Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους
Γεια σας, εχω ολοκληρωσει την αναβολη για φοιτηση- και την αναβολη για κοινωνικους λογους- μου απομενει ενα μαθημα για να ολοκληρωσω το πτυχιο μου και μετα θα μπω- για να εχω και το πτυχιο - και υστερα θα μπω. δεν θελω να αποφυγω την στρατευση - αλλα αυτη την στιγμη δεν μπορω να μπω. σκεφτομαι να ζητησω την αναβολη για ψυχικους λογους. θα πρεπει να παρουσιαστω στο φρουραρχειο και να την ζητησω, σωςτα; χρειαζεται να εχω γνωματευση γιατρου; ή γνεικα κποιο δικαιολογητικο; σας ευχαριστω
Γιατι δεν μπορει να ερθει ο γιατρος εχω και βεβαιωση οτι δεν μπορω να μεταβω εκτος της οικειας μου λογο ψυχολογικων δεν μπορει ο γιατρος να με δει στο σποτι?
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Επισκέφτηκα δημόσιο ιατρό για να ζητήσω χαρτί αναβολής επικαλλούμενος ψυχολογικoυς λόγους καθώς δεν βρίσκομαι πραγματικα σε καλη κατασταση και μονο που δεν με πεταξε εξω. Δεν επιδιωκω απαλλαγή αλλά μια αναβολη που θα μου επιτρέψει να βελτιώσω την οικονομικη και ψυχολογικη μου κατασταση. Το χαρτι με τα πολλα δεχτηκε να μου το δωσει αλλα θα ειναι ετοιμο την Παρασκευη και εγω παρουσιάζομαι την Δευτέρα. Θα πρεπει Παρασκευή να επισκεφτω φρουραχείο και να στείλουν εκεινοι τα χαρτια; Ανησυχω μηπως βγω ανυποτακτος και με δουλεια να τρεχει δεν ειναι το καλυτερο μου,
Καλησπέρα παιδιά! Σε λίγους μήνες λήγει η αναβολή μου λόγω σπουδών(αν και δεν τα κατάφερα να πάρω πτυχίο) και θα έρθει και εμένα η κατάταξη μου.3 χρόνια επισκέπτομαι ψυχίατρο και παίρνω χάπια για αγχώδη διαταραχή. Υπάρχουν περιόδει στη ζωή μου που το ελέγχο, αλλά με λίγο άγχος και πίεση παιρνούν μέρες χωρίς ύπνο και η Χρήση ήρεμηστικών αναγκαία. Θέλω να πιςτέυω πως θα πάρω χαρτί από τη γιατρό δημοσίου και δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα. Μένω Ηράκλειο Κρήτης, γνωρίζει κάποιος να μου πέι που θα πρέπει να πάω; Σεάπ ή Χανιά για να καταθέσω δικαιολογητικά γιατρού κτλ. Ευχαριστώ
Καλησπερα σας. Αν εχεις αναβολη κ μπαινεις εκτος εσσο μπροεις ν παρεις αναβολη για ψυχολογικους λογους?
Νέος έγραψε:Καλησπέρα παιδιά! Σε λίγους μήνες λήγει η αναβολή μου λόγω σπουδών (αν και δεν τα κατάφερα να πάρω πτυχίο) και θα έρθει και εμένα η κατάταξη μου.3 χρόνια επισκέπτομαι ψυχίατρο και παίρνω χάπια για αγχώδη διαταραχή. Υπάρχουν περιόδει στη ζωή μου που το ελέγχο, αλλά με λίγο άγχος και πίεση παιρνούν μέρες χωρίς ύπνο και η Χρήση ήρεμηστικών αναγκαία. Θέλω να πιςτέυω πως θα πάρω χαρτί από τη γιατρό δημοσίου και δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα. Μένω Ηράκλειο Κρήτης, γνωρίζει κάποιος να μου πέι που θα πρέπει να πάω; Σεάπ ή Χανιά για να καταθέσω δικαιολογητικά γιατρού κτλ. Ευχαριστώ
Οταν Σου ερθει το χαρτι της καταταξης θα πας στο Φρουραχειο που βρισκεται μεσα στην ΣΕΑΠ 5 μερες πριν την καταξη (νομιζω κατα τις 10 το πρωι δεχονται ατομα). Υποχρεωτικα θα κρατας το χαρτι της καταταξης, γνωματευση και αντιγραφα τους.(Παρε τηλεφωνο στην Στρατολογια να ρωτησεις περισσοτερες πληροφοριες Μηπως χρειαστεις κατι αλλλο ή για να εισαι σιγουρος για ποια μερα θα πας)
Εκει απλα θα δουν τα χαρτια σου θα μετακινηθεις σε καποια κτιρια μεσα στο στρατοπεδο και θα φυγεις με καποια χαρτια που με δικη σου ευθυνη πρεπει να τα πας στην Στρατολογια. Ολα αυτα προλαβαινεις ανετα να τα κανεις την ιδια μερα.
Μετα απο 1-2 εβδομαδες θα σου ερθει μια επιστολη συστημενη που θα γραφει καποια τηλεφωνα ωστε να κλεισεις ραντεβου για το Ναυτικο Νοσοκομειο Χανιων (ΣΟΥΔΑ). Θα παρεις τηλεφωνο να κλεισεις και θα πας μια Τεταρτη (νομιζω μονο Τεταρτες πανε). Εκει θα ταλαιπωρηθεις λιγο γιατι θα εχει αρκετο κοσμο να δει ο γιατρος Και μετα θα περιμενεις παλι μεχρι να συσταθει η επιτροπη.
Για οτιδηποτε αλλο ρωτα...
Αυτο μπορει ν γινει και αν εισαι εκτος εσσο; Μεσω σεαπ αν εχεις παρει τριμινη μετατοπιση; Μπορεις μετα ν κανεις την ιδια διαδικασια?
Εννοεις αν εχεις παρει αναβολη για κοινωνικους λογους; Ναι μπορεις να παρεις αναβολη για ψυχολογικους λογους.
Αν εννοεις κατι αλλο δεν ξερω να σου να σου απαντησω, ρωτα στην στρατολογια.
Αν εννοεις κατι αλλο δεν ξερω να σου να σου απαντησω, ρωτα στην στρατολογια.
Εχω παρει για κοινονικους λογους 2 μηνες. Εχω παρει επισεις για λογους υγειας τριμηνη μετατοπιση (οχι αναβολη). Μπαινω δλδ τ αυγουστο. Ειμαι εκτος εσσο. Μπορω ν παρω αναβολη για λογους υγειας;6 μηνες; Η ψυχολογικους λογους; Και αν ναι για ψυχολογικους λογους ποια ειναι η διαδικασια στο ηρακλειο?
Αναβολη για λογους υγειας θα παρεις οπως ολοι που δεν μπορουν να παρουσιαστουν ειτε επειδη εχουν ψυχολογικα, ειτε επειδη εχουν το ποδι τους, ειτε επειδη δεν εχουν το ποδι τους. Η διαδικασια ειναι για ολους ιδια, απλα βλεπουν τον αναλογο ιατρο αναλογα με την παθηση τους.
Οταν θα σου ερθει το χαρτι καταταξης για να παρουσιαστεις θα πας στο φρουραρχειο στην ΣΕΑΠ για να κανεις Την διαδικασια που εγραψα παραπανω. Παντως μην διστασεις να τηλεφωνησεις στην στρατολογια για πληροφοριες, οι ανθρωποι ειναι αρκετα ευγενικοι και κατατοπιστικοι.
Οταν θα σου ερθει το χαρτι καταταξης για να παρουσιαστεις θα πας στο φρουραρχειο στην ΣΕΑΠ για να κανεις Την διαδικασια που εγραψα παραπανω. Παντως μην διστασεις να τηλεφωνησεις στην στρατολογια για πληροφοριες, οι ανθρωποι ειναι αρκετα ευγενικοι και κατατοπιστικοι.
