Θα είμαστε "ένα σώμα μία ψυχή" εν καιρω πολέμου;

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Στρατός και θητεία
Μαγδαλένα
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Μαγδαλένα »

Εγω να σου πω την αληθεια φασκω κ αντιφασκω σε αυτο το ζητημα... Ποτε δεν ξερεις τι θα γινει... Ισως να ειμαστε ενωμενοι κ να ξυπνησει το πατριωτικο αισθημα π σε πολλους εχει πεσει σε χειμερεια ναρκη, αλλα κ μπορει να φαγωθουμε κ μεταξυ μας. Μην ξεχναμε οτι στο αιμα μας κ στην ιστορια μας κουβαλαμε ενδοξες νικες αλλα κ εμφυλιο...

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Θα πολεμησουμε και καλα μαλιστα.

καλυτερα πολεμανε αυτοι που εχουν κατι να χασουν.

το 40 η διχονοια ηταν μεγαλη σκεφτητε οτι υπηρχε δικτακτορια τον μεταξα δεν τον ηθελαν και ομως πολεμησαν.

βεβαια στην μ. Ανατολη εγιναν σκηνες απειρου καλους με αριστερους και δεξιους.

ο καλυτερος τροπος να κερδισεις τον ελληνα ειναι να τον χωρισεις σε στρατοπεδα.

βλπ. Ρωμαικη κατακτηση,4η σταυροφορια, αλωση της πολης, μικρασιατικοι καταστροφη, εμφυλιος κτλ.

GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από GenerX »

Τότε, προτείνω να διώξουμε τους emo, επειδή πρώτα απόλα, χαλάνε την αισθητική μας. Άντε, το είπα εγω, επειδή κάποιοι άλλοι δε το λένε, τους έβγαλα απο τη δύσκολη θέση.

Κανένας δε θέλει εξουσία απο πάνω του. Εδω δε γουστάρουμε την σάπια Ελληνική εξουσία, θα γουστάρουμε την ξένη;

Όλοι θα πολεμήσουν. Μη γίνεστε πατριάρχες των πολεμιστών. Μου θυμίζετε τους κομματάρχες και τα κάθε λογής κομματικά στρατόπαιδα που "ξέρουν το καλό του αγαθού κοσμάκη"...

Ο άνθρωπος, ο κάθε άνθρωπος, είτε είναι αυτός που θα θέλατε να πετάξετε με μια άγκυρα δεμένη στο λαιμό στη θάλασσα, είτε οι "προδότες" και λοιποί και λοιποί, τείνουν να έχουν ροπή προς την ελευθερία.

Όλοι πολεμάνε, όλοι θα πολεμήσουν.

Τώρα το να κρίνω κάποιον απο την εμφάνιση και επειδή εγω δε τον πάω και μου χαλάει το οφθαλμόλουτρο να τον βγάζω ανίκανο, είναι αναχρονιστικό, παραφυσικό και ολίγον τι απάνθρωπο.

Τόσοι στόχοι ρε. Τόσες υποσχέσεις απο ανθρώπους που πίνουν το αίμα του κοσμάκη, οι emo σας πειράξανε και οι αδερφές ;

Αν είναι δυνατόν, εδω δε μπορείτε να διαχωρίσετε τον πραγματικό εχθρό, που είναι χειρότερος απο αυτόν που θα θέλει να κάνει μια εισβολή π. Χ.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εγω παντως με οσα ατομα εχω μιλησει σχετικα με το θεμα και δεν μιλαω για μονιμους χρυσαυγιτες και εκτελεστες. Μιλαω για ατομα της καθημερινοτητας. Σιγουρα δε γουσταρουν να πολεμησουν για τα πετρελαια σε καποια μερια της γης ουτε και να πληρωνουν για αυτο. αλλα αν απειλητε το σπιτι τους η οικογενεια τους τα παιδια τους τοτε τα ματια τους γυαλιζουν επικινδυνα.

και ξερεις ειναι μην φας τον πρωτο μετα...

ILARXOS
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ILARXOS »

Ε σήμερα δεν τη γλιτώνω από τον Velerofontis !

1. Για "προπαγάνδα" : Σόρρυ, αλλά είμαστε σίγουροι πως παλιά υπήρχε ομοψυχία;
κάποιοι ανέφεραν για το '40. Εγω θα πω οτι και το '21, δεν υπηρχαν καποιες εσωτερικές διχόνιες, περί εξουσίας; Αφήνω έξω τους "εφιάλτες".

2. Για "αμφισβήτηση" : Δεν μπορω να φανταστω ποια είναι αυτά τα απόρρητα που ξέρεις και απορώ πώς τα ξέρεις, αν κρίνω από το βαθμό σου.
(χωρίς την παραμικρή υπονοια ειρωνείας, οκ; Πχ, όπως εγώ δεν ήξερα παρά ελάχιστα πράγματα για το άρμα- όμως οι ΕΠΟΠ δνεις το καναν βίδες και το ξαναεδεναν, Αλλά εγώ ήξερα απ' έξω κανονισμούς όπως ο 6-32 - που οι υφισταμένοι μου δεν είχαν καν ανοίξει. Πολύ απλά γιατί δεν ήταν ειδικότητα/καθήκον τους)

Εγω πιστεύω -προσωπική άποψη, δεχτή πάσα κριτική- πως το "ένα σωμα - μια ψυχή" που θέλει η illy (και όλοι μας) Δεν θα μπορέσει να είναι παρά μια ουτοπία.

Τέλος, γιατί ήδη Κούρασα το φόρουμ, θα έλεγα κάτι για alitalia... Αλλά ... Όπως πολύ σωστά είπες... Ούτε σε πμ !
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Velerefontis »

Θα σου απαντησω μονο στο δευτερο σκελος της ερωτησης σου. Φιλε μου, οσο και να θεωρεις τον εαυτο σου αξιωματικο, μη ξεχνας οτι ησουνα εφεδρος. Αυτο σημαινει οτι καποια πραγματα δεν τα εμαθες ποτε και ουτε προκειται. Θα μου επιτρεψεις λοιπον να επιμεινω οτι γνωριζω καποια πραγματα περισσοτερα απο εσενα. Και οταν αναφερομαι σε απορητα, δεν αναφερομαι σε τιποτα μυστικα υπεροπλα, αλλα σε κανονισμους και διαταγες, τις οποιες με ολο το σεβασμο, δε νομιζω να εχεις δει ποτε σου. Αυτα τα λιγα. Δεν θελω να μπω σε καμμια αντιπαραθεση μαζι σου-εξαρχης δεν ηταν αυτος ο σκοπος μου-σε σεβομαι, οπως ολους τους φιλους εδω μεσα και θα ηθελα να συνεχισουμε τη συζητηση πανω στο αρχικο της θεμα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
ILARXOS
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 2
Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ILARXOS »

Κύροι την έκανα την γκάφα! Σε λάθος θέμα πόσταρα!Εικόνα
(παρακαλώ οι μοδερέτορς όπως επιληφθούν για τη σχετική μεταφορά... Εικόνα)
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Velerefontis »

Μας παρεσυρες ολους. Ο συντονιστης θα επιληφθει
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Markos_Hdi
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Markos_Hdi »

Όλα τα μηνύματα που γράφτηκαν κατόπιν της δολοπλοκίας του Ανθλχου
(Εικόνα) μεταφέρθηκαν στο θέμα για την σημαία!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Rafale »

Θελω να πιστευω πως Εν καιρω πολεμου θα υπαρχει μια σχετικη ομοψυχια απο μια μεριδα Ανθρωπων να υπερασπισουν οτι πολυτιμοτερο εχουμε εμεις οι ελληνες. Τα εδαφη μας. Δεν θελω ομως να το ζησω ποτε και Κανεις βεβαια. Ναι οι περισσοτεροι θα φυγουν με οποιο τροπο μπορουν. Για να αντιμετωπισουμε εναν πολεμο οχι δεν ειμαστε ετοιμοι για πολλους λογους. Τελικα ποιοι θα μεινουν; Να υπερσπιστουν τον ερμο τουτο τοπο;
Nosotromos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Nosotromos »

Πολλοί περισσότεροι θα φύγουν από όσο νομίζετε, πια ο κόσμος έχει απογοητευτεί γιατί αποδειχτηκαμε ανίκανοι σαν λαός να διαφυλάξουμε την ελευθερία και την ανθρωπιά μας. Αυτά τα γνωρίσματα δεν μετριούνται σε στρέμματα αλλά σε ψυχή, καρδιά και μυαλό. Η ψυχή μας πέθανε από την διαφθορά, η καρδιά μας πάγωσε από όλα όσα θεωρήσαμε δεδομένα, το μυαλό μας αποβλακώθηκε από τις τηλεοράσεις και από τον τοξικό ρυθμό της ζωής μας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nosotromos την Κυρ Φεβ 21, 2010 2:14 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Nosotromos έγραψε:Πολλοί περισσότεροι θα φύγουν από όσο νομίζετε, πια ο κόσμος έχει απογοητευτεί γιατί αποδειχτηκαμε ανίκανοι σαν λαός να διαφυλάξουμε την ελευθερία και την ανθρωπιά μας. Αυτά τα γνωρίσματα δεν μετριούνται σε στρέμματα αλλά σε ψυχή, καρδιά και μυαλό. Η ψυχή μας πέθανε από την διαφθορά, η καρδιά μας πάγωσε από όλα όσα θεωρήσαμε δεδομένα, το μυαλό μας αποβλακώθηκε από τις τηλεοράσεις και από τον τοξικό ρυθμό της ζωής μας.
υπαρχουν ομως και ψυχαρες που πιστευουν σε ιδανικα ακομα και αξιες αγαπουν την πατριδα και θα ειναι ετοιμοι παντα οταν η πατριδα τους χρειαστει. Και μου κανει εντυπωση γιατι οι περισσοτερες ψυχαρες ειναι νεοι 20-21 και βαλε. Αυτο ειναι πολυ μα πολυ ελπιδοφορο πιστευω για ολους.Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Snakeshit
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από Snakeshit »

Θα είμαστε!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Γι αυτο ειμαι σιγουρηΕικόνα
LEW

Δημοσίευση από LEW »

Η ελλας για λιγο ξαποστενει και μετα ξανα πρως την δοξα τραβα... !
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες