Προκήρυξη Ειδικοί Φρουροί (2015)
Απο το εθνος εργασια ειναι αντιγραφη... Αλλα ημερομινιες δεν βλεπω καπου εγω...
http://www.ethnos.gr/entheta.asp?catid=23318&subid=2&pubid=64171389
Τι καραμουφες ειναι αυτες ρε π0υστη μου...pame_pali έγραψε:Απο το εθνος εργασια ειναι αντιγραφη... Αλλα ημερομινιες δεν βλεπω καπου εγω...

Πραγματικα μου ανεβαινει η πιεση μαυτα τα σιχαματα στο εθνος/εργασια. Για πεταμα στον Καιαδα ειναι ολοι.
Διαφημιζουν "εκτακτες προσληψεις 500ΕΦ", απλα λεγοντας οτι σταλθηκε αιτημα το γεναρη του 14

- expedition
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 2
Και τα φύλλα (της εφημερίδας) πωλούνται αέρα...Cobra88 έγραψε:Τι καραμουφες ειναι αυτες ρε π0υστη μου...pame_pali έγραψε:Απο το εθνος εργασια ειναι αντιγραφη... Αλλα ημερομινιες δεν βλεπω καπου εγω...
Πραγματικα μου ανεβαινει η πιεση μαυτα τα σιχαματα στο εθνος/εργασια. Για πεταμα στον Καιαδα ειναι ολοι.
Διαφημιζουν "εκτακτες προσληψεις 500ΕΦ", απλα λεγοντας οτι σταλθηκε αιτημα το γεναρη του 14.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
Πάλι παπάτζες;
Εσενα πως σου φαινεται;john323 έγραψε:Πάλι παπάτζες;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 7
cobra εγώ ελπίζω αδερφέ ακόμα, ίσως γίνει κάτι.
- dimitris mak
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 16
Για να δουμε... Αν πεσουν τα λεφτα απο τους ρωσους κατι μπορει να γινει...
dimitris mak έγραψε:Για να δουμε... Αν πεσουν τα λεφτα απο τους ρωσους κατι μπορει να γινει...
Καλά εσύ φίλε είσαι εντελώς στον κόσμο σου

Με αυτο το εθνος κατι πρεπει να γινει ελεος τοσο κοροιδια... Οποτε εχουν αναδουλειες ξερουν το κολπο πετανε ενα"ειδικοι φρουροι"και φευγουν σφερα οι φυλαδες! ειναι τραγικο αυτο τωρα 1/2 χρονο! χωρις τιποτα επισημο κανουν τον κοσμο ανω κατω!
toro έγραψε:Με αυτο το εθνος κατι πρεπει να γινει ελεος τοσο κοροιδια... Οποτε εχουν αναδουλειες ξερουν το κολπο πετανε ενα"ειδικοι φρουροι"και φευγουν σφερα οι φυλαδες! Ειναι τραγικο αυτο τωρα 1/2 χρονο! Χωρις τιποτα επισημο κανουν τον κοσμο ανω κατω!
καλα και εσυ ηρεμησε χεστηκε ολη η Ελλαδα να παει ειδικοι φρουρι να γινει. Δεν ειναι φειμ στορι
Ρε φιλε εσενα ποιο ειναι το ονοιρό σου ακριβως γτ ελεγες για τους εποπ και σε βλεπω και εδω και εκραζες αυτους που ζητανε θεσεις στο Δημοσιο
αφου και εσυ αυτο βλεπω Κυνηγας μια θεση περιμενα να μπεις και εδω παλι το περιμενα ομως...
αφου και εσυ αυτο βλεπω Κυνηγας μια θεση περιμενα να μπεις και εδω παλι το περιμενα ομως...
pame_pali έγραψε:toro έγραψε:Με αυτο το εθνος κατι πρεπει να γινει ελεος τοσο κοροιδια... Οποτε εχουν αναδουλειες ξερουν το κολπο πετανε ενα"ειδικοι φρουροι"και φευγουν σφερα οι φυλαδες! Ειναι τραγικο αυτο τωρα 1/2 χρονο! Χωρις τιποτα επισημο κανουν τον κοσμο ανω κατω!
καλα και εσυ ηρεμησε χεστηκε ολη η Ελλαδα να παει ειδικοι φρουρι να γινει. Δεν ειναι φειμ στορι
Άμα χέστηκε όλη η Ελλάδα άδειασε μας την γωνιά και εσύ και άφησε μας εμάς να ελπίζουμε στο καλύτερο.
Άιντε την είδαν όλοι κριτές των πάντων εδώ μέσα!
Σπυρος1Μαλ έγραψε:Ρε φιλε εσενα ποιο ειναι το ονοιρό σου ακριβως γτ ελεγες για τους εποπ και σε βλεπω και εδω και εκραζες αυτους που ζητανε θεσεις στο Δημοσιο
τι σημασια εχει; Εγω μπορει να εχω ηδη κανει το ονειρο μου, το να απανταω δηλαδη μου το απαγορευει καποιος η πρεπει να θελω να μπω να μοιραζομαι οτι μπορει να ξερω; Αν δεν απευθηνεσαι σε εμενα σορυ.
pame_pali έγραψε:toro έγραψε:Με αυτο το εθνος κατι πρεπει να γινει ελεος τοσο κοροιδια... Οποτε εχουν αναδουλειες ξερουν το κολπο πετανε ενα"ειδικοι φρουροι"και φευγουν σφερα οι φυλαδες! Ειναι τραγικο αυτο τωρα 1/2 χρονο! Χωρις τιποτα επισημο κανουν τον κοσμο ανω κατω!
Μαθε ποσες χιλιαδες αιτησεις γινονται σε καθε διαγωνισμο ειδικων φρουρων και μετα μιλα μου!
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 8
toro έγραψε:Με αυτο το εθνος κατι πρεπει να γινει ελεος τοσο κοροιδια... Οποτε εχουν αναδουλειες ξερουν το κολπο πετανε ενα"ειδικοι φρουροι"και φευγουν σφερα οι φυλαδες! Ειναι τραγικο αυτο τωρα 1/2 χρονο! Χωρις τιποτα επισημο κανουν τον κοσμο ανω κατω!
Έχεις τεράστιο δίκιο φίλε για το "έθνος" από το 2011 τουλάχιστον, μέχρι σήμερα, μας έχει φλομώσει στο ψέμα. Φαντασιοπληξία και εκμετάλλευση της ελπίδας των ανεργων της χωρας, καθιζήματα της χώρας.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Venom94 και 9 επισκέπτες