Στα χανια σε εξεταζουν η επικυρωνουν την αποφαση;6 μηνες ειναι η ελαχιστη που σου δινουν;
Νικος ρεθ έγραψε:Στα χανια σε εξεταζουν η επικυρωνουν την αποφαση;6 μηνες ειναι η ελαχιστη που σου δινουν;
Στα Χανια (Ναυτικο Νοσοκομειο Χανιων στην Σουδα) θα σε δει ενας ψυχιατρος (για 5 λεπτα max) και αργοτερα θα γινει η επιτροπη που θα επικυρωσουν την αποφαση.
Γεια σου φιλε μου. να σε ρωτησω και εγω η αναβολη που παιρνεις ιτε υγειας ιτε για ψυχολογικους λογους πρεπει να ειναι με την ιδια ασθενεια παντα; η εγω που εχω παρει 2 μηνες λογω μεσης κ θελω ακομα 6. μηνες μπορω να παρω για οπιοδηποτε λογο; πρεπει ν εχω παλι τη μεση η μπορω ν παρω για αλλο λογο?
Δεν ξερω φιλε τις αναβολες που λες.
Εγω ξερω τις γνωστες αναβολες Λογο σπουδων.
Την αναβολη για κοινωνικους λογους που ειναι 2 μηνες δηλαδη μπαινεις στην επομενη εσσο.
Και τελος την αναβολη για λογους υγειας (ειτε σωματικης ειτε ψυχικης) που ειναι απο 6μηνες (το λιγοτερο) εως 2 χρονια. Η αναβολη για λογους υγειας μπορει να ειναι για οποιονδηποτε λογο υγειας που σε καθιστα ανικανο να μπορεις να παρουσιαστεις το τρεχων χρονικο διαστημα και εφοσον συμπληρωσεις 2 χρονια αναβολων μπορεις να ζητησεις απαλλαγη εφοσον δεν εισαι σε θεση να υπηρετησεις.(αυτοι τα κρινουν ολα αυτα). Το αν ειχες ενα προβλημα καποτε δεν σημαινει πως θα το εχεις για παντα αλλα ουτε δεν πως δεν προκειται να παρουσιασεις αλλο προβλημα υγειας που εξαιτιας του δεν θα εισαι σε θεση να υπηρετησεις.
Εγω ειχα παρει αναβολη για λογους υγειας (1 χρονο ψυχολογικους) και αργοτερα αλλο 1 χρονο επειδη ειχα περασει τροχαιο. Μετα υπηρετησα κανονικα.
Εγω ξερω τις γνωστες αναβολες Λογο σπουδων.
Την αναβολη για κοινωνικους λογους που ειναι 2 μηνες δηλαδη μπαινεις στην επομενη εσσο.
Και τελος την αναβολη για λογους υγειας (ειτε σωματικης ειτε ψυχικης) που ειναι απο 6μηνες (το λιγοτερο) εως 2 χρονια. Η αναβολη για λογους υγειας μπορει να ειναι για οποιονδηποτε λογο υγειας που σε καθιστα ανικανο να μπορεις να παρουσιαστεις το τρεχων χρονικο διαστημα και εφοσον συμπληρωσεις 2 χρονια αναβολων μπορεις να ζητησεις απαλλαγη εφοσον δεν εισαι σε θεση να υπηρετησεις.(αυτοι τα κρινουν ολα αυτα). Το αν ειχες ενα προβλημα καποτε δεν σημαινει πως θα το εχεις για παντα αλλα ουτε δεν πως δεν προκειται να παρουσιασεις αλλο προβλημα υγειας που εξαιτιας του δεν θα εισαι σε θεση να υπηρετησεις.
Εγω ειχα παρει αναβολη για λογους υγειας (1 χρονο ψυχολογικους) και αργοτερα αλλο 1 χρονο επειδη ειχα περασει τροχαιο. Μετα υπηρετησα κανονικα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες