Λεγεώνα των ξένων
Λεγεώνα των ξένων
Το τελευταίο μήνυμα διεγράφη καθώς η δημόσια ανταλλαγή προσωπικών στοιχείων απαγορεύεται ρητά από τους κανόνες. Μπορείτε να κάνετε μία απλή εγγραφή (δεν θα σας πάρει από ένα λεπτό) και να ανταλλάξετε προσωπικά μηνύματα ώστε να κανονίσετε να φύγετε μαζί. Ευχαριστώ.
Λεγεώνα των ξένων
Έλα ρε άριστο πότε υπολογίζειςρε φφίλε να πας ;
- giorgoslok327
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
Λεγεώνα των ξένων
Καλησπερα παιδια τελειωσα καταδρομεας και θελω να καταταγω στην λεγεωνα των ξενων τι μπορω να κανω τι χρειαζεται. SOS
Λεγεώνα των ξένων
en.legion-etrangere.com/
- vacilispapadopoulos
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
- Επικοινωνία:
Λεγεώνα των ξένων
Καλησπερα. Το ονομα μου ειναι Βασιλης και ψαχνω να βρω πληροφοριες για το πως μπορεις να πας σε μισθοφορικο στρατο τυπου λεγεωνα των ξενων και λοιπα. Ειμαι 21 και εχω εκληρωσει στρατιωτικη θητεια στην Πολεμικη Αεροπορια ως Αερονομος (μην ξεκινησετε τα μοδιστρα και λοιπα). Μπορειτε να με βοηθησετε;
Ευχαριστω.
Ευχαριστω.
Λεγεώνα των ξένων
Παιδιά τα προηγούμενα μηνύματα τα διαβάζετε καθόλου ή μπα; Έχετε ρωτήσει 2 άτομα ακριβώς το ίδιο πράγμα ενώ ΑΚΡΙΒΩΣ από πάνω έχουμε επίσης 2 άτομα απαντήσει στο που και πως μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για την κατάταξη στην Λεγεώνα. Συνέλθετε λίγο.
Λεγεώνα των ξένων
Περικλη το ονομα μου στο fb ειναι dimitris moustakas, περιμενω απαντηση
- blood
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
- Ενδιαφέροντα: Να πεθανω
- Επάγγελμα: Αχρηστος
Λεγεώνα των ξένων
Πως ειναι τα πραγματα στην λεγεωνα σημερα; Εχεις παει κανενας προσφατα;
- blood
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 9
- Ενδιαφέροντα: Να πεθανω
- Επάγγελμα: Αχρηστος
Λεγεώνα των ξένων
Εχω ερωτικη απογοητευση και σκευτομαι να παω λεγεωνα λετε να ξεχαστω οι λαθος κινηση; Ανεκαθεν βαιβαι μου αρεσε και ο στρατος σαν μισθοφορος δλδ τα φωτα σας παρακαλω
Λεγεώνα των ξένων
Το νήμα αυτό, είναι 28 σελίδες, πιστεύω ότι αν τις διαβάσεις όλες, θα κατατοπιστείς πλήρως, αξίζει τον κόπο. Καλή ανάγνωση!bruce lee έγραψε: Εχω ερωτικη απογοητευση και σκευτομαι να παω λεγεωνα λετε να ξεχαστω οι λαθος κινηση; Ανεκαθεν βαιβαι μου αρεσε και ο στρατος σαν μισθοφορος δλδ τα φωτα σας παρακαλω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης