21 ΕΥΠ - Κομοτηνή

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

21 ΕΥΠ - Κομοτηνή

Δημοσίευση από Anonymous »

ΡΕ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΑ 21 ΕΥΠ
Anonymous

21 ΕΥΠ - Κομοτηνή

ΚΟΜΟΤΗΝΗ ΑΡΧΗΓΕ.99'-00' ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ. ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ.

304 τελος
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

21 ΕΥΠ - Κομοτηνή

Δημοσίευση από 304 τελος »

Μαγκες ξερει κανεις να μου πει τι παιζει στο 21 ευπ και στο 29 λυγ;

Anonymous

21 ΕΥΠ - Κομοτηνή

Είναι καλά 21 ευπ; Τι παίζει; Πολύ σκοπιά κι αγγαρεία; Οι άδειες κ οι έξοδοι?
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

21 ΕΥΠ - Κομοτηνή

Δημοσίευση από Rafale »

Τέλεια EstelΕικόνα
Anonymous

21 ΕΥΠ - Κομοτηνή

Ευχαριστώ cristi για όλες τις απαντήσεις! Να σαι καλά.

Nick

21 ΕΥΠ - Κομοτηνή

Δημοσίευση από Nick »

Κανενας που να ξερει τι παιζει αυτη την περιοδο με την 21 ΕΥΠ;
Άβαταρ μέλους
Agwnistis
Πολίτης
Πολίτης

21 ΕΥΠ - Κομοτηνή

Δημοσίευση από Agwnistis »

Θα απαντήσω εγώ σχετικά με το τι παίζει εκεί μιας και πέρασα πρόσφατα από εκεί... Η 21 ΕΥΠ είναι στο στρατόπεδο Ηλιοπούλου στην Κομοτηνή και είναι από τις καλύτερες μονάδες από υπηρεσίες έχει 2 φυλάκια απόσπαση 2 σκοπιές περίπολο θαλαμοντογκυ κ. Α όμως όλες οι υπηρεσίες είναι χαλαρές και δεν είναι και τόσο πρόβλεπε εκτός από 3 εξερεσεις και αν μπει στο στρατόπεδο κανένας μεγάλος από εξόδους είναι πολύ κομπλέ η πόλη είναι ωραία βέβαια έχει μουσουλμάνους πολλούς και τζαμια αλλά το κέντρο είναι ωραίο και έχει ποικιλία ευχαριστιεσαι

Tώρα από στελέχη είναι όλοι τέρμα κομπλέ και εξερετικοι άνθρωποι δεν βγάζουν αναφερόμενους βοηθάνε τους φαντάρους και τους έχουν από κοντά αρκεί αν είσαι και λίγο συνεπείς δηλαδή αν σας πουν να κάνετε κάτι να είσαι πρόθυμοι και να βοηθάτε και να μιλάτε με ευγένεια και όσο για το στρατόπεδο είναι ευχαριστο το κλίμα όπως και οι λόχοι όσο για τις υπηρεσίες ανάλογα τα άτομα και τους ενόπλους και τους άοπλους αλλά και να μην βγενουν οι υπηρεσίες κοιτάνε να κλείσουμε τίποτα η ηα κοψουνε κανένα νούμερο γι'αυτό πάτε και βάλτε και βισμα

Εγώ πήγα για 4 μήνες και μόνο ευχάριστες αναμνήσεις έχω και μια συμβουλή καλύτερα στην παραμεθόριο και όχι στον τόπο σας το γιατί θα το δείτε μόνοι σας αυτά από μένα ΕικόναΕικόνα
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες