arnold13 έγραψε:παιδες εγω εχω ηλεκτρικο διαδρομο σπιτι, με τι ταχυτητα πρεπει να πηγαινω σταθερα για να κανω το μιλι 6:50 λεπτα να ειμαι ανταγωνιστικος;
Κράτα το μηχάνημα σου για το χόμπι σου, και βγές στο στάδιο να τρέξεις. Δεν σου συνιστούμε αυτήν την μέθοδο εκγύμνασης για αυτό που θες για τον στρατό. Ευχαριστώ.
Ο διαδρομος στο σπιτι σε ποια περιπτωση ειναι χρησιμος; ... Και να σου πω για πες μου ενα προγραμματακι να κανω στο σταδιο για να αγγιξω ανταγωνιστικο χρονο. Επισης για πες το καταλληλο ρουχισμο που πρεπει να φοραω εξω γιατι την αλλη φορα που ειχε παγωνια ετρεχα με κοντομανικα και εβγαλα συναχι
arnold13 έγραψε:Ο διαδρομος στο σπιτι σε ποια περιπτωση ειναι χρησιμος; ... Και να σου πω για πες μου ενα προγραμματακι να κανω στο σταδιο για να αγγιξω ανταγωνιστικο χρονο. Επισης για πες το καταλληλο ρουχισμο που πρεπει να φοραω εξω γιατι την αλλη φορα που ειχε παγωνια ετρεχα με κοντομανικα και εβγαλα συναχι
Όσον αφορά το πρόγραμμα τρεξίματος, μπορείς κάθε Τρίτη-Πέμπτη-Σάββατο (το ελάχιστο) να τρέχεις 15', έπειτα θα κάνεις τις βασικές διατάξεις (6-8 ευθείες) , συνεχίζεις με 10' τρέξιμο, περπάτημα, και τέλος όλες τις διατάσεις. Ευχαριστώ.
Επειδη τα λεπτα που λες ειναι λιγο γενικο πες μου καλυτερα ποσους γυρους στο στιβο να κανω και σε ποση ωρα... Επισης δε καταλαβα αυτο που γραφεις διαταξεις (6-8 ευθειες)
arnold13 έγραψε:Επειδη τα λεπτα που λες ειναι λιγο γενικο πες μου καλυτερα ποσους γυρους στο στιβο να κανω και σε ποση ωρα... Επισης δε καταλαβα αυτο που γραφεις διαταξεις (6-8 ευθειες)
Φίλε μου οι ευθείες διατάσεις ή αλλιώς στατικές (υπάρχουν και οι βαλλιστικές) , στις προτείνω για την αποφυγή των θλάσεων.
Μια στατική διάταση, θα την κάνεις φίλε μου έτσι ώστε ο μύς να Διατείνεται και να διατηρείται σε μια σταθερή θέση για αρκετά δευτερόλεπτα (περίπου 30" για την κάθεμιά). Θα κάνεις διατάσεις τετρακεφάλων, γαμπών, και της εξωτερικής πλευράς του μηρού.
Σε 200άρι στάδιο θα κάνεις 5 γύρους απο τον εσωτερικό διάδρομο για να βγάλεις το χιλιόμετρο.
Δεν χρειάζεται να πάρεις τίποτα. Φυσικά και θα το καταλάβουν άλλωστε καθώς περνάς από ιατρικές εξετάσεις και εξετάζεται και το ιατρικό ιστορικό σου.
Κάνε την προσπάθεια σου στα αθλήματα και δεν θα έχεις πρόβλημα ακόμη και αν δεν πιάσεις τα όρια. Θα σε πάρουν. Χρειάζονται κόσμο, εκτός και αν είσαι εντελώς εκτός και δεν μπορείς φαινομενικά καθόλου.
Εντάξει θα προσπαθήσω. Εχεις να μου δώσεις καμια συμβουλή σαν παλιός που είσαι; Οτάν είναι να μας πάρουν και έρθει κλιμάκιο απο την ΕΛΔΥΚ και μας ρωτήσουν να δηλωσω ενδιαφέρον; Το λεω αν δεν περάσω τελικά να με παρουν εκεί. Η μάλλον τα έχω μπερδέψει.