Rhapso έγραψε:Ξέρει κανεις για Λιτόχωρο τεθωρακισμένα; Έχω βύσμα για εκεί αλλα είμαι ι3 άοπλο... Μπορώ να παραμείνω εκεί; Η είναι μονο στρατόπεδο εκπαίδευσης για λίγο και μετά φεύγεις;
Και γιατί δεν ρωτάς το βύσμα σου να σου πει και ρωτάς εμάς;
Διότι δεν έχω μπει καν ακόμα στρατό!Eπίσης δεν ξέρω ακόμα αν θα πιάσει το βύσμα δεν έχω επικοινωνήσει! 'Eνας φίλος ήτανε εκεί πεζικάριος και μου ειπε : "Aν έχεις βύσμα πήγαινε εκεί. Είναι καλά" Aυτό!
Aπλά δεν ξέρω σαν ΤΘ πως είναι, και αν μπορείς να μείνεις παραμένων εκει
Ειμαι απο τη Χιο, μετα την βασικη εκπαιδευση στο πυροβολικο θα με τοποθετησουν στη Χιο (αν δεν εχω περιεργη ειδικοτητα) και ποιες ειδικοτητες εμποδιζουν την τοποθετηση μου στη Χιο;
stelimon έγραψε:Ειμαι απο τη Χιο, μετα την βασικη εκπαιδευση στο πυροβολικο θα με τοποθετησουν στη Χιο (αν δεν εχω περιεργη ειδικοτητα) και ποιες ειδικοτητες εμποδιζουν την τοποθετηση μου στη Χιο;
stelimon έγραψε:Ειμαι απο τη Χιο, μετα την βασικη εκπαιδευση στο πυροβολικο θα με τοποθετησουν στη Χιο (αν δεν εχω περιεργη ειδικοτητα) και ποιες ειδικοτητες εμποδιζουν την τοποθετηση μου στη Χιο;
Αλεξίπτωτα, Προεδρική Φρουρά και Πεζοναύτες, όλα τα άλλα σώματα/όπλα έχουνε μονάδες στο μαστιχόνησο .
psarouklaros έγραψε:Εχω εναν φιλο μου και σπουδαζει μεσολογγι και αλλον εναν πατρα ειναι κανενα καλο στρατοπεδο εκει κοντα αν μπορεσω να παω ;
ευχαριστω προκαταβολικα
Αν αναφέρεσαι στον Στρατό Ξηράς υπάρχει το 2/39 ΣΕ στο Μεσολόγγι που είναι Κέντρο Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων και την Πάτρα υπάρχει το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού που επίσης είναι ΚΕΝ.
Ναι στρατο ξηρας μπαινω αυλωνα 9 του ιουλη γινεται να παρω μετα το κεντρο μεταθεση σε αλλο κεντρο; Απο δυσκολο εως ακατόρθωτο μου ακουγεται... Τουλαχιστον ξερεται αν ειναι καλα εκει; Ευχαριστω και παλι
Καλησπέρα, είμαι σώμα έρευνας πληροφορικής και ανήκω στην κατηγορία που έκανα τους πρώτους 4 μήνες παραμεθώριο (Έβρο) και πριν λίγες μέρες μου ήρθε μετάθεση για τον τόπο κατοικίας μου. Το θέμα είναι ότι στην καινούρια μονάδα τα πράγματα δεν είναι και πολύ καλά. Υπάρχει τρόπος να γυρίσω πίσω;
Θυμάμαι όταν υπηρετούσα Αυλώνα (2007) μετά το 5μηνο ο τότε Διοικητής του ΚΕΤΘ είπε "όσοι δεν θέλουν να είναι εδώ, μπορούμε να κανονίσουμε να επιστρέψουν στη μονάδα παραμεθορίου που ήταν".