Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2015)
Αν έχεις την ικανότητα να σκέφτεσαι το αυτονόητο και να διαβάζεις προσεκτικά νιώθεις πανέξυπνος σε αυτο το φορουμ
Θελω και μπορώ !
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 21
Δλδ θελεις να πεις οτι αν καποιος εχει γνωστο στον συριζα και στους ανελ δεν θα κανουν τπτ; αυτοι δεν εχουν συγγενοις και φιλους; ελεος..
Χαχαχαχαχααχ ούτε που το πρόσεξα. "τσίμπησα" κατευθείανgeorge777 έγραψε:Πραγματικά λάθος μου που απαντάω... Αλλά η προκήρυξη είναι του 2007 βρε φίλε μου...

- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 13
Αρχιστε το τρεξιμο κλπ για να ειστε ετοιμοι...
mgoutsos έγραψε:Χαχαχαχαχααχ ούτε που το πρόσεξα. "τσίμπησα" κατευθείανgeorge777 έγραψε:Πραγματικά λάθος μου που απαντάω... Αλλά η προκήρυξη είναι του 2007 βρε φίλε μου...
τραγικο. Ακομα δε προλαβε καλα καλα να ψηφιστει θα βγαζαν προκυρηξη;

dimitris mak έγραψε:Δλδ θελεις να πεις οτι αν καποιος εχει γνωστο στον συριζα και στους ανελ δεν θα κανουν τπτ; Αυτοι δεν εχουν συγγενοις και φιλους; Ελεος.
χλωμο το κοβω-εδω ο Καμμενος εστειλε γιους πολιτικων δημοσιογραφων κλπ απο Αθηνα σε παραμεθοριο και ουτε αερα δε μπορεσαν να του κανουν-αλλα ποτε δε ξερεις.
Αυτά έγιναν για τα μάτια του κόσμου. Επίσης ο Κατρούγκαλος έταζε στις καθαρήστριες γι αυτό και με το καλημέρα άνοιξε το θέμα τους. Πολλά κρύβονται από πίσω.
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Παντως εγω πιστευω οτι βυσματακι θα πεσει και παλι γιατι κακα τα ψεματα ο ελληνας εχει μαθει με αυτο ασχετα με το ποιος ειναι στην κυβερνηση...
PetrosGn έγραψε:Παντως εγω πιστευω οτι βυσματακι θα πεσει και παλι γιατι κακα τα ψεματα ο ελληνας εχει μαθει με αυτο ασχετα με το ποιος ειναι στην κυβερνηση...
σε αυτο θα συμφωνησω. Απλα ακομα ολα δειχνουν πιο ρευστα. Επισης πλεον τα παρακολουθουσαν μεχρι προσφατα και οι επιτροπες της εε... Μη το ξεχναμε. Ως τωρα δε ξερω αν ενημερονονται για το Τι θα κανει η νεα κυβερνηση...
αλλα τα κονδυλια λεει υπαρχουν απο την προηγουμενη.
Τι λετε παιδια θα βγρι η θα φαμε ακυρο οπως παντα; ξαι κατι ακομα οι ειδικες δυναμεις θα δινουν μορια;
panos2171 έγραψε:Αυτά έγιναν για τα μάτια του κόσμου. Επίσης ο Κατρούγκαλος έταζε στις καθαρήστριες γι αυτό και με το καλημέρα άνοιξε το θέμα τους. Πολλά κρύβονται από πίσω.
ε ναι. Αυτο που το πας; Στην Ελλαδα ειμαστε. Μεχρι και ο ασεπ εξαγοραζεται. Μην πστευεται σε αξιοκρατια τοσο ευκολα.
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Εγω λεω να κανουμε προετοιμασια απο τωρα για τα αθληματα και οταν βγει ο ΦΕΚ κανουμε τα χαρτια και οτι γινει εγινε... Το θεμα ειναι θα βγει ο ΦΕΚ;
- swat_521tpn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 7
Φίλε petrogn δεν είναι κάτι τα αθλήματα... Ωστόσο όμως θα συμφωνήσω μαζί σου. Και όπως λέει και μια παροιμία "κάλιο γαϊδουρόδενε παρά γαϊδουρογύρευε"
Εγώ τρέχω συστηματικά, τα αθλήματα φαίνονται γελοία. Αν έχεις ταττου σε κοβουν?
- PetrosGn
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
Οσο νανε ομως χρειαζετε προετοιμασια γιατι αλλος δουλευει αλλος δεν μπορει κλπ οποτε καλυτερα απο τωρα παρα τελευταια στιγμη...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες