Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Στρατός και θητεία
νικολας

Δημοσίευση από νικολας »

Δηλαδη εγω που εχω παρει 3 μηνες λογο μεσης μπορω ν παρο 6 μηνες για ψυχολογικα?
Giannhs

Δημοσίευση από Giannhs »

Παιδιά καλησπέρα παρουσιάζομαι στις 5 Τ μήνα Θήβα... θελω να πάρω αναβολή με παρακολουθούσε ψυχολόγος σε νοσοκομείο για 6 μήνες αλλά λόγω οικονομικών δεν μπορώ να πάω εκεί γίνεται να πάρω αναβολή μέσω στρατολογιας; γτι δεν υπάρχει φρουραρχειο στην περιοχή Μ... Όποιος μπορεί ας βοηθήσει
σακης

Δημοσίευση από σακης »

Φιλε τελικα τι εκανες?
κο

Δημοσίευση από κο »

Στο φρουραρχιο σε εξεταζουν>
Νέος

Δημοσίευση από Νέος »

Καλησπέρα και πάλι. Ερώτηση για ndeep ή όποιος γνωρίζει. Εγώ θέλω αναβολή για ψυχολογικούς λόγους υγείας. Είναι δύσκολο να το κάνω κατευθείαν για 2 χρόνια και όχι 6μηνα; Και εάν το κάνω 6μηνα υπάρχει περίπτωση μετά από 2 χρόνια αναβολών και ας έχω χαρτί από γιατρό να με αναγκάσουν να κάνω τη θητεία μου κανονικά; Ευχαριστώ!
Mantzos
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Mantzos »

Οποιος απαντήσει ευχαριστώ εκ των προτέρων. Εχω παρει δύο μόνο ετης αναβολές με διαταραχή πανικου και 5 Σεπτεμβρίου μπαινω θεωρητικά . Το χαρτι μου είναι απο γιατρο δημοσίου νοσοκομείου μάλιστα δημοσιου ψυχίατρειου που με παρακολουθεί αυτα τα χρόνια. Υπάρχει περίπτωση να αρνηθουν απαλλαγή και αν ναι τι μπορώ να κανω;
Μητσος

Δημοσίευση από Μητσος »

Mantzo ξέρω άτομο που με αντίστοιχη αιτιολογία πήρε μόνιμη απαλλαγή. Πρέπει να το κυνηγήσεις λίγο. Γνώμη μου είναι πως εξ αρχής, αντί για προσωρινή, έπρεπε να ζητήσεις μόνιμη απαλλαγή. Καλή δύναμη!
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Καλημερα ο γιατρος στην επιτροπη τι ακριβως σε ρωταει?
σακης

Δημοσίευση από σακης »

εχει αποριψει η επιτροπη ποτε αναβολη;
παναγιωτης

Δημοσίευση από παναγιωτης »

καλησπερα θα ηθελα να μαθω πως μπορω να παρω αναβολη για ψυχολογικους λογους την διαδικαδια δηλαδη.. η αναβολη μου λήγει 31 Δεκεμβρίου και θελω να παρω πριν παρουσιαστω στο στρατόπεδο μπορείτε να μου πείτε αναλυτικά τις λεπτομέρειες;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 15
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Τα προηγούμενα μηνύματα θα σε υπερκαλύψουν. Αφιέρωσε λίγο χρόνο.
Γιαννης

Δημοσίευση από Γιαννης »

Καλησπερα συγνομι αν επαναλμβανομε αλλα θα ηθελα να σιγουρευτο το θεμα μου ειναι το εξης ειμουν καταδρομεας περασα τα τ/πεν με επιτιχεια αλλα με ετιχε ενα σοβαρο προβλημα και αναγκαστικα να φυγο διαβασα στις ποιο πισω σελιδες οτι γινεται να ξαναπαω ειδικες δυναμεις αν ειμαι Ι1 εγω παραμενω Ι1 και θα ηθελα με ολη μου την ψυχη να παω ειδικες δυναμεις παλι συγνωμη για τυχων ορθογραφικα λαθη
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Το χαρτι της αναβολης συ ερχετε σπιτι; Μετα που περνας απο την επιτροπη?
GRARMY_
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από GRARMY_ »

Νέος έγραψε:Καλησπέρα και πάλι. Ερώτηση για ndeep ή όποιος γνωρίζει. Εγώ θέλω αναβολή για ψυχολογικούς λόγους υγείας. Είναι δύσκολο να το κάνω κατευθείαν για 2 χρόνια και όχι 6μηνα; Και εάν το κάνω 6μηνα υπάρχει περίπτωση μετά από 2 χρόνια αναβολών και ας έχω χαρτί από γιατρό να με αναγκάσουν να κάνω τη θητεία μου κανονικά; Ευχαριστώ!
Οι πιθανότητες όλες είναι ανοικτές, καθόσον η απόφαση ανήκει στους στρατιωτικούς γιατρούς και στην εκτίμησή τους ως προς την πάθησή σας.
GRARMY_
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από GRARMY_ »

παναγιωτης έγραψε:καλησπερα θα ηθελα να μαθω πως μπορω να παρω αναβολη για ψυχολογικους λογους την διαδικαδια δηλαδη. Η αναβολη μου λήγει 31 Δεκεμβρίου και θελω να παρω πριν παρουσιαστω στο στρατόπεδο μπορείτε να μου πείτε αναλυτικά τις λεπτομέρειες;
Η διαδικασία είναι αρκετά περίπλοκη, ώστε να περιγραφεί σε λίγες γραμμές, λαμβάνοντας υπόψη και διάφορους αστάθμητους παράγοντες που είναι δυνατόν να την στρεβλώσουν.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες