manos959 έγραψε:Καλησπερα σας. Ερωτηση: Υπαρχουν συγκεκριμενες ΕΣΣΟ που παιρνουν για Κυπρο; Αν ναι μπορω να δηλωσω για Κυπρο τον Σεπτεμβρη στο κεντρο; Ενδιαφερομαι για την 35 μκ. Γενικα τι κατασταση επικρατει εκει; Απο αποψης εκπαιδευσης κλπ. Ενας φιλος που υπηρετησε Κυπρο και τελειωσε πριν λιγους μηνες μου ειπε οτι επαιρνε 270 τον μηνα. Ισχυει;
Ολες οι ΕΣΣΟ πανε Κυπρο, ο αριθμος των ατομων απο την αλλη παιζεται. Οι εθελοντες ομως σχεδον παντα πηγαινουν στο νησι.
Προσωπικα σου προτεινω να πας ειδικα Σεπτεμβρη μιας και ειναι η Ε'ΕΣΣΟ ειναι η καλυτερη περιοδος για το κλιμα της Κυπρου. Ημουν εκει περυσι.
Ο μισθος ειναι 270 ο απλος καταδρομεας,360 ο δεκανεας.
Για τα υπολοιπα σχετικα με τη μοιρα μπες εδω και ριξε μια ματια στις τελευταιες 3-4 σελιδες: 35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος
fighter έγραψε:Για πειτε παιδια τι παιζει τελικα, σχετικα με αυτο το αρθρο;http://diktiospartakos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_259.html
Πολύ έμπιστα Blog παρακολουθείς, διάβασε ρε άνθρωπε τα προηγούμενα μηνύματα από παιδιά που υπηρέτησαν στην Κύπρο, που κάθεσαι και διαβάζεις την κάθε παπάτζα του κάθε γιωτά.
fighter έγραψε:Για πειτε παιδια τι παιζει τελικα, σχετικα με αυτο το αρθρο;http://diktiospartakos.blogspot.gr/2015/07/blog-post_259.html
Οι όποιες εμπειρίες των εκάστοτε εφέδρων δεν αποτελούν κάποιο κανόνα εκτός και αν από αυτό που διάβασα οι λεβέντες νόμιζαν ότι θα τους στείλουμε να κάνουν τίποτα διακοπάρες σε κανένα εξωτικό νησί.
Όπως έχω γράψει και σε παλαιότερα μηνύματα μου και εγώ αλλά και άλλοι αναγνώστες η ΕΛΔΥΚ είναι μία ξεχωριστή εμπειρία από όλες τις απόψεις (εγκαταστάσεις, εκπαίδευση, φαγητό, εξόδους, άδειες, επαναπατρισμός και μετάθεση) γι'αυτούς που θα έχουν την τιμή να υπηρετήσουν εκεί. Αν θες και δεν βαριέσαι αφιέρωσε λίγο χρόνο και κάτσε και διάβασε τα.
Επίσης στην ΕΛΔΥΚ υπάρχουν αρκετές μονάδες και όχι μόνο η 3/1
Ναι γενικα διαβασα αρκετα και αποφασισα να παω, δεν νομιζω να μου αλλαξει γνωμη εκεινο το αρθρο, απλως εμενα με ενδιαφερει να εχει ενα γυμναστηριο (γιατι ποτε δεν ειναι αρκετη η γυμναστικη ) , ιντερνετ να επικοινωνω με τους δικους μου (το οποιο συμφωνα με αυτα που διαβασα εδω υπαρχει προσβαση στο ιντερνετ). Απο κει και περα αυτα που αναφερατε σχετικα με (εγκαταστάσεις, εκπαίδευση, φαγητό, εξόδους, άδειες, επαναπατρισμός και μετάθεση), Ας ελπισουμε να ισχυουν και για φετος. Για αυτο με ενδιεφερε να μαθω την εγκυροτητα του αρθρου που ηταν του Ιουλιου.
Καλησπερα παιδια δηλωσα κυπρο οταν ηρθε επιτροπη στο Μ. Πευκο και με πηραν Ελδυκ πως ειναι εκει; Ειμαι Σκοπευτης πυρτης πυροβολικου εχει ζορια; Τι μισθο θα παιρνουμε, Θα ειμαστε με κυπριους μαζι; Το στρατοπεδο στην αγια βαρβαρα που λογικα εκει ειμαι πως ειναι?
tsad έγραψε:Οι βερμουδες στις εξοδους επιτρέπονται;Μιτσουκο και εγω αγια βαρβαρα παω με ειδικοτητα τεβ-παρ. Απο μεγαλο πευκο. Αν θες στειλε πμ.
Γνωριζει κανεις εαν περα απο τον μισθο της ελδυκ δικαιουμαστε και τον μισθο απο ελλαδα;
1) Αν δεν έχει αλλάξει κάτι (που δε νομίζω) απαγορεύονται οι βερμούδες κανονικά στις εξόδους. Επιτρέπονται μόνο τα τζιν / φόρμες. Βέβαια έχε υπόψη σου ότι αυτό έχει να κάνει και με τον εκάστοτε Αξιωματικό Υπηρεσίας ή το τι διαταγή έχει δώσει ο Διοικητής της Μονάδας επί του θέματος.
tsad έγραψε:Οι βερμουδες στις εξοδους επιτρέπονται;Μιτσουκο και εγω αγια βαρβαρα παω με ειδικοτητα τεβ-παρ. Απο μεγαλο πευκο. Αν θες στειλε πμ.
Γνωριζει κανεις εαν περα απο τον μισθο της ελδυκ δικαιουμαστε και τον μισθο απο ελλαδα;
1) Αν δεν έχει αλλάξει κάτι (που δε νομίζω) απαγορεύονται οι βερμούδες κανονικά στις εξόδους. Επιτρέπονται μόνο τα τζιν / φόρμες. Βέβαια έχε υπόψη σου ότι αυτό έχει να κάνει και με τον εκάστοτε Αξιωματικό Υπηρεσίας ή το τι διαταγή έχει δώσει ο Διοικητής της Μονάδας επί του θέματος.
2) Αν δεν έχει αλλάξει κάτι ναι.
Τον μισθο απο ελλαδα τον παιρνουμε στην κυπρο καθε μηνα ή συνολικα στον επαναπατρισμο;