Πότε παρουσιάζομαι για θητεία;
Δδεν εχουν βγει ακομα αλλα περιπου οπως και η αλλες απο 10 μερι 17 καπως ετσι
Καλησπέρα! Το σάιτ ανέφερε ότι ήμουν υπόχρεος για 2019 δ εσσο αλλά σήμερα εμφάνισε ότι είμαι υπόχρεος για 2020 α εσσο. Τι συνέβη;
Και εγω μια από τα ίδια. Υπάρχουν και άλλοι που το έχουν ποστάρει. Εγώ την έκοψα γύρω στις 20 Ιουλίου. Εσύ πότε την έκοψες?
Κάτι ακούγεται πως είναι φουλ η Δ εσσο και η Α θα είναι δώδεκα μήνες
Αν είναι να γίνει 12 μήνες ο στρατός θα το μάθετε καιρό πριν και όχι αφού θα έχετε μπει.
Πάντως από ότι ακούω και διαβάζω και εδώ, ναι από ότι φαίνεται έχει γεμίσει η Δ ΕΣΣΟ. Όπως ήταν αναμενόμενο δηλαδή.
Πάντως από ότι ακούω και διαβάζω και εδώ, ναι από ότι φαίνεται έχει γεμίσει η Δ ΕΣΣΟ. Όπως ήταν αναμενόμενο δηλαδή.
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Εγώ έχω μέχρι 31 12 2019 αλλά τώρα δεν μου βάζει τίποτα γιατί ;
-
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 2
Παιδιά καλησπέρα έχω αναβολή μέχρι 31 12 2019 Αν την κόψω προς τότε
Πότε μπαίνουμε;
Πότε μπαίνουμε;
Λοιπον εγινα 18 στις 18/10/2001 και εμαθα οτι μπηκα στην αεροπορια στις 13 νοεμβρη με gmail τελοσπαντων εχω καποιες ερωτησεις 1 Ποτε παρουσιαζομαι ναι ειχα δει σε παλια ποστ οτι παρουσιαζεσαι μεσα σε 12 μηνες αφου κλεισεις τα 18 δεν καταλαβα θα μπω μεσα αναμεσα απο γεναρη εως οκτωβρη-νοεμβρη η κατευθειαν μπαινω οκτωβρη/νοεμβρη του 2020 και κατι τελευταιο οντως αληθευει οτι μπαινεις μεσα 19 χρονων (3-4 ατομα ετσι ειπαν)
Μπορει καποιος να μου απαντησει παρακαλω;
Καλησπέρα. Σε λίγες μέρες θα πάω να κόψω την αναβολή μου που είχα λόγο σπουδών. Θα ήθελα να παρουσιαστώ σε κάποιο κεντρο πεζικού. Τι πρεπει να κάνω για να παρουσιαστώ σε κέντρο πεζικού;
Γεια σας, θα ήθελα να μάθω τι γίνεται αν με καλέσουν στον στρατό με το Β'ΕΣΣΟ ενώ γράφω πανελλήνιες ; Δεύτερον, αν με καλέσουν για παράδειγμα τον Φεβρουάριο ενώ (Έχω δηλώσει πολεμικό ναυτικό που η θητεία είναι 1 χρόνος) τι γίνεται με την σχολή; Επειδή θέλω να μην χάσω ούτε έναν μήνα. Ευχαριστώ πολύ περιμένω απάντηση το συντομότερο δυνατό
Γιώργος Αρκουλής έγραψε:Γεια σας, θα ήθελα να μάθω τι γίνεται αν με καλέσουν στον στρατό με το Β'ΕΣΣΟ ενώ γράφω πανελλήνιες ; Δεύτερον, αν με καλέσουν για παράδειγμα τον Φεβρουάριο ενώ (Έχω δηλώσει πολεμικό ναυτικό που η θητεία είναι 1 χρόνος) τι γίνεται με την σχολή; Επειδή θέλω να μην χάσω ούτε έναν μήνα. Ευχαριστώ πολύ περιμένω απάντηση το συντομότερο δυνατό
Πρωτού λάβεις απαντήση, να ρωτήσω εγώ πρώτος:
Δεν έχεις πάρει κάποια αναβολή; Πως θα σε καλέσουν ενώ γράφεις πανελλήνιες;
Σας Παρακαλώ απαντηστε γρήγορα. Γιατι στο κινητό του αδερφού μου όταν βάζει τα στοιχεία μου (έβαλε όνομα, επώνυμο, έτος γέννησης και Αριθμός Ταυτότητας)του γραφεί ότι μπαίνω στις 15 Ιουνίου ενώ όταν το κάνω στο δικό μου κινητό δεν γράφει τίποτα; Μήπως έχει κάνει λάθος η στρατολογία; Δεν έχει αναβαθμιστεί; Η μήπως είναι το κινητό μου που είναι Καινούργιο αν και δεν ξέρω αν ισχύει
Καλησπερα. Ειδα ό, τι κατατάχθηκα στον στρατό ξηράς αλλα δεν λέει πότε. Εγω εχω μία ερώτηση. Πιστεύετε με την Β εσσο θα πάω;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης