Λεγεώνα των ξένων
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 18
Λεγεώνα των ξένων
Η ασκήσεις φίλε δεν είναι ασκήσεις τύπου τηλεπαιχνιδιού.
Σου λένε πέρνα αυτές τις ασκήσεις και τέλος.
Όσο κάνεις αυτές τις ασκήσεις αλλά και σε όλη την διάρκεια που θα περνας τα "δοκιμαστικά" θα κάνουν ΟΤΙ περνάει από το χέρι τους (ακόμα και όχι νόμιμο) για να σε τελειώσουν.
Θα σε κάνουν ένα σκουπίδι. Θα έχεις 24/7 έναν από πάνω να σου φωνάζει και να σε βρίζει.
Τα διάφορα video που κυκλοφορούν δεν δείχουν ούτε το 5% του τι πραγματικά συμβαίνει εκεί πέρα.
Είναι 100 φορές πιο δύσκολα από όσο πιστεύεις ότι είναι.
Όσο κάνεις αυτές τις ασκήσεις αλλά και σε όλη την διάρκεια που θα περνας τα "δοκιμαστικά" θα κάνουν ΟΤΙ περνάει από το χέρι τους (ακόμα και όχι νόμιμο) για να σε τελειώσουν.
Θα σε κάνουν ένα σκουπίδι. Θα έχεις 24/7 έναν από πάνω να σου φωνάζει και να σε βρίζει.
Τα διάφορα video που κυκλοφορούν δεν δείχουν ούτε το 5% του τι πραγματικά συμβαίνει εκεί πέρα.
- blood
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
- Ενδιαφέροντα: Να πεθανω
- Επάγγελμα: Αχρηστος
Λεγεώνα των ξένων
ρε φιλε δεν αντιλεγω απλα πολυ απλα δεν το πολυ πιστευω ασε που η λεγεωνα δεν θεωρειτε και ειδικες δυναμεις τεσπα μν σε παρμυθιαζουν κιολας... Γτ δεν εχεις παει αλλα εχεις ακουσει... Κι αυτο εχει μεγαλη διαφορα... Απο οσο πιστευω ειναι μια φορα χειροτερα γτ δε ξερεις τι πιστευωJohnTehGreek έγραψε:Η ασκήσεις φίλε δεν είναι ασκήσεις τύπου τηλεπαιχνιδιού.

Δεν υπαρχει μυικα ποιο δυνατος απο εμενα στο κοσμο
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
Λεγεώνα των ξένων
Ειδικές δυνάμεις δεν είναι. Είναι όμως για πολλούς το πιο αυστηρά εκπαιδευμένο Πεζικο.
Φυσικά όπως είπα δεν έχω πάει οπότε δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά.
Άλλα άμα ήταν τόσο εύκολο ο καθένας θα πήγαινε εκεί και θα τσέπονε τα 1200? (βάλε και άλλα 3000? αν πηγαίνει σε εμπόλεμη ζώνη) τον μήνα.
Άλλα άμα ήταν τόσο εύκολο ο καθένας θα πήγαινε εκεί και θα τσέπονε τα 1200? (βάλε και άλλα 3000? αν πηγαίνει σε εμπόλεμη ζώνη) τον μήνα.
- blood
Λεγεώνα των ξένων
το θεμα ειναι οτι πολυ δεν πανε γιατι δεν αξιζει να φυγεις σε μια αλλη ξενη χωρα να αφησεις γυναικα εαν εχεις αλλιως οικογενεια φιλοι κλπ την ζωη που κανεις ζωη δεν αξιζει να αφησιες και να φυγεις Να πας εκει γεια 1200 ευρω οι 3000 χιλιαδες γι μενα για να πας στην λεγεωνα αξιζει μονο αν δεν εχει καποιος στον ηλιο μοιρα αλλιως δεν... Παντως η λεγεωνα ειναι μια γοητεια και εμενα με τραβαγε να παω καποτρ αλλα αυτα που εχω εδω ειναι τοσο σημαντικα που δεν αξιζει να τα αφησω... Παντως ξαναλεω εαν εχει παει καποιος να μας πει μερικα πραγματα...JohnTehGreek έγραψε:Ειδικές δυνάμεις δεν είναι. Είναι όμως για πολλούς το πιο αυστηρά εκπαιδευμένο Πεζικο.
Λεγεώνα των ξένων
Κοιτα σε ντοκιμαντερ που ειδα αυτο που καταλαβα ειναι οτι η λεγεωνα εχει κολλησει σε ενα ρομαντισμο 21ου αιωνα που δεν ανταποκρινεται στην πραγματικοτητα. Οι δε μισθοι ειναι καπου 1200 ευρω τον μηνα οποτε δεν αξιζει.Αντιθετα οι αμερικανικες και βρετανικες εταιριες δινουν ενα σκασμο λεφτα για να υπηρετησεις ασια η αφρικη. Τωρα οπως εχουν τα πραγματα στην ελλαδα αν το λεει η καρδια σου θα αξιζε τον κοπο να πας για 1,2 χρονια και να γυρισεις πισω στην ελλαδα. Δυστυχως το προβλημα ειναι οτι δεν προσλαμβανουν ελληνες πολιτες (απο οτι εχω καταλαβει) και επιπλεον αν μαθευτει εδω στην ελλαδα οτι ησουν μισθοφορος την εχεις πολυ ασχημα.
- JohnTehGreek
- Ταγματάρχης
Λεγεώνα των ξένων
Φίλε Knight παρουσιάζεις το να παει να εργαστεί κάποιος σε μια τέτοια εταιρία σαν κάτι απλό.
Αυτές οι εταιρίες θέλουν τρελή προυπηρεσία για να σε πάρουν.
Το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς (που κυνηγάει τα λεφτά ή την δράση) είναι να πάει στην Λεγεώνα 5 χρόνια και μετά να βρει δουλειά σε κάποια μισθοφορική εταιρία και να παίρνει κανα 500? την ημέρα.(θα τον πάρουν πολύ εύκολα μιας και στην Λεγεώνα μετά τον 1ο χρόνο θα βρίσκεσαι συνεχώς σε καμια Αφρική να παλεύεις μέρα νυχτα).
Αν δεν πεθάνει φυσικά στο ενδιάμεσο.
Αυτές οι εταιρίες θέλουν τρελή προυπηρεσία για να σε πάρουν.
Το καλύτερο που έχει να κάνει κανείς (που κυνηγάει τα λεφτά ή την δράση) είναι να πάει στην Λεγεώνα 5 χρόνια και μετά να βρει δουλειά σε κάποια μισθοφορική εταιρία και να παίρνει κανα 500? την ημέρα.(θα τον πάρουν πολύ εύκολα μιας και στην Λεγεώνα μετά τον 1ο χρόνο θα βρίσκεσαι συνεχώς σε καμια Αφρική να παλεύεις μέρα νυχτα).
Αν δεν πεθάνει φυσικά στο ενδιάμεσο.
- blood
Λεγεώνα των ξένων
Σε εναν ουκα πιστευετε θα φαινοταν ευκολη η λεγεωνα?
- blood
Λεγεώνα των ξένων
Τα φερε ετσι η ζωη που σκευτομαι να παω λεγεωνα καμια συμβουλη η πληροφιρια απο κανεναν γνωστη δεκτη.
Λεγεώνα των ξένων
Πληροφορίες μπορείς να λάβεις από το επίσημο site της Λεγεώνας το οποίο έχει αναρτηθεί σε προηγούμενα μηνύματα.
Δεν υπάρχει καμία συμβουλή να σας δώσουμε και μην γράφετε συνέχεια την ίδια μπούρδα κάθε τρεις και λίγο.
Θες να πας στην Λεγεώνα; Το έχεις αποφασίσει; Έχεις τα κότσια να πας να δοκιμάσεις τουλάχιστον; Πήγαινε και μην ζητάς συμβουλές και αηδίες.
Η μόνη ευχή που μπορούμε να σας δώσουμε είναι να έχετε μια καλή τύχη!
Δεν υπάρχει καμία συμβουλή να σας δώσουμε και μην γράφετε συνέχεια την ίδια μπούρδα κάθε τρεις και λίγο.
Θες να πας στην Λεγεώνα; Το έχεις αποφασίσει; Έχεις τα κότσια να πας να δοκιμάσεις τουλάχιστον; Πήγαινε και μην ζητάς συμβουλές και αηδίες.
Η μόνη ευχή που μπορούμε να σας δώσουμε είναι να έχετε μια καλή τύχη!
Λεγεώνα των ξένων
Μόνο για τα εισιτήρια σου θα χρειαστείς λεφτά blood.
Λεγεώνα των ξένων
Μια 300 φτανει; Σε περοπτωση που δεν με δεχτουν να εχω για επιστοφη
Λεγεώνα των ξένων
Υπολόγισε μόνο τα εισιτήρια σου όπως σου έγραψα και πριν και το πόσα θα χρειαστείς για τις μετακινήσεις σου μόνο μέχρι να φτάσεις στο Στρατόπεδο για την προεπιλογή. Κάνε τον υπολογισμό μόνος σου.
Λεγεώνα των ξένων
Ενδιαφερομαι για λεγεωνα δεν εχω ξανα ταξιδεψει ποτε με αεροπλανο ξερετε καμια εταιρια φθηνη; Επισης ποσες πιθνανοτητες υπαρχουν να υπηρετησω τζιμπουντι?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες