ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Στρατιώτης »

Και πότε θα φύγουμε για Κύπρο; Επίσης στο φύλλο πορείας αναφέρει μόνο ΕΛΔΥΚ και όχι σε ποιο συγκεκριμένο στρατόπεδο θα πάω
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 56
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Θα σας πουν εκεί πότε φεύγετε και που θα κατανεμηθείτε.
Αρης κ.

Δημοσίευση από Αρης κ. »

Καλημερα εχω επιλεγει για ελδυκ και θα παω αυλωνα στις 15 λογω της εξτρα πενταη! Ερης που μας εδωσε ο καμμενος. Ως ειδικοτητα πυροβολικου εχω τεχ. Βοηθος παρατηρητης. Αυτο θα παραμεινει και στην κυπρο;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι.

Ενδεχομένως απλά στην Κύπρο να δώσουν σε μερικούς και 2η ειδικότητα.
Ελδυκαριος

Δημοσίευση από Ελδυκαριος »

Καλησπερα. Εχω επιλεγει για ελδυκ και πρεπει να παρουσιαστω στις 10 του μηνα αυλωνα. Η ερωτηση μου ειναι αν θα πεταξουμε κατετευθειαν για κυπρο η αν θα παιξει κι αλλη αδεια ενδιαμεσα. Ειναι σημαντικο για να ξερω τι θα παρω μαζι μου. Στο κεντρο δεν ηξεραν να μας πουν. Ελεγαν οτι ως τωρα επαιρναν αλλες πεντε μερες απο αυλωνα αλλα πλεον ολοι παιρνουν 10 μερες αδεια ορκομωσιας οποτε μπορει να μην υπαρδει κατι εξτρα. Καποιος που να ξερει κατι παραπανω; Ευχαριστω!
Desert scout
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Desert scout »

10 παρουσιαζομαι αυλωνα και μετα φευγουμε για Κυπρο τα χαρτια για το 8μηνο που δικαιουμαι που θα τα παραδωσω αυλωνα ή Κυπρο; Επισης αυτο το θεμα με τα 20 κιλα που προανεφερθηκε πιο πανω τι παιζει πληρωνεις τα επιπλεον κιλα αν ξεπερασεις το οριο; Γιατι στανταρ ξεπερνανε τα 20 λουκανικο και πολιτικος
Aρης

Δημοσίευση από Aρης »

Καλημερα στο Φορουμ. Ορκιστηκα την Παρασκευη που μας περασε στην Αυλωνα και ειμαι και επισημα στην Ελδυκ. Αυτο που θελω να ρωτησω ειναι το εξης : Το φυλλο πορειας μ λεει οτι ειμαι υποχρεως για το ΚΛ. Ελδυκ στην Αυλωνα και πιο κατω λεει Ημ. Αναχωρησης 8/10, Ημ Διαγραφης 9/10, Ημ. Παρουσιασης 10/10 και ωρα 12.00. Η καρτα επιβηβασης ομως που μ εχουν κοψει (Ηρακλειο Κρητης- Πειραιας) ειναι για τις 8/10. Η ερωτηση μου ειναι λοιπον πρεπει να παρουσιαστω στις 10; Και αν ναι γιατι μου εκοψαν να ερθω 1 μερα νωριτερα Αθηνα;
Αναστασης Λ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Αναστασης Λ »

Και εμάς τα ίδια λένε τ φύλλο πορείας κτλ αλλά μας είπαν 10 τ μήνα μέχρι τις 12 να μαστε στ στρατόπεδο Αυλώνα. Είναι στάνταρ. Τώρα μπορεί λόγω απόστασης να μην βόλευε να κόψουν πιο μετά εισιτήρια. Πάρε κ ένα τηλ στην ναυτιλιακή. Τώρα το θέμα μας είναι με τα κινητά με κάμερα τι θα κάνουμε και επίσης με τα κιλά για τ αεροπλανο που ακούστηκε για 20 μαξ όπως έλεγε το προηγούμενο μήνυμα...

Desert scout
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Τωρα που θα παμε αυλωνα μεχρι να φυγουμε κινητα με καμερα επιτρεπονται να φανταστω; Απο λαρισα με το τραινο πως θα παω αυλωνα πρωτα αθηνα και μετα προαστιακο ή εχει σταση πιο πριν;
Mageiras

Δημοσίευση από Mageiras »

Καλησπέρα στο Φόρουμ. Ορκίστηκα την Παρασκευή και το φύλλο πορείας μου γράφει ότι πάω Σπάρτη για μάγειρας. Υπάρχει περίπτωση μετά από εκεί να με πάρουν στην Κύπρο; Γιατί στο κέντρο είχα δηλώσει ότι θέλω να πάω και δεν ξέρω αν με έκοψαν ή υπάρχει το ενδεχόμενο να με πάρουν μετά από την Σπάρτη. Όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει.
Αρης

Δημοσίευση από Αρης »

Εμας απο Αυλωνα δεν μας ειπαν κατι για κιλα. Δεν ειναι λογικο αυτο, γιατι εμας ο Υλαρχος μας ειπε οτι πρεπει οταν θα φτασουμε Αυλωνα πρεπει να εχουμε ψωνησει ολα τα ειδη πρωτης αναγκης, γιατι μετα δεν θα ξαναβγουμε. Δεν γινεται λοιπον να εχουμε μεχρι 20 κιλα, γιατι μονο του το λουκανικο ειναι γυρω στα 10+
arianos

Δημοσίευση από arianos »

Ημν αυλωνα αυτην την εσσο κεντρο πολυ χαλαρα τα πραγματα μεχρι και πσπ πειρα κρυψτε το και δεν θα σας ψαξουν καλα πολυ περπατημα θελω να μαθω αν εχει παει κανεις υγ κυπρο να με πει πως ειναι τα πραγματα εμαθα αλλαξαν οι ταξιαρχοι και ειναι πρασινοι και οτι ειναι ζορικοι
Desert scout
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Πολιτικα ρουχα ποσα να παρω για τις εξοδους; Στςις εξοδους φοραμε καποιο jacket τις Ελδυκ Ή δικό μας;
ΝΙΚΟΣ

Δημοσίευση από ΝΙΚΟΣ »

Καλησπερα παιδια ειμαι τεθωρακισμενα και θα παω κυπρο. υπαρχει καποιος που να υπηρετησε προσφατα η ακομη καλυτερα να ειναι τωρα εκει να μου πει πανω κατω τι παιζει; ευχαριστω!
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 56
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Καλό κουράγιο στην 5η ΕΜΑ.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης