδικασια αναβολης μεσω φρουραρχιου ποιες ημερομηνιες μπορω να την κανω; Ειναι 5 εργασιμες μερες πριν η 5 μερες πριν?
μακης

Δημοσίευση από μακης »

Καλησπερα. Σημερα εκανα την διαδικασια αναβολης μεσω φρουραρχιου. Σε ποσο καιρο θα μου ερθει το χαρτι για να κλεισω ραντεβου στην επιτροπη; Και επισης 1 μηνα απο σημερα η 1 μηνα μετα που θα παρω τηλ πρεπει να εχω παει εκει?
δημος

Δημοσίευση από δημος »

Καλημερα σας η δευτερη ετησια αναβολη για λογους υγειας υπαρχει περιπτοωση να κοπει; Ειναι πιο δυσκολη να την παρεις; Εχει ποτε κοψει καποια αναβολη η επιτρπη; Και επισης η επιτροπη σε πειζει πολυ με ερωτησεις?
μακης

Δημοσίευση από μακης »

Καλημερα πηρα 6μηνη ανανοβολη απο σημερα. Δηλαδη τελειωνει τον φλεβαρη.20. Με ποια εσσο θα μπω?
Teo

Δημοσίευση από Teo »

δημος έγραψε:Καλημερα σας η δευτερη ετησια αναβολη για λογους υγειας υπαρχει περιπτοωση να κοπει; Ειναι πιο δυσκολη να την παρεις; Εχει ποτε κοψει καποια αναβολη η επιτρπη; Και επισης η επιτροπη σε πειζει πολυ με ερωτησεις;

Οι αναβολες συνηθως επικυρωνονται, οι απαλλαγες ειναι το προβλημα.
Η επιτροπη του 424 ειναι νομιζω η πιο δυσκολη απ ολες, πολλες ερωτησεις, παρα πολλες για την ακριβεια, ουτε ανακριση να ηταν. Μου εβγαλαν την πιστη στο παρελθον, παρ ολα αυτα οι αναβολες επικυρωθηκαν.
Τωρα για να σε κοψει η επιτροπη απο αναβολη παει να πει οτι ειτε μπηκες μεσα στυλατος ετοιμος για clubbing ειτε απαντησες καταφατικα οτι δουλευες. Αν ο ιατρος που σε εξετασε σου εγραψε αναβολη χωρις πολλα πολλα τοτε δεν εχεις λογο να ανησυχεις.
Plhroforikarios

Δημοσίευση από Plhroforikarios »

Καλησπερα παιδιά!

Είμαι 28 ετών και η αναβολή μου για σπουδές λήγει στις 31/12/2018. Υπολογίζω πως θα τελειωσω τις σπουδές μου τον Ιουλιο αρα μπορώ να μπω σεπτεμβριο, αλλα θα ήθελα να ρωτησω μια λεπτομερεια σχετικά με τον προγραμματισμό κατάταξης.[ http://www.army.gr/default.php?pname=8_page_katatajh&la=1 ]

Με καλούνε να μπω Μάρτιο,+6 μήνες (αναβολή για ψυχολογικούς λόγους) = Σεπτεμβριος.

Θα μπορέσω να μπω τότε ή θα παω με την αμέσως επομενη ΕΣΣΟ δηλαδή Νοέμβρη;

Ή θα πρέπει να παρω μια 2μηνη αναβολη (κοινωνικοι λόγοι) για να παει Μαιος και σύμφωνα με το 5 να παω για την Ε' /ΕΣΣΟ (Σεπτέμβριος) ;

Σας ευχαριστω προκαταβολικά για την βοήθεια!
Mparmpas
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Mparmpas »

Αγαπητε 28χρονε, θα σε καλεσουν με την Β Εσσο. Αν παρεις 6μηνη αναβολη υγειας θα πρεπει να παρουσιαστεις ξανα Νοεμβριο.
Αν παρεις αναβολη για κοινωνικους λογους θα παρουσιαστεις τον Μαιο του `18, την επομενη δηλαδη Εσσο. Τον Σεπτεμρβιο
τον ξεχνας. Νομιζω σε συμφερει να παρεις μια εξαμηνη και να μπεις τον Νοεμβριο πιο ηρεμος που ειναι και μεγαλη σειρα.
Plhroforikarios

Σε ευχαριστώ πολυ για την απάντηση σου.

Mparmpas έγραψε:Αγαπητε 28χρονε, θα σε καλεσουν με την Β Εσσο. Αν παρεις 6μηνη αναβολη υγειας θα πρεπει να παρουσιαστεις ξανα Νοεμβριο.
Αν παρεις αναβολη για κοινωνικους λογους θα παρουσιαστεις τον Μαιο του `18, την επομενη δηλαδη Εσσο. Τον Σεπτεμρβιο
τον ξεχνας. Νομιζω σε συμφερει να παρεις μια εξαμηνη και να μπεις τον Νοεμβριο πιο ηρεμος που ειναι και μεγαλη σειρα.

Μπορεις να μου πεις το σκεπτικο;

Γιατι ενω στην μια περιπτωση το παμε ημερολογιακα ενω στην αλλη οχι;
μακης

Δημοσίευση από μακης »

Καλησπερα. Η αναβολη για λογους υγειας λειγει 11 μαρτιου. Μπαινω με το εσσο μαρτιου η μαιου; Ευχαριστω
Mparmpas

Μπορεις να μου πεις το σκεπτικο;

Γιατι ενω στην μια περιπτωση το παμε ημερολογιακα ενω στην αλλη οχι;

Αναβολη για κοινωνικους λογους ειναι απλα μεταφορα της ημερομηνιας καταταξης την επομενη εσσο. Αρα μπαινεις μετα
απο 2 μηνες. Αναβολη για λογους υγειας ειναι απο 6 μηνες εως 2 χρονια. Εσυ Αν παρεις τον Μαρτη αναβολη για λογους υγειας
6 μηνων αυτη θα ληξει τον Σεπτεμβριο και αρα θα παρουσιαστεις Νοεμβριο. Για να ξερεουν ολοι, οταν παιρνεις 6μηνη αναβολη
στην ουσια ειναι 8μηνη μιας και στο εξαμηνο ληγει και εμφανιζεσαι με την επομενη σειρα. Ομοιως η 12 μηνη ειναι κατ`ουσιαν
14μηνη κλπ.

Μακη αρχες Μαιου θα μπεις.
spectator

Δημοσίευση από spectator »

Mparmpa, καλησπέρα. Έχω αναβολή 2 χρόνων για λόγους υγείας. Για το οριστικό Ι5 θα χρειαστεί γνωμάτευση, επειδή με παρακολουθεί δικός μου ψυχίατρος θα πρέπει να την γράψει λίγο καιρό πριν με καλέσουν ξανά το 2019; Ή μπορεί να γράψει και από τώρα πχ ώστε να την έχω. Και ξανά γράφει και τότε μια;
Mparmpas

spectator έγραψε:Mparmpa, καλησπέρα. Έχω αναβολή 2 χρόνων για λόγους υγείας. Για το οριστικό Ι5 θα χρειαστεί γνωμάτευση, επειδή με παρακολουθεί δικός μου ψυχίατρος θα πρέπει να την γράψει λίγο καιρό πριν με καλέσουν ξανά το 2019; Ή μπορεί να γράψει και από τώρα πχ ώστε να την έχω. Και ξανά γράφει και τότε μια;

Νομιζω θα πρεπει η γνωματευση να ειναι μαξιμουμ ενα διμηνο πριν την τελικη εξεταση για να ληφθει υπ`οψιν.

Plhroforikarios

Mparmpas έγραψε:
Αναβολη για κοινωνικους λογους ειναι απλα μεταφορα της ημερομηνιας καταταξης την επομενη εσσο. Αρα μπαινεις μετα
απο 2 μηνες. Αναβολη για λογους υγειας ειναι απο 6 μηνες εως 2 χρονια. Εσυ Αν παρεις τον Μαρτη αναβολη για λογους υγειας
6 μηνων αυτη θα ληξει τον Σεπτεμβριο και αρα θα παρουσιαστεις Νοεμβριο. Για να ξερεουν ολοι, οταν παιρνεις 6μηνη αναβολη
στην ουσια ειναι 8μηνη μιας και στο εξαμηνο ληγει και εμφανιζεσαι με την επομενη σειρα. Ομοιως η 12 μηνη ειναι κατ`ουσιαν
14μηνη κλπ.

Ωραίος, τώρα βγαίνει μια άκρη.

Σε ευχαριστώ πολύ!Εικόνα

Επόμενη ερώτηση, αφου η 6μηνη δεν διακόπτεται, μπορω να πάρω 1 χρονο και να την σπασω περίπου στο τετράμηνο ώστε να προλάβω την ΕΣΣΟ Σεπτεμβριου;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης