Αθλήματα για κατάταξη στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες για τους καταδρομείς, πεζοναύτες, αλεξιπτωτιστές, ΟΥΚ, ΕΤΑ, ελεύθεροι σκοπευτές, εκπαίδευση και προϋποθέσεις κατάταξης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Ψάρακας

Δημοσίευση από Ψάρακας »

Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω για τα αθλήματα στο πεύκο. Διάβασα εδώ ας πούμε για τους 4 γύρους στα 5 λεπτά (Για ΛΟΚ, ΜΑΚ), ένα παιδί που μπήκε Νοέμβριο του 2015 μου είπε πως απλά το όριο ήταν να μην κοπείς.
Η ερώτηση που έχω ειναι για να βγουν 4 γύροι στα 5 λεπτά τι τρέξιμο θέλει περίπου;(επειδή από εδώ που ειμαι δεν εχει ευκαιρο γήπεδο να μετρήσω έτσι) π. Χ. Θέλει στο 60%; Και κάτι ακόμη τρέχουμε όλοι μαζί έτσι;
ευχαριστώ εκ των προτέρων
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 17
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Ψάρακας έγραψε:Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω για τα αθλήματα στο πεύκο. Διάβασα εδώ ας πούμε για τους 4 γύρους στα 5 λεπτά (Για ΛΟΚ, ΜΑΚ), ένα παιδί που μπήκε Νοέμβριο του 2015 μου είπε πως απλά το όριο ήταν να μην κοπείς.
Η ερώτηση που έχω ειναι για να βγουν 4 γύροι στα 5 λεπτά τι τρέξιμο θέλει περίπου;(επειδή από εδώ που ειμαι δεν εχει ευκαιρο γήπεδο να μετρήσω έτσι) π. Χ. Θέλει στο 60%; Και κάτι ακόμη τρέχουμε όλοι μαζί έτσι;
ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα και σε εσένα φιλε μου. Ανά 10άδες τρέχετε συνήθως, ή και περισσότεροι.4 γύροι στο 5λεπτο, και καθολου φυσική κατάσταση να μην έχεις, με καθημερινό τρέξιμο στο 2μηνο θα είσαι κομπλέ. Δεν είναι ανάγκη να είσαι σε γήπεδο (όπου οι συνθηκες βεβαίως θα ήταν οι ιδανικές). Στην περιοχή που μένεις, μπορείς με πολλούς τροπους να υπολογίσεις μια απόσταση (με ενα αυτοκίνητο, με gps κα πολλά), και ξεκίνα 1600 μέτρα είναι το μίλι, οπότε υπολόγισε.

Ψάρακας

Δημοσίευση από Ψάρακας »

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Το τρέξιμο ειναι γενικά ένα γρήγορο jogging να φανταστώ, ετσι; Επίσης δε μαθαίνεις που πηγαίνεις όταν δινεις τα αθληματα (όπως διαβασα σε προηγούμενες σελίδες), αν κοπείς π. Χ. Εξακολουθείς να μη μαθαίνεις, μέχρι μετά την ορκωμοσία;
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Ψάρακας έγραψε:Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Το τρέξιμο ειναι γενικά ένα γρήγορο jogging να φανταστώ, ετσι; Επίσης δε μαθαίνεις που πηγαίνεις όταν δινεις τα αθληματα (όπως διαβασα σε προηγούμενες σελίδες), αν κοπείς π. Χ. Εξακολουθείς να μη μαθαίνεις, μέχρι μετά την ορκωμοσία;

Όχι, καθόλου γρήγορο jogging. Στον πρώγο γύρο όλοι έτσι ξεκινάνε (έχω δώσει με επιτυχια όταν είχα δώσει αθλήματα για να μπώ σαν ΕΠΟΠ που ήμουν), αλλά στην πορεία της αθλητικής δοκιμασίας, θα δεις ότι οι πρώτοι πάντα ανοίγουν τον ρυθμό, και στο τέλος θα καταλήξει να γίνει κούρσα σχεδόν σπρινταρίσματος (για όσους αντέχουν βέβαια).

Ψάρακας

Δημοσίευση από Ψάρακας »

Ακούγεται δύσκολο έτσι όπως το λες! Χαχα. Αλλά οκ πιστεύω θα βγει. Να σαι καλά για τις απαντήσεις πάντως.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Ψάρακας έγραψε:Ακούγεται δύσκολο έτσι όπως το λες! Χαχα. Αλλά οκ πιστεύω θα βγει. Να σαι καλά για τις απαντήσεις πάντως.
Σαφώς και δεν είναι εύκολο, και αναφέρομαι για κάποιον ο οποιος δεν ασχολείται με τον αθλητισμό ενεργά, και δεν έχει σωστό ΔΜΣ. Εμείς σε ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σου στο φόρουμ.

Άβαταρ μέλους
Laskaris
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Laskaris »

Ψάρακας έγραψε: Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω για τα αθλήματα στο πεύκο. Διάβασα εδώ ας πούμε για τους 4 γύρους στα 5 λεπτά (Για ΛΟΚ, ΜΑΚ), ένα παιδί που μπήκε Νοέμβριο του 2015 μου είπε πως απλά το όριο ήταν να μην κοπείς. Η ερώτηση που έχω ειναι για να βγουν 4 γύροι στα 5 λεπτά τι τρέξιμο θέλει περίπου;(επειδή από εδώ που ειμαι δεν εχει ευκαιρο γήπεδο να μετρήσω έτσι) π. Χ. Θέλει στο 60%; Και κάτι ακόμη τρέχουμε όλοι μαζί έτσι; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Φίλε μου μια συμβουλή από εμένα που περνάω ΠΕΝ τώρα στην 35ΜΚ. Μην επικεντρωθείς στο πώς θα περάσεις τα αθλήματα στο πεύκο, προσπάθησε να βελτιωθείς για το μετά. Τα αθλήματα στο κέντρο δεν είναι τίποτα, πολλά παιδια τα πέρασαν και μόλις άρχισαν τα ΠΕΝ κόπηκαν γιατί το σώμα τους δεν μπορόυσε να ακολουθήσει. Μιλάω συγκεκριμένα για 35 βέβαια, δεν έχω εικόνα από άλλες μονάδες.
Άβαταρ μέλους
Aristotelis_01
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Aristotelis_01 »

Καλησπέρα,

Είναι η 1η μου δημοσίευση στο forum. Παρουσιάζομαι στο Μεσολόγγι 20/01. Ήθελα να ρωτήσω όσα άτομα έχων δηλώσει Ειδικές Δυνάμεις, τα αθλήματα θα τα δώσουν Μεσολόγγι ή στο κέντρο που θα τους στείλουν μετά την ορκωμοσία;(π. Χ. Για Αλεξίπτωτα Μεγάλο Πεύκο)

Φιλικά,

Αριστοτέλης

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Aristotelis_01 έγραψε:Καλησπέρα,

Είναι η 1η μου δημοσίευση στο forum. Παρουσιάζομαι στο Μεσολόγγι 20/01. Ήθελα να ρωτήσω όσα άτομα έχων δηλώσει Ειδικές Δυνάμεις, τα αθλήματα θα τα δώσουν Μεσολόγγι ή στο κέντρο που θα τους στείλουν μετά την ορκωμοσία;(π. Χ. Για Αλεξίπτωτα Μεγάλο Πεύκο)

Φιλικά,

Αριστοτέλης

Στο κέντρο Αριστοτέλη, όπου παρουσιαστείς. Καλως ήρθες στο φόρουμ!

Άβαταρ μέλους
Aristotelis_01
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Πριν ή μετά την ορκωμοσία;(εάν γνωρίζετε)
Άβαταρ μέλους
Aristotelis_01
Στρατιώτης
Στρατιώτης

dn24 έγραψε:
Aristotelis_01 έγραψε:Καλησπέρα,

Φιλικά,

Αριστοτέλης

Στο κέντρο Αριστοτέλη, όπου παρουσιαστείς. Καλως ήρθες στο φόρουμ!

Πριν ή μετά την ορκωμοσία;(εάν γνωρίζετε)

dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Aristotelis_01 έγραψε:Πριν ή μετά την ορκωμοσία;(εάν γνωρίζετε)

Μετά την ορκομωσία, βγαίνουν κ οι μεταθέσεις σας και φεύγετε. Πρίν την ορκομωσία δίνετε τα αθλήματα στο κέντρο.

Άβαταρ μέλους
Aristotelis_01
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ευχαριστώ για την βοήθεια Dn24.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

Aristotelis_01 έγραψε:Ευχαριστώ για την βοήθεια Dn24.

Εμείς σε ευχαριστούμε, καλή θητεία να έχεις Αριστοτέλη!

arnold13
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από arnold13 »

παιδες εγω εχω ηλεκτρικο διαδρομο σπιτι, με τι ταχυτητα πρεπει να πηγαινω σταθερα για να κανω το μιλι 6:50 λεπτα να ειμαι ανταγωνιστικος;
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες