ΕΛΔΥΚ - Ελληνική Δύναμη Κύπρου

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 136

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ναι μπορείς.

Το θέμα είναι να γίνουν πραγματικότητα οι επιθυμίες σου όμως.

Desert scout
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Desert scout »

Καλημέρα μέχρι τέλους Ιουνη κοβω την αναβολή και δηλώνω ΕΛΔΥΚ έχω το δικαίωμα για 8μηνη και ετσι θα πράξω και Σεπτεμβρη με το καλο φευγω με Ε΄ΕΣΣΟ. Αυτο που θέλω να μαθω είναι στον τελευταίο μήνα της θητείας σε γυρίζουν κόντα σε στρατοπεδο της περιοχής σου και αν όχι υπαρχει δυνατοτητα να σε στείλουν σε μονάδα σε νησί;
Ελδυκαριος

Δημοσίευση από Ελδυκαριος »

Desert scout έγραψε:Καλημέρα μέχρι τέλους Ιουνη κοβω την αναβολή και δηλώνω ΕΛΔΥΚ έχω το δικαίωμα για 8μηνη και ετσι θα πράξω και Σεπτεμβρη με το καλο φευγω με Ε΄ΕΣΣΟ. Αυτο που θέλω να μαθω είναι στον τελευταίο μήνα της θητείας σε γυρίζουν κόντα σε στρατοπεδο της περιοχής σου και αν όχι υπαρχει δυνατοτητα να σε στείλουν σε μονάδα σε νησί;

Ο επαναπατρισμός γίνεται κοντά στο σπίτι σου. Και μια που εισαι 8μηνο, με την αδεια που θα παρεις στον επαναπατρισμο δε θα καταλαβεις τιποτα, θα ειναι σα να τελειωσε η θητεια.
Desert scout
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Ευχαριστω για την απαντηση. Μια αλλη ερωτηση που θελω να κανω επειδη ασχολουμαι με τον αθλητισμο και γενικα δε θελω να βγω 20 κιλα πανω μετα απο 8 μηνες. Γυμναστηριο υπαρχει στις μοναδες και επιτρεπεται καποιος να εχει στο σακο συμπληρωμα πρωτεινης;
Άβαταρ μέλους
DimiKy
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από DimiKy »

Καλησπέρα σας.. μέσα στο. μήνα πάω να κόψω την ανάβολη μου για να καταταγω το Σεπτέμβριο.. Σκέφτομαι να δηλώσω Ειδικες δυναμεις και επειδή θα ήθελα να πάω Ελδυκ έχω κάποιες απορίες σχετικά με τη 35ΜΚ.. Είναι αλήθεια που λένε ότι σου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο, καψωνια και οι φυλακές πέφτουν με το παραμικρό?; Και επίσης ισχύει ότι η εκπαίδευση είναι πάρα πολύ εξαντλητικη?; Σε περίπτωση που κοπω από τις ειδικές δυνάμεις τι γίνεται?; Με στέλνουν σε άλλο ταγμα στην Ελδυκ?; Σαςπαρακαλώ πείτε μου τι παίζει..
vectorone
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 63
Επάγγελμα: Σχεδιαστης μεσω συστηματων Η/Υ

Δημοσίευση από vectorone »

DimiKy έγραψε:Καλησπέρα σας. Μέσα στο. Μήνα πάω να κόψω την ανάβολη μου για να καταταγω το Σεπτέμβριο. Σκέφτομαι να δηλώσω Ειδικες δυναμεις και επειδή θα ήθελα να πάω Ελδυκ έχω κάποιες απορίες σχετικά με τη 35ΜΚ. Είναι αλήθεια που λένε ότι σου κάνουν ψυχολογικό πόλεμο, καψωνια και οι φυλακές πέφτουν με το παραμικρό; Και επίσης ισχύει ότι η εκπαίδευση είναι πάρα πολύ εξαντλητικη; Σε περίπτωση που κοπω από τις ειδικές δυνάμεις τι γίνεται; Με στέλνουν σε άλλο ταγμα στην Ελδυκ; Σαςπαρακαλώ πείτε μου τι παίζει.

Υπαρχει ειδικο θεμα, αποκλειστικα γυρω απο την 35η ΜΚ = http://www.ellinikos-stratos.com/forum/forum_posts.asp?TID=2530 Διαβασε-Ρωτα εκει (σε περιπτωση που δεν το εχεις κανει ηδη)
Εαν εχεις ενδοιασμους που σχετιζονται με ψυχολογικη πιεση (σε πλαισια στρατου), εξαντλητικη εκπαιδευση (σε πλαισια ειδικων δυναμεων - δεν πανε εκει για διακοπες) και φυλακες (μετα απο μ@λακιες του οπλιτη - κανεις δε ριχνει φυλακη απο χαβαλε), τοτε καλυτερα μην πας.
Άβαταρ μέλους
DimiKy
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από DimiKy »

Ευχαριστώ πολύ..
vangelbouz

Δημοσίευση από vangelbouz »

Καλησπέρα,εχω παρουσιαστεί τον Μάιο (Γ' ΕΣΣΟ) στο Αυλλωνα (ΥΓ) και επιστρέφουμε από άδεια 27/06 στο ΚΕΤΘ στο κλιμάκιο ΕΛΔΥΚ ώστε να φύγουμε ανα γκρούπ για Κύπρο. Δεν έχουν βγεί ακόμη οι μεταθέσεις για τα στρατόπεδα της Κύπρου, παρά μόνο οι ειδηκότητες. Έχω ειδικότητα Κοινωνιολόγος /Υγειονομικό, ξέρει κάποιος να βοηθήσει ποιά είναι τα πιθανά στρατόπεδα και άν υπάρχει δυνατότητα μετάταξης στο ΣΝΕ Λευκωσίας;Eπίσης, έχουμε πληροφορίες για τη θητεία στο ΥΓ στην ΕΛΔΥΚ; Μετά από ψάξιμο στο forum δε βρήκα κάτι σχετικά με ΥΓ. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Jszit

Δημοσίευση από Jszit »

Καλησπέρα αυτή τη στιγμή υπηρετώ στο 2ο ΜΚ ΤΠ είμαι Α ΕΣΣΟ και ακούστηκε πως από τις ΕΣΣΟ του 16 και μετά οι επαναπατρισμοί θα γίνονται στο Κέντρο από όπου ήρθαμε και όχι στο στρατόπεδο που είναι πιο κοντά στο σπίτι μας. Γνωρίζουμε τίποτα για αυτό; Ελπίζω να είναι ράδιο αρβύλα ΕικόναΕικόνα
Άβαταρ μέλους
frampala
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από frampala »

Καλησπέρα,Θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω κάποια πράγματα,344 Γ' ΕΣΣΟ από μεγάλο πεύκο. Στις 21 (σε 6 μέρες) παρουσιάζομαι Αυλώνα. Ένας εκπαιδευτής (φαντάρος όχι στέλεχος) που ήρθε από 35ΜΚ, μου είπε να παρουσιαστώ με πολιτικά και να μην πάρω πράγματα μαζί μου γιατί δεν θα με κρατήσουν εκεί. Διαβάζω όμως ότι την προηγούμενη σειρά από εμένα τους κράτησαν. Τι να κάνω;
Επίσης όταν ήρθε το ΓΕς, με ρώτησαν άμα ξέρω από χτίστης. Υπάρχει τέτοια ειδικότητα ή απλά με δούλευε; Από ότι κατάλαβα είχε να κάνει με τα κιλά μου.

Για δεκανέας, είδα ότι στο λένε στην αρχή άμα έχεις την δυνατότητα, αλλά πότε; Από το κέντρο (ΚΕΕΔ) ή όταν πάω Κύπρο;

Επίσης, κάτι παιδιά μου είπανε για στρατόπεδο στην Αγία Νάπα, αλλά από ότι κατάλαβα είναι μόνο για κυπραίους, σωστά;

ΠΡΩΗΝ ΕΛΔΥΚΑΡΙΟΣ

Δημοσίευση από ΠΡΩΗΝ ΕΛΔΥΚΑΡΙΟΣ »

Ημουν 337 εσσο β15, το πιθανοτερο ειναι να βρεθεις συνταγμα στη Μαλουντα οι υγιονομικοι εκει καταληγουν κατα το πλειστων. Καλη τυχη.
Desert scout
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Καλησπερα ΣΠΕΝ περνανε ολοι οι φανταροι και αν καποιος εχει υπηρετησει προσφατα ΕΛΔΥΚ ας γραψει λιγα λογια για το πως ειναι τα πραγματα; Επισης εχω τελειωσει μαγειρας υπαρχει περιπτωση να χωθω στα μαγειρια ασχετως απο την ειδικοτητα που θα μου δωσουν;
Eldukarios

Δημοσίευση από Eldukarios »

Ναι, ΣΠΕΝ περνάνε όλοι, ανεξαρτήτως ειδικότητας. Εκει που μετά γίνεται διαφοροποίηση, ειναι στα ΕΚΕ (εκπαιδευση ειδικότητας). Και ναι, υπάρχει περιπτωση να σε βάλουν στα μαγειρία. Εσυ απλά θα το δηλώσεις στην συνεντευξη που θα σου παρουν λοχαγος και διοικητης μοναδας. Και απο κει και πέρα, αν εχουν ανάγκες, θα σε καλέσουν μετα τα ΣΠΕΝ.

Άβαταρ μέλους
johnny92
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από johnny92 »

Πριν 5 μερες επαναπατριστηκα απο 1οΜΚ/ΤΠ
grigoris

Δημοσίευση από grigoris »

Καλησπέρα, μια ερώτηση: Θέλω να πάω Δόκιμος τι μου προτέινετε, Διαβιβάσεις η ΕΛΔΥΚ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες