Μεταθέσεις στο στρατό (2015)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μηδαμινές.
Άβαταρ μέλους
ventic
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ventic »

Γιατι;

Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Γιατί θα πας στον Έβρο η σε Νησί.
Άβαταρ μέλους
ventic
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ventic »

Μαλιστα.
Dark Age

Δημοσίευση από Dark Age »

Επειδή με πιάνει και μένα το αμετάθετο, είπα να γράψω όσα ξέρω. Είμαι Ε'ΕΣΣΟ και ήρθε ένα σήμα όταν ήδη είχαμε συμπληρώσει 2-3 μήνες παραμεθόριο που έλεγε ότι λόγω υπηρεσιακών αναγκών δεν θα μετατίθονται οι οπλίτες που υπηρετούν σε μονάδες που δικαιώνουν θεμελίωμα μετάθεσης στους 6 μήνες παραμονής. Μέσα σε αυτές είναι 3ΛΔΒ,3ΤΥΠ,3ΛΜΧ,3 Λ. Σ. 502 Μ/Κ,508 Μ/Κ,105 Μ/Κ, ΤΕ ΒΥΣΣΑς,88 ΕΜΑ. Σήμερα ενημερωθήκαμε πως όλες οι μονάδες του Έβρου θα'ναι αμετάθετες ανεξάρτητα από την μοριοδότησηΠρέπει να κάνουμε κάτι γιατί δεν μας βλέπω καλά
MIkrosStratiwtis
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από MIkrosStratiwtis »

Καλησπέρα! Χθες ορκίστηκα στο κέντρο της Θήβας... Και όπως ξέρετε τρίτη βράδυ επιστρέφω... Έχω να σας κάνω μερικές ερωτήσεις... Αρχικά. Είμαι 9μηνο... Το 9μηνο είναι χωρίς μετάθεση μετά το παραμεθόριο; Κάποιοι μου λένε μπορείς να ζητήσεις μετάθεση λόγο δύσκολης προσαρμογής. Κάτι τέτοια! Επίσης... Στην μονάδα θα είναι δύσκολα πολύ τα πράγματα; Δεν έχω μάθει λύσιμο όπλου γιατί είχα υπηρεσίες στις εκπαιδεύσεις... Μόνο το λύσιμο έχασα. Θα το δείξει έστω κάποιος παλιός στην μονάδα; Και κάτι τελευταίο. Να πάρω την κιθάρα τώρα; Η να περιμένω να πάρω μια άδεια για να δω πρώτα πως είναι εκεί; Ευχαριστώ.

Ρωτάω γιατί μένω Θήβα και θέλω έστω τους τελευταίους μήνες να γυρίσω Θήβα... Λόγο πολύ δύσκολων οικογενειακών καταστάσεων. Αν και νομίζω δεν το υπολογίζει αυτό ο στρατός.
dn24
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από dn24 »

MIkrosStratiwtis έγραψε:Καλησπέρα! Χθες ορκίστηκα στο κέντρο της Θήβας... Και όπως ξέρετε τρίτη βράδυ επιστρέφω... Έχω να σας κάνω μερικές ερωτήσεις... Αρχικά. Είμαι 9μηνο... Το 9μηνο είναι χωρίς μετάθεση μετά το παραμεθόριο; Κάποιοι μου λένε μπορείς να ζητήσεις μετάθεση λόγο δύσκολης προσαρμογής. Κάτι τέτοια! Επίσης... Στην μονάδα θα είναι δύσκολα πολύ τα πράγματα; Δεν έχω μάθει λύσιμο όπλου γιατί είχα υπηρεσίες στις εκπαιδεύσεις... Μόνο το λύσιμο έχασα. Θα το δείξει έστω κάποιος παλιός στην μονάδα; Και κάτι τελευταίο. Να πάρω την κιθάρα τώρα; Η να περιμένω να πάρω μια άδεια για να δω πρώτα πως είναι εκεί; Ευχαριστώ.

Καλημέρα! Ποιά είναι η διαδικασία λύσης-αρμολόγησης του G3A3; εδώ (θα κάνεις την λύση-αρμολόγηση για καθαρισμό τόσες φορές που θα το μάθεις)

Σαν 9μηνος, δικαιούμαι μετάθεση; Δεν σε παραπέμπω σε άλλο θέμα φίλε μου, διότι θέλω να σου πω κάποια πράγματα. Μέχρι και σχετικά πρόσφατα, γνώριζα ότι στις δις- δυσμενείς (πχ Σύμη) και οι 9 μηνοι, δικαιούνταν μετάθεση.όχι για παραμεθόριες μονάδες γενικά, επαναλαμβάνω για τις εξτρά/δις δυσμενείς μεταθέσεις. Αν σου τύχει μετάθεση σε τέτοια μονάδα, να πας άμεσα στο 1ο γραφείο της, και να το ρωτήσεις. Αυτά τα περί δύσκολης προσαρμογής που σου λένε, αυτοί που στο λένε πετάνε χαρταετό. Στους απροσάρμοστους δίνουν Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους (δες τον σχετικό υπερσύνδεσμο).

Την κιθάρα θα σου πρότεινα να την πάρεις με την επιστροφή σου από την άδεια ορκωμοσίας.

MIkrosStratiwtis έγραψε:Ρωτάω γιατί μένω Θήβα και θέλω έστω τους τελευταίους μήνες να γυρίσω Θήβα... Λόγο πολύ δύσκολων οικογενειακών καταστάσεων. Αν και νομίζω δεν το υπολογίζει αυτό ο στρατός.

Κατ' εξαίρεση μετάθεση

hackfree
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από hackfree »

Παιδιά πόσο καιρό κάνει να έρθει το σήμα για την μετάθεσή σου από την στιγμή που έχει υπογραφεί; Γιατί με πήρανε τηλέφωνο την παρασκευή και μου είπαν ότι υπογράφηκε... Υπάρχει περίπτωση να κάνουν καμιά λαδιά στην μονάδα στον Εβρο που είμαι (που είναι μέσα στην εμπλοκή συνέχεια) και να μου την αποκρύψουν; ...322 είμαι...9μηνο... Δεν την παλεύω!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Για να σε πήρανε τηλέφωνο έβαλες βύσμα για να την πάρεις, άρα τι λαδιά να σου κάνουν στην μονάδα; Μας κοροϊδεύεις;Εικόνα μέχρι την επόμενη εβδομάδα θα έχεις φύγει.
m4n
Πολίτης
Πολίτης

Δημοσίευση από m4n »

Καλημερα σας!

Έχω μετάθεση παραμεθώριο για τους 4 τελευταίους μήνες τις θητείας μου...
Υπάρχει κάποιος τρόπος για να την αποφύγω;
Ισχύει, ας'πούμε αν δεν παρουσιαστώ για ένα μήνα στον τόπο μετάθεσης ότι
ανακαλείται η μετάθεση βάσει νόμου-διάταξης;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Όχι δεν υπάρχει τρόπος να την αποφύγεις, όσο για το δεύτερο σκέλος τι εννοείς να μην παρουσιαστείς; Αν σου έχει έρθει μετάθεση και δεν πας στο στρατόπεδο βγαίνεις λιποτάκτης οπότε αυτό που άκουσες σου είπανε είναι μια μπούρδα.
Άβαταρ μέλους
faveas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από faveas »

KΑλησπερα! Μια ερωτηση για οποιον γνωριζει
Υπαρχει περιπτωση για καποιον που μετατεθηκε σε μοναδα της Αθηνας αμεσως μετα την ορκομωσια στο κεντρο να μετατεθει απο εκει για παραμεθοριο επειτα απο ενα μεγαλο διαστημα; Για παραδειγμα μετα απο 5 μηνες;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Με βύσμα πήρες μετάθεση;Εικόνα
Άβαταρ μέλους
faveas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από faveas »

Ναι πως αλλιως; Απλα ηρθε ενα παιδι πριν κανα μηνα και τωρα τον διωχνουν για Εβρο. Βεβαια αυτος εχασε την ειδικοτητα που ειχε οποτε εχασε και τη μεταθεση απλα το ειχα απορια αν ειναι τοσο ευκολο να σε διωξουν
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Υπάρχουν και τα παιδιά που κάνουν 6μηνη θητεία οπότε πηγαίνουν στον τόπο διαμονής τους χωρίς βύσμα, τώρα για το δεύτερο σκέλος φίλε μου όλα τα καθορίζει το βύσμα σου, αυτός είναι ο μόνος που μπορεί να σου απαντήσει σε κάτι τέτοιο.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